Trombofilia cauza a infertilitati 36
Raspunsuri - Pagina 15
felix76 spune:
Hello dragutele,
Buna info asta cu femibionul, macar nu ne mai agitam sa cumparam din strainatate...
Floricica, uite ce scrie pe echo lui bebe meu facuta la 12 saptamani si ceva:
Rezultat: sarcina intrauterina in curs, fat cu activitate cardiaca prezenta
Frecventa cardiaca fetala 157 Bpm
Lungime cranio-caudala (LCC) 55 mm
Translucenta nucala (TN) 1,4 mm
Markeri cromozomiali: os nazal-prezent;
Dopples valva tricuspida-prezent;
Morfologie fetala:
Craniu/Encefal: aparent normal; Abdomen: aparent normal; Vezica urinara: vizibil; Maini: ambele vizibile; Picioare: ambele vizibile;
Sunt apoi graficele in care imi incadreaza LCC-ul si TN-ul in limitele normale iar la sfarsit scrie:
Sarcina intrauterina unica; dezvoltare fetala corespunzatoare pentru varsta de gestatie conform ET (sarcina prin FIV/ICSI).
Ovare cu aspect de stimulare bilateral.
Pacienta NU este interesata in evaluarea de risc pentru anomalii cromozomiale.
Probabil ca daca voiam sa fac si evaluarea riscului pentru anomalii, apareau mai multe informatii si despre asa ceva dar cum nu am vrut, asta-i tot ce scrie. Sper sa-ti fie de folos!
Pup fetele si astept vestile bune de la cele care-s in focuri (Maria
)
Felix
19 fix
Ruxandrada spune:
La multi ani, Denisa! Sa ai parte de o viata frumoasa si linistita si sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce a "uitat" sa-ti daruiasca pana acum!

Floricicademac, bafta la eco! Te asteptam cu vesti !

Felix, am pierdut firul, cred... De ce esti nemultumita de dr.? 

Pup toate mutantele!

R.
17 +
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
p@ulici spune:
Felix nu este mai putin decat la mine tot la atatea saptamani insa am o observatie "aparent normal" nu imi place cum suna ... este parca o bariera de protectie. Oricum daca TN a iesit 1.4 nu cred sa fie probleme.
Fetelor am intrat si eu pe Dona dar nu am gasit femibion. Se gaseste sub aceasta denumire?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
jasmine30 spune:
Fetele stiti daca vopseaua de par fara amoniac ar dauna lui bebe daca as fi gravi? Nu am facut inca test si nici nu e timpul inca insa ma gandesc ca daca e ceva acolo sa nu afecteze negativ...
indra03 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 SARA_HS -Eph, Multumesc foarte tare fetelor, ma rog la Maica Domnului sa ne apere pe toate. Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
Denisa, LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC IN TOATE!
Iti ofer
si TE ROG CA ASTAZI SA TE GANDESTI NUMAI LA AMINTIRILE FRUMOASE SI SA ITI FACI PLANURI PENTRU ANII URMATORI!TE
alla76 spune:
| citat din mesajul lui denisa220972 Buna dimineata dragutelor va invit la : , , , , , , , mai lipseste ceva? se rezolvaO zi buna Declar ziua 1 de CM-vijelios ![]() ![]() Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
La multi ani fericiti!!!
CM-ul asta ziceai ca a aparut mai repede si iti strica planurile? daca da...atunci:

pe ei_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
sara,si eu ma lupt cu ureaplasma... 
am facut tratament cu azitrox...a capatat o oarecare rezistenta la el (eu mi-am dat sufletul cand le-am luat si nenorocita nici nu le-a simtit) urmeaza tratament cu doxi. sper sa scap si eu de ea 
Listeria nu am ,mai repetat-o pt ca am inteles ca nu e chiar asa asimptomatica ca si ceilalti balauri. asa ca ... testez data viitoare (candva)
honeys, chiar ma mir ca au adus femibion la Dona... o sa intreb si eu, ca asa iese mai ieftin decat in ungaria. eu femibion 2 am luat din ungaria cu 6000 de forinti - cam 90 de lei iar femibion 1 iese din ungaria cam la 55 de lei
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
SARA_HS spune:
Magduta, dar pe cutiile de Femibion scrie jos, mare, METAFOLIN. Eu credeam, deci, ca Femibionul e totuna cu Metafolinul.
Sa nu fie??
Dar, daca e, atunci s-a rezolvat. Il vei lua din farmaciile Dona.
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
| citat din mesajul lui alla76 sara,si eu ma lupt cu ureaplasma... ![]() am facut tratament cu azitrox...a capatat o oarecare rezistenta la el (eu mi-am dat sufletul cand le-am luat si nenorocita nici nu le-a simtit) urmeaza tratament cu doxi. sper sa scap si eu de ea ![]() Listeria nu am ,mai repetat-o pt ca am inteles ca nu e chiar asa asimptomatica ca si ceilalti balauri. asa ca ... testez data viitoare (candva) _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Maine dimineata merg la recoltare pt. myco+urea si cultura de secretie.
Chiar daca mi-au iesit ele absente in Iunie, eu tot le fac, pt, ca : 1) ma tem ca mi-am facut analizele din Iunie prea devreme dupa tratament, si probabil de-aia au iesit negative ( o fi fost un fals negativ, analizele fiind refacute la 3 sapt. dupa terminarea tratamentului) 2) stiu ca sunt balarii indaratnice, si, odata ajunse la stadiul de infectie, recidiveaza f. usor.
Cat despre listeria, eu din contra, am citit ca e asimptomatica.
Citeam deunazi despre clamidia ca ar da simptome, iar in seara asta gasesc ca e si ea asimptomatica in 40-70% din cazuri, la femei. Dumnezeu mai stie!
Ufff. Le fac si pe-astea, dar dupa ce imi ies celelalte rezultate!!
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
gheveronica spune:
la multi ani denisa ,sanatate si sa te ajute dd .

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

,
,
,
,
,
,
,
mai lipseste ceva? se rezolva