Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ii e frica sa puna mana, dar in somn il apuca sa ma ia n brate si sa ma stranga

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ii e frica sa puna mana, dar in somn il apuca sa ma ia n brate si sa ma stranga

lasa k se obisnuieste el.
al meu nu are treaba...
mai nou cica o gadila p asta mica...si ea loveste exact unde e el cu degetele
e mare distractie pe capu lui.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

eu m-am pus pe citit despre muschii pelvieni
exercitii kegel si alte nebunii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

da, sunt bune, daca vrei sa nasti natural

Mergi la inceput

stiu k e pt nasterea naturala
ma gandeam k pot sa incerc natural si sa fiu pregatita
am inteles k exercitiile astea usureaza nasterea
sper sa fie asa

offf nici nu stiu cum sa fac

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna dimineata burtici.

18+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza si de la noi
un WE frumos sa aveti

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

eu ieri am fost la un eco k nu mai simteam bebelusul de 4 zile si nu am scapat de gura sotului.(dar pana la urma a reusit sa ma puna si pe mine pe ganduri).bebe este bine,eu am aceleasi probleme cu noada...mi-a zis doctorita sa imi pun sotul sa imi faca masaj in fiecare seara cu un unguent.
Astazi dimineata am repetat si eu analizele...marti o sa am rezultatele.
Mai este cineva care repeta toxoplasmoza lunar?k mie asa mi-a zis doctorita.eu repet igm.

19+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

buna fetelor!

am descoperit o solutie sa dorm mai bine. de vreo cateva zile dorm cu picioarele ridicate pe 2 perne - a fost mai greu pana m-am obisnuit cu prezenta lor in pat , dar vreau sa va spun ca nu mai amortesc asa de tare si nici nu ma mai doare spatele. inainte ma suceam pe toate partile de durere...

zicea cineva de arsura, am avut si eu de vreo cateva ori cu tot cu durere undeva sub sani intre coaste, dar a trecut. cred ca se intind toate cele pe acolo...

azi mergem si noi la targ, nu cred ca cumparam nimic, doar testam. pana acum am obesrvat ca in magazine sunt muult mai scumpe decat online, asa ca mergem, studiem si apoi comandam pe internet.

de ex. am gasit o masuta de infasat cu tot cu cadita la 400ron pe internet iar in magazine e doar 700

am fugit, un week-end placut va doresc

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salut!

Mirela, si eu am junghiuri-arsuri asa. Uneori, daca ma ridic brusc de pe scaun, ma tine asa de rau ca nu pot nici sa ma indrept si trebuie sa ma asez la loc urgent, citeva minute. Sunt nervo-ligamento-muschio-burto pe-acolo...

Frumoase pozici... asera le-am ravazut, toate frumoase! S-a uitat si sotul cu mine (in premiera), stati sa va arat fatza lui cind am ajuns la albumul SHUBULINEI (mai exact la poza aia sexy):.

Bebelu, vezi cum reusesti sa cazi din pat! Sa mai facem un club: Clubul celor care aterizeaza noaptea!

Ma duc sa maninc, unt cu dulceata de visine.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 20s.

Mergi la inceput