Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 8
dicirstea spune:
Gand la gand cu bucurie
Chiar vroiam sa iti scriu si sa iti spun exact treaba asta, sa imi lasi mie ce ai de dat in Bucuresti (la mama) ca eu umblu prin oras toata ziua si stabilesc eu cu fetele care au de laut de la tine sa le duc prin zona lor.
Cel mai aproape in Berceni sta Luy,
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Jasmin012 spune:
da? unde sta Luy?
Eu in Aparatori, la doua statii de spital, pe partea de pe Soseaua Berceni. Iar vizavi de poarta de pe Emil Racovita stau parintii si socrii.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
mey, io stau la draqu. in militari, sector 6. nu ma pup cu nimeni, toata lumea sta departe de mine .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mey, io stau la draqu. in militari, sector 6. nu ma pup cu nimeni, toata lumea sta departe de mine . |
mady,ajung si in Militari,pe langa Lujerului parca...
astept pm-uri cu nr de tel..
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kokiy spune:
Buna,
Vreau sa fac un pachet cu donatii pentru Maria_rubi,este cineva care distribuie pentru ea?
Promo 50%
kokiy spune:
citat din mesajul lui madyrizi mey, io stau la draqu. in militari, sector 6. nu ma pup cu nimeni, toata lumea sta departe de mine . |
Cum fata,io este nimeni ,ca ne puparam de cateva ori pana acum
Promo 50%
madyrizi spune:
citat din mesajul lui kokiy Buna, Vreau sa fac un pachet cu donatii pentru Maria_rubi,este cineva care distribuie pentru ea? ****************************** Promo 50% |
pe prima pagina a fiecarui capitol sunt persoanele care s-au oferit pana acum sa preia produse pentru fiecare caz in parte.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
lasa, kokiy, ca si tu ma parasesti de la 1 . adica ne-au ajuns pupaturile, nu?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ancadragoman spune:
la mine la semnatura gasiti produse noi si mai adaug azi o tura.Mada iti pun ciorapi ptr baiat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui ana l Fetelor, am vazut pe Disney reclama la jocurile Beados http://www.crazytoys.ro/jucarii/Beados-2245/7-10-ani-118/Fata-13/ Mi se par tare frumoase, si deja planuim sa facem martisoare cu ele. Dar pretul mi se pare exegerat de mare. Ati vazut prin magazine daca exista si "copii" ale acestor jocuri, la preturi mult mai mici? Sau are cineva din voi jocul asta sa-mi spuna daca merita? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
Asta e cadoul pe care si-l doreste Giulia de Craciun
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"