Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_fota spune:
Miremia fff frumoasa surpriza.Sa fie fericiti si sanatosi ca frumosi sunt .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am o surpriza pt voi pe contul de poze. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Miremia,multumim....tu ai vazut-o live si ai pozat-o si pt noi?
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui miremia Am o surpriza pt voi pe contul de poze. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
nicesunt niste frumosikiti e de ginerica,micki superba
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
xela_07 spune:
vaaaaaaaaaaaaaai ce frumoooooooooooos, multumim mult !
e superba miresica, imi place f f mult rochia ei simpla si de mare efect.
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui evyme ratusca uite www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">aici filmuletul cu Sebi din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
BESTIAL!!! Puteam sa jur ca in final se va baga in cutia cu jucarii, insa m-am inselat!
Este foarte tare puiul vostru, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
PS: cel mai tare mi-a placut ca are agrafa asortata la body
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui larisel Lansez o noua intrebare: voi cum curatzati guritza lu' bb? Dar dintzii? Eu pana pe la vreo 6-7 luni mai faceam toaleta cu glicerina dar m-am lasat...iar acum nu clatesc decat cu ceaiul pe care-l beau. Nici macar nu le dau ceai dupa fiecare masa... Shtiu ca mai buna ar fi apa, dar pana o vor accepta...Dintzi inca nu avem ieshiti complet... din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 2 (+11) |
Eu am cumparat de la Nenedent pasta de dinti si periuta pt 6 luni +. Nu ii dau chiar zilnic, insa macar o data la 2 zile, dupa ultima masa diversificata. Am zis ca, decat pastile cu fluor (unde exista n-spe mii de pareri pro si contra), pasta de dinti e general acceptata...
xela_07 spune:
evyme - sanatate multa! ser/apa de mare la greu si multa rabdare. sa-i scazi mai repede febra e mai bun supozitor cu novocalmin ca se absoarbe mai repede. la noi a mai functionat in caz de febra mare intr-o noapte la A 3 prosoape umede (apa nu f rece dar nci calda) infasurate pe manute si picioruse (cate unul la fiecare mana si celalat la picioare). tinut in brate asa cu prosoapele pe ea, i-a scazut febra imediat. asta in caz de febra mai mare ... sper sa nu fie cazul ...
bea - e simpatic foc pustiul
miremia spune:
Ma bucur ca v-a placut surpriza.
Simply da, i-am vazut live si m-am jucat si cu kiti elegantul.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ce surpriza frumoasa cu pozele, tare frumosi mai sunteti!
Of, nu mai stiu ce doream sa scriu, iar am uitat... parca sunt gravi din nou!
Aaa, am facut gem de prune. am decojit 1 kg de prune, le-am taiat cu chestia electrica si le-am pus pe foc. desi focul era la minim, s-au cam lipit, au scazut foarte mult in juma de ora cat am lasat eu, asa ca la final am obtinut 3 jumatati de borcanele din acelea de 125 grame... nu zic, foarte bun la gust, insa cred ca trebuie sa schimb oala si sa iau vrei 3-4 kile ca sa iasa ceva mai mult.
Oricum, azi m-am distrat cu fiert dovlecel+ardei+morcov si pus la congelator in celebrele forme de cuburi de gheata. Am deja cateva pungi, geme congelatorul de ele si de broccoli, carne de tot felul, conopida, fasole oparita etc... zici ca vine foametea la iarna, asa m-am aprovizionat!
Am vazut si pozele cu intalnirea de la Cluj, tare dulci puiutii, avem, si noi ghetute de la Primii Pasi ca cei din poze, pana la urma le-am cumparat azi