Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

La Multi ANI, desissa! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dzeu un bebe cat mai curand!

Anna, ovulele cervucid sunt tare bune pentru mai multe. am fact si eu tratament cu ele si am scapat.acum i le dau mamei mele cad are scurgeri mai urate, sunt ovule romanesti facute la Iasi e un dr ginecolog.

floaredemac am intrat amandoua in 10 saptamani, asa imi iese dupa calculele mele.la tine cum e, ce ti-a zis la eco?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa La multi ani draga mea!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! si tot binele din lume.
Felixut ma bucur de vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Honeys, super veste! Multumim! Chiar aveam nevoie de femibion 2 si imi intindeam antenele pe la prietenii mei maghiari sa vad care imi poate aduce.
Edit: Am sunat si eu la farmacia Dona din orasul meu si mi-au confirmat ca au si femibion 1 si 2, asa ca am anuntat pe prima pagina ca se gaseste acum si la noi, poate informatia le ajuta si pe alte fete care cauta si nu au citit discutiile noastre.

Brotacel, eu sunt deja in saptamana 10, aproape 11, dar astept confirmarea dr astazi. Am uitat sa schimb semnatura si am pierdut numaratoarea - am de gand sa rectific deseara sau maine dimineata.
La mine ultimul CM a fost pe 9 iulie, dar nu il aveam de 28 de zile ci de 25, iar data conceptiei cred ca a fost 24 sau 25 iulie, nu imi amintesc chiar exact.

9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Cu mare placere Floaredemac.

Si eu m-am bucurat mult ca am gasit si i-am rugat sa puna si pe site-ul lor; au zis ca urmeaza.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

floridemac, eu am avut ultimul CM pe 7 iulie cu un ciclu de 35 de zile si data conceptiei - necunoscuta :)
la eco de luni mi-a dat 9 sapt si 6 zile si 3 cm dim.sunt un pic in urma dar dr meu a zis ca nu e nici o problema cadepinde de data de ovulatie.cand faci morfologia de trim 1? pe mine m-a chemat pe 11-12 oct.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor din Bucuresti, am gasit aceasta informatie :
Contact MERCK Romānia SRL

Str. Calea Plevnei, nr. 139, et. 2, corp C

Bucure#351;ti, sector 6, cod 060011, Romānia

Telefon: 021 319 88 50

Fax: 021 319 88 48

sper sa nu fi facut reclama proasta. Eu le-am scris mail in legatura cu Metafolin, dar cei are stati in Bucuresti nu ar fi mai usor sa luati legatura cu ei live?
SA nu dati cu pietre in mine era doar o intrebare inocenta.

In legatura cu Femibion este in tot lantul farmaciilor Dona.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Va multumesc la toate fetele, ptr. urari la fel va doresc si voua BB sanatosi.

Sa stiti ca am vericat si eu la mine in loc.la farmacie si mi-au spus ca au pe stoc. Upiiiii, daca va spun ca nu mai aveam decat 10 pastilute ma credeti, eu care am cumparat la cine a dorit, dar pe mine nu m-am luat in calcul. Cred ca nu am inteles bine 45 sau 49 ron, dar ma descurc eu.

Multumim de informatie

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Brotacel, cu eco asta de morfo fetala eu sunt destul de "in ceata", aici la mine in zona nu prea se practica asa ceva. Chiar as fi recunoscatoare fetelor care au facut-o daca mi-ar spune si mie concret ce si cum se masoara, eventual daca as vedea-o. La noi o consultatie in timpul sarcinii consta in eco cu sonda sau nu, in functie de varsta sarcinii, doppler si tot ce se poate masura.

Magduta, eu am luat taurul de coarne si am sunat la Merck: din pacate, nicio sansa sa gasim in Romania. Dupa multe balbe si intrebari stupide (ce este metafolin, cine vi l-a recomandat, de unde stiti de el ), acesta a fost raspunsul pe care l-am primit- sa cumpar din afara.
Din experienta proprie, am observat ca reprezentantele in Romania ale unor companii multinationale raspund foarte greu la e-mailuri, spre deosebire de colegii lor din alte tari. Asa ca... sunt curioasa cand si daca iti vor raspunde. Oricum, multumesc!

9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

La multi ani Denisa! sa ai parte de bebelusul dorit cat de curand si sa fi sanatoasa sa te bucuri de el.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Floredemac multumesc mult. Asta e RO se spala usor pe mana inloc sa ajute. Om vedea cum rezolvam ,dar pana atunci luam cel sintetic de 5 mg.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput