intrebare

intrebare | Autor: kokorinusha

Link direct la acest mesaj

mamici si viitoare mamici,
sarcina mea decurge foarte bine,nu am probleme majore,insa s-a strecurat o problemutza...eu circul cam in fiecare zi cu metroul si mi s-a intamplat de cateva ori sa ametesc brusc in metrou,se face negru ma ia cu caldura si simt k lesin...vi s-a intamplat asa ceva???este normal?

28+ cu Luca Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Da, se poate intampla. Ar trebui sa te hranesti corect, bebelusul tau iti consuma foarte mult din resurse.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), in curand din nou 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

iei vitamine?te odihnesti destul? mananci regulat si cat mai consistent? repeta analizele:sa nu fie tensiune, lipsa de calciu sau fier.

sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

am fost azi l doctor si mi-a spus k este normal,mai ales in aglomeratie sa m simt asa mai ales k in metrourile noastre mai greu gasesti un lok...m-am linistit,bebe este bine:p

28+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

am fost azi l doctor si mi-a spus k este normal,mai ales in aglomeratie sa m simt asa mai ales k in metrourile noastre mai greu gasesti un lok...m-am linistit,bebe este bine:p

28+ cu Luca Stefan

adica mergi cu metroul in picioare?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

28+ cu Luca Stefan

adica mergi cu metroul in picioare?

Gabriela

ce ti se pare absurd intr-o lume lipsita de respect fata de batrani, gravide sau bebici mici in mijloacele de transport?

Mergi la inceput

da,se intampla de multe ori sa nu gasesc lok si sa nu se simta nimeni si atunci ma inghesui,in picioare si probabil din cauza aglomeratiei,a durerii de spate(poate fi si coloana care apasa)sa ametesc,orikum ideea e k in circumstantele astea nu stiu cat mai pot sa merg ku metroul iar eu ar trebui sa fac drumurile astea zilnice pana aproape de termen:|

28+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Draga de tine, sa nu-ti fie rusine sa rogi un barbat mai tanar sa-ti lase tie locul. Pur si simplu ii zambesti, si il ridici de acolo. Probabil exista in metrou locuri rezervate pt burtici, handicapati, batrani, acolo chiar nu are nimeni nimic de comentat.

Delphinas, noi romanii ne plangem de lipsa de respect, dar cerem? Avem nevoie de respect? Eu una inca nu am auzit pe nimeni sa ridice pe altcineva in picioare in tramvai sau in autobuz...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

da...asta este problema mea k astept k oamenii din jurul meu sa se simta,altfel nu cer locul...o prietena imi povestea ca atunci cand era ea gravida si i-a venit rau brusc in metrou,nimeni nu i-a dat locul asa k in momentul in care a simtit ca o lasa puterile s-a asezat in bratele unui baiat,si-a revenit,i-a zambit si i-a spus sec k nu avea ce sa faca,i-a venit rau....eu nu stiu daca as face-o nici p asta...

28+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput