In pragul "divortului"
Raspunsuri - Pagina 2
alina_satena spune:
ptr Sybelle eu mi-am spus problema,uitate si la celelate topicuri(subiecte)sa vezi ca nu toata lumea scrie corect gramatical si da nu toata lumea este perfecta se mai fac si greseli de scriere,si da ma descurc la meditatii la engleza in primul rand am dat un examen foarte greu nu conteaza ce examen si de asta imi permit sa dau meditatii,si da iubitul meu lucreaza.Astept sfaturi,pareri si opinii in continuare.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena ptr Sybelle eu mi-am spus problema,uitate si la celelate topicuri(subiecte)sa vezi ca nu toata lumea scrie corect gramatical si da nu toata lumea este perfecta se mai fac si greseli de scriere,si da ma descurc la meditatii la engleza in primul rand am dat un examen foarte greu nu conteaza ce examen si de asta imi permit sa dau meditatii,si da iubitul meu lucreaza.Astept sfaturi,pareri si opinii in continuare. |
alina,nu te mai supara ca te superi degeaba!
Tu incerci sa-tzi faci reclama pe acest forum,si eu apreciez ca moderatorii au inchis ochii,in urma topicului tau de la generale,pentru ca incerci sa faci ceva,subiectul inseamna ca a avut rezonantza la tine,insa felul cum scrii itzi aduce dezavantaje majore!
Nici eu nu mi-as da copilul la pregatire unei persoane care scrie ca tine!Deci incearca sa te controlezi la scris putzin(ca aici nu se vorbeste doar de greselile gramaticale,ci de eternul k-la care din fericire ai renuntzat la timp,poate itzi iau si altzii exemplu,si de alte greseli facute intentzionat sau pentru ca sunt cool pe mess)si ai sa vezi ca s-ar putea sa ai mai mult succes!
Nu o mai luatzi asa personal daca vi se atrage atentzia,felul cum scrii denota multe!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Gabi_K spune:
Raspunsul e in prima ta postare. Nu ai nimic comun cu el, nu iti convine ca te bombardeaza cu comentarii la o manichiura sau coafura, nu ii convine sa stati la parintii tai, nu ii convine nici daca nu castigi, nici daca lucrezi...
Ai vreun motiv sa ramai totusi cu el?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
alina_satena spune:
Pentru andacos nu imi fac reclama nu stiu de ce tie iti pare ca eu imi fac reclama,eu chiar am o problema si am nevoie de niste sfaturi obiective,nu de corecturi gramaticale si alte lucruri de genul acesta,eu chiar nu am timp sa ma uit daca scriu si corect deoarece copilul ma tot trage de maneca ca vrea sa stam impreuna si etc,eu vreau dar niste sfaturi cum am mai spus obiective ce ar face o femeie de varsta mea sau mai mare ca mine in locul meu.Nu vreau nimic mai mult doar atat,si nu inteleg de ce tu spui ca eu imi fac reclama si pentru eumada cred ca in definitiv ai dreptate ma termina psihic si chiar nu merita,doar ca aduci mai multi bani ca bine,doar atat,dar pentru acei bani nu am de ce sa suport o tortura psihica practic.
andacos spune:
Alina,continua cum vrei tu, daca tu crezi ca asa este bine!Copilul nu e o scuza,iar despre reclama care tzi-o faci(chiar si la subiectul asta)...citeste-tzi subiectul de la alta sectziune!
Efectiv la subiect zau ca n-am ce sa spun ,pentru ca dupa principiile si standardele proprii ,totul a fost facut fara cap d ela inceput!Scuze...asa vad eu lucrurile!Sa desfaci incurcatura facuta e mult mai greu decit sa fi facut cum trebuie la momentul potrivit!Inainte de a lua o decizie,vezi cum e si cu creditul facut de voi,vezi s anu ramii si cu datorii pe linga altele!
Sa ieie decizia buna tzi doresc!
Dana
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos alina,nu te mai supara ca te superi degeaba! Tu incerci sa-tzi faci reclama pe acest forum,si eu apreciez ca moderatorii au inchis ochii,in urma topicului tau de la generale,pentru ca incerci sa faci ceva,subiectul inseamna ca a avut rezonantza la tine,insa felul cum scrii itzi aduce dezavantaje majore! Nici eu nu mi-as da copilul la pregatire unei persoane care scrie ca tine!Deci incearca sa te controlezi la scris putzin(ca aici nu se vorbeste doar de greselile gramaticale,ci de eternul k-la care din fericire ai renuntzat la timp,poate itzi iau si altzii exemplu,si de alte greseli facute intentzionat sau pentru ca sunt cool pe mess)si ai sa vezi ca s-ar putea sa ai mai mult succes! Nu o mai luatzi asa personal daca vi se atrage atentzia,felul cum scrii denota multe! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
K-ul ca k-ul, dar tz-ul ne omoara......
P.s. banuiesc ca mesajul de mai sus a fost scris la misto
Fomalhauti spune:
Alina, exista si motive sa ramai cu individul? Nu ca e tatal copilului, asta nu e un motiv. De exemplu, el se ocupa de copil? Aveti si perioade bune, cand nu va certati? Este si ceva care va tine impreuna? Mai este ceva ce iti place la el? Mai este ceva ce ii place la tine? Esti dependenta financiar de el? Am inteles ca dai meditatii - banii aceia ar fi suficienti sa traiesti decent impreuna cu copilul tau?
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
K-ul ca k-ul, dar tz-ul ne omoara...... P.s. banuiesc ca mesajul de mai sus a fost scris la misto |
Nu,nu a fost scri la misto,dar daca tu atit ai intzeles...na' ce sa fac!
vezi la generale ca a mai scris xio ceva!
Dana
kj74 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Nu,nu a fost scri la misto,dar daca tu atit ai intzeles...na' ce sa fac! vezi la generale ca a mai scris xio ceva! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
jura pe rosu ca a fost la misto
kariguld spune:
eu nu inteleg ce vrei tu Alina de fapt? sa-ti spunem noi sa divortezi? sau sa n-o faci? sa-i mai dai o sansa? din afara, mai ales virtual se vede prea putin si obiectiv ce-i la voi.
decizia cea mai buna o poti lua tu, dupa ce stai si analizezi lucurile pe indelete. plusurile si minusurile. prezentul si viitorul. ce asteptari ai tu de la tine, ce vrei de la sot, ce vrei de la viata. si faci adunarea, sau scaderea, dupa caz.
in urma rezultatului iei decizia. dar o iei tu, nimeni altcineva in locul tau.
cu mama ta cum te intelegi? ca am inteles ca locuiti impreuna? daca e un om de baza, de incredere cere-i parerea. daca nu, atunci asculta-te pe tine.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!