Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui websoftro

Urmaresc de mai mult timp acest topic pt ca banuaiam ca as avea si eu asa ceva. In urma cu cateva saptamanii mi-au venit rezultatele de la Synevo-am ambele mutatii MTHFR in forma heterozigota. Am pierdut 2 sarcini la aproximativ 9-10 saptamani anterior si acum am descoperit problema. As vrea sa ajung la dna dr Uscatescu saptamana aceasta. Ma puteti ajuta si pe mine cu adresa de email a dnei dr? Sau imi puteti spune daca o gasesc la spital saptamana aceasta-mai precis vineri ca atunci ajung in Bucuresti. Am incercat sa sun la numerele de pe prima pagina, dar nu le pot apela.
Muultumesc pentru ajutor.
D-na dr Uscatescu este in spital saptamana aceasta dupa spusele fetelor de aici.Si eu voi ajunge la spital vineri dis de dimineata,dansele au program de la 6.30 pana seara la 18 cred ,trebuie sa mergi dimineata pt recoltare si apoi iti vor spune asistentele la ce ora sa revii dupa analize si discutia cu d-na dr,Uite adresa mea de mail daca vrei sa vb mai multe luciana_turna@yahoo.com
Pupici si bafta

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helloo dragutele,

Pe mine ma prinse sefu azi dar in rest suntem bine. Azi mergem din nou la echo, abia astept sa vad miscoteca din burtica.

Bun de stiut faza cu aspirina daaar, la mine care fac clexanele la 8 seara, o fi aceeasi regula? Eu luam aspenterul dimineata ca sa nu ma roada la stomac noaptea sa nu ma apuce noptile cu nasu-n frigider

Daca stiti careva numarul de telefon al zuzicai ce a luat pauza de forum, spuneti-i ca ne e dor de ea si vrem sa stim daca a mai repetat beta ala. S-apoi ca o asteptam pe aci cu vesti bune, cand va vrea sufletelul ei sa mai apara.

Pup gascoteca de mutante,

Felix 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 eu acum am citit ce tratament ai tu, apropriat cu al meu

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Denisule maine dai de beut! Ca sa fiu prima pentru ca maine nu stiu la cat voi intra pe forum, iti urez de azi sa fii iubita, sanatoasa si anul viitor pe vremea asta sa sarbatoresti cu puiul in brate!

Felix 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 cum sa nu draguta tragem o betie cu suc , de mergem 4x4.
Sa dea DD la toata lumea BB sanatosi.

PS.tot citind eu pe forum ca, un pahar de vin rosu este bun ptr. endometru, da ce eu nu pot, intradevar m-am culcat cca o saptamana beata, dupa care am ajuns la concluzia ca nu pot.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

denisa eu o sa beau 2 zile la rand, maine pt tine si poimaine pt sotul meu

Sa fii sanatoasa si sa te binecavanteze Doamne Doamne cu bebe.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetelor, mi-au iesit si mie analizele hormonale; maine merg la endocrinolog, ca nu stiu cum sa interpretez. La prima vedere, toate sunt in limitele normale, dar.. mai stii?

Ref. la spermograma sotului, am primit-o si pe-asta si pare ok si ea ( volum 3.6 din 1.5-5; aspect: alb, vascos, opac; timp fluidificare completa 23min din 20-30; pH: 7.20 din 7.12-8; nr. spermatozoizi 106mil/ml din 20-150, mobilitate normala: 65%, normal fiind >= 60%, spermatozoizi cu aspect normal: 70% normal fiind >= 60% ).
La comentarii scrie: leucocite rare, spermatocite relativ frecvente, cristale absente, la 24 de ore de la emisie, 2-3% dintre spermatozoizi sunt inca mobili.

Ce ziceti? Sunt ok acesti parametri? La ce fel de medic as putea merge pt. interpretarea lor?

Mai astept spermocultura, si daca e si aia ok, mai fac eu inca o data analizele de toxoplasma, myco+ureaplasma si lysteria, o cultura de secretie si ne punem pe incercat a treia oara!!
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem si noi un bebe anul viitor!!
NOI, TOATE!

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Buna fetelor, nu am mai apucat sa mai intru de ceva timp, dar am citit tot ce ati scris.

Anna, imi pare rau pentru pierdere, ai grija de tine sa faci toate analizele pe care le poti face, si data viitoare sa fie bine pana la capat

Aristica, si eu stau cu sufletul la gura sa vad ce mai faci, pt ca si mie mi se parea devreme beta-ul de sambata.

Iar despre mine, m-am mai imbogatit cu FXIII Val34Leu, heterozigot macar. Dar sunt foarte linistita... nu mai imi bat capul cu nimic... aaa apropos de batai de cap, stii, Alla cand iti ziceam ca si eu aveam acelasi pap ca si tine, dar nu-mi bat capul, facut genotiparea hpv toate tulpinile, si evident nu e nimic, deci era de la infectie :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

mi-am refacut si eu pap. mi-a iesit CII. m-am linistit. in rest, nu am scapat de ureaplasma asa ca ma asteapta tratamentul. si m-am trezit si cu un streptococ. pt ala am luat deja meds. sper ca l-am invins.
nasol cu fact XIII...
asta este... mergem mai departe

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sara, e super ok spermograma.
toxo, myco+ureaplasma si lysteria, cultura de secretie daca le ai facute recent nu are sens sa le repeti.
spor la bebelit!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Nasearaaa,

Denisa, un paharel de vinisor rosu nu strica, nasol ca te matolesti de la el. Oricum si sucul e bun.

Maria, multa sanatate sotului tau! Petrecere frumoasa!

Sara, e super spermograma, pot sa spun ca e chiar excelenta. Nu-i bai ca a dat si pe langa pahar, la atatea milioardeeee! Daca la toxoplasma ti-a iesit IGG pozitiv, nu o mai repeta niciodata ca ai imunitate.

Alla ma bucur ca esti bine! Sa o tii tot asa!

Floricica fata gretacioasa!

Brotacela, am vazut ca esti la Rotaru de la Elias. Povesteste-mi si mie un pic despre el. Il voi "incerca" si eu in octombrie la MedicalCity...

Ruxi, mersic de info despre Dumitrascu, cred ca si pe el o sa-l vizitez

Despre noi... Fusei la echo, puiutul meu e ok, miscotea de zor, azi ne-a aratat fatzuca dulce. Ma uit la poze si nu-mi vine sa cred ca am o asa minune in burta. Nu avem nici un retard de crestere, ba din contra azi avem 2 zile in plus. Deci ii voi spune PAS lui Haiduc, m-a dezamagit din multe puncte de vedere.

Va pup pe toate,

Felix 18+

Mergi la inceput