Trombofilia cauza a infertilitati 36
Raspunsuri - Pagina 12
simonia spune:
am vorbit eu cu aristica, si nu e nici o speranta de eroare. tot asa e. acum face o mica pauza sa se gandeasca la altceva.
va reveni sigur
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
denisa220972 spune:
Spunei lui aristica ca o
si pe tine te 

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria81 denisa eu o sa beau 2 zile la rand, maine pt tine si poimaine pt sotul meuSa fii sanatoasa si sa te binecavanteze Doamne Doamne cu bebe .MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |
Maria multumesc tare mult, pe toate sa ne binecuvinteze cu BB sanatosi si sa-si intoarca fata spre noi ca, poate nu am pacatuit asa mult.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
p@ulici spune:
Felix ma bucur pentru vestile bune
Aristica
imi pare sincer rau Gaboantza ... oricum tu esti O lume de vis ... cum mai rar intalnesti esti puternica vesela si cred ca doar mai trebuie sa mai astepti pana la implinirea visului.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
alla76 spune:
simonia, cand vorbesti cu aristica transmite-i din partea noastra 
ii doresc sa reuseasca sa se mobilizeze cat de repede.
tare greu trebuie sa fie pentru ea acum ...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
denisa220972 spune:
Buna dimineata dragutelor va invit la :
,
,
,
,
,
,
,
mai lipseste ceva? se rezolva
.
O zi buna
Declar ziua 1 de CM-vijelios

websoftro spune:
Am si eu cateva intrebari: daca merg la Fundeni fara a discuta in prealabil cu dna doctor pe mail, am sanse sa vorbesc cu dansa? Eu as putea sa ajung vineri la spital. I-am trimis aseara un mail, dar am inteles ca dansa raspunde in weekend la mailuri. Daca merg fara a astepta raspunsul dansei pe mail, ma baga cineva acolo in seama daca nu sunt insarcinata? Si inca ceva, analize face toata lumea acolo sau numai gravidele?
RAMONELLA spune:
Denisule
e ziua ta???
La multi ani,multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!
Eu vreau o cafeluta dinaia buna buna
!
Felix
felicitari pentru fetita!!!Nu conteaza ce e,sanatos sa fie!Eu,ca mama de fetita,iti zic ca e minunat!!!E cea mai scumpa si mai dulce fetita din lume!!!cracracra...![]()
Pupici la toate mutantele!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui websoftro Am si eu cateva intrebari: daca merg la Fundeni fara a discuta in prealabil cu dna doctor pe mail, am sanse sa vorbesc cu dansa? Eu as putea sa ajung vineri la spital. I-am trimis aseara un mail, dar am inteles ca dansa raspunde in weekend la mailuri. Daca merg fara a astepta raspunsul dansei pe mail, ma baga cineva acolo in seama daca nu sunt insarcinata? Si inca ceva, analize face toata lumea acolo sau numai gravidele? |
buna
toata lumea face analize acolo si gravi si negravi
si dai de dr
nu ti spune prea multe, dar vb cu ea
+22 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
anna_leah27 spune:
Neata,
La multi ani Denisa! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de cat mai multe impliniri!O sa beau si eu pentru tine dar ceva fara alcool ca iau antibiotice, cum scap de ele imi iau revansa

Sa ma laud ce am facut eu ieri:bineinteles am fost iar la clinica, deja ma stiu toti medicii si toate asistentele
...dupa ce toata ziua mi-a fost relativ bine si ma gandeam ca scap cu urinal, dupa-amiaza m-a luat o durere ca imi venea sa plang, asa ca m-am dus la clinica cu o falca in cer si una in pamant si am zis ca eu vreau tratament, pentru ca nu e normal sa stau cu 2 paturi pe mine in permanenta si sa plang de durere, imediat m-a vazut un doctor eco si examen local si dupa ce m-a palpat bine mi-a zis ca da, am infectie urinara, drept urmare iau ciprofluoxacina si ovule cervugid.Sper sa treaca si sa fie bun tratamentul ca aseara m-am bagat in pat plangand de durere si mi se parea ca toate relele sunt pe capul meu.Azi sunt mai optimista si sper sa ma simt putin mai bine.
Va pup pe toate si va urez o zi cu soare si mult optimism!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s