Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina_m spune:
Buna dimineata burticute! Ma primiti si pe mine? Va urmaresc de mult timp, de la servici, dar nu am indraznit sa intervin pentru ca mereu intervenea ceva de facut si riscam sa las discutii neterminate. De o saptamana insa sunt acasa. Din pacate am inceput sa am contractii nedureroase, cam 4-5/zi si am si placenta jos inserata, adica risc de sangerare.
Sa speram ca va fi bine pentru ca am mai trecut o data prin acelasi lucru acum 2 ani si nu s-a treminat bine.
20+
bb_yasmi spune:
buna dimi
monica, tu ai intrat in 18 sapt cum scrie la semnatura>??? si eu am aceleasi simptome la sani, ma ard, ma ustura, sunt umflati cu pompa....
si nu curge nimic. dar se vede pe ei tot timpul ceva uscat pe sfarc. am 2 cunostinte carora din luna a 4-5 a inceput sa le curga laptic din sani.
eu la sarcina trecuta spre final am avut pb si cu amorteala dar mai ales cu carceii....
mamica fericita de printesa
si
17+ baietel 
madalina_m spune:
Contra carceilor mie mi-a dat dr Magneziu cu B6 si deocamdata nu am avut de loc. La sarcina trecuta aveam aproape in fiecare noapte.
De amortit si eu amortesc, mai ales ca incerc sa stau numai pe parti, pentru ca am observat ca daca stau pe spate am contractii mai puternice. Iar cand ma ridic din pat, primii pasi sunt ca un robotel, pana reusesc sa imi pun membrele in functiune corespunzator.
20+
angieangie spune:
neata buburuze

am intrat sa va salut si fug

aaa..am pus si 2 poze de ieri..cele mai proaspete cu burtica
pe faleza

Angie
+20
bebe jucaus
bebelu86 spune:
neata si de la mine
Andatheo bine ai venit. scrie repede 10 mesaje s scapi de moderare 
imi place k ne adunam cat mai multe ![]()
Yasmi nici la mine nu a curs si nici nu curge nimic ...inca..
dar am ca tine o chestie alba asa si intarita
am tot incercat sa strang sa vad dc curge ceva...dar nimica nimicuta..p langa k doare k naiba 

sa aveti un week-end minunat.
Laura dc ne citesti, vezi k sunt niste pampersi care au aparut acu la baby expo, pufies se numesc, am citit si la fetele de la noi-dec ca sunt fff marfa..
iar un bax de 97buc e 50ron.
eu nu ma mai duc pana acolo sa iau..
astept sa apara si in magazine si dupa iau.
aaaa si mi-am adus aminte
stiti k va ziceam k era acolo un set de 4 biberoane cu periuta de la avent cu 160 ron.
ieri la sensiblue am gasit set de 8 biberoane cu sterilizator si nu mai stiu ce ....la 157 ron...
deci asa k e un mare fas cu baby expo 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
mirela2 spune:
neata si de la noi
capucino la fete
azi noapte cand m am intors pe partea stanga am simtit o arsura cumplita, parca mi luase foc burta, plus o durere
n a durat mult, dar a durut

sa nu va mai spun ca am dat drumul la aer ca muream de cald

sunt paranoica

pupi fetelor si o zi frumoasa
ps: impletesc pulovarasul nr.2
+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
neata mirela 

de la ce te-o fi durut asa???
si eu cu caldura sunt teroare...
al meu ma tine cu geamu inchis noaptea k e super sensibil si raceste imediat dc e mai racoare afara
asa k trebuie sa stau cu el inchis..
eu dorm goala..el infofolit 
ai grija de tine
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
ce burticute frumoase avem in odisee 

ador sa ma uit la poze cu voi ![]()
tunde sunteti o fam fff frumoasa. sa-ti traiasca flacau 
Angi, sa nu te recunosc mama. super burtica 
Andry esti frumusica foc
sper ca nu am uitat pe nimeni
dc am uitat 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
mirela2 spune:
ralu, nush
si acum dimineata m a mai durut putin
parca mi se intinde ceva, dar arde
eu dorm singura
al meu a ramas exilat in sufra, dar vad ca i place
el fumeaza mai nou, non-stop, plus ca adiarme tare tarziu
+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
cred k se intinde pielea si toate alea p acolo
de aia arde...altceva nu stiu de la ce ar putea fi 
ce bine k dormi singurica in pat...
eu azinoapte era sa cad din pat ![]()
al meu cred k a vrut s ma tina in brate..mie cum imi era cald ma departam si uite asa..m-am trezit p marginea patului...
dc ma mai miscam un pic, cadeam efectiv.... ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria