Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 50
ana l spune:
Mady, in mail e mesajul Matildei. Ea nu intra aici, nu are timp sa se ocupe cu rasfoitul bazarului.
Pe prima pagina am gasit
pentru toate cazurile/ distribuitorul alege: alex_andra(numai lucruri de sezon, toamna-iarna), ducky, kid
dar nu am inteles daca aceste 3 persoane distribuie sau doneaza.
Matida asteapta un raspuns.
Iar Dodo e pe lista persoanelor cu caz care distribuie pentru propriul copil. Si oricine din lista ar fi raspuns, aceeasi conditie ar fi pus: produsele sa fie pentru propriul caz.
Deci, avem un donator si cautam distribuitor. Cine se ofera?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
madyrizi spune:
i-am raspuns matildei la mesaj.
atunci sa asteptam pana diseara cand intra toate fetele si sa vedem daca e vreuna din lista de pe prima pagina care nu este dispusa sa primeasca produsele de la matilda si sa-i dea PM. sunt sigura ca asa va fi mai bulversata cand va primit 10 PM-uri ca le vor mai multe fete.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi scuze dodo ca ma bag, dar de asta am pus lista pe prima pagina. |
intrebarea afost pusa aici,,,de aceea ma raspuns.
Pe gmail ajung fff rara spre deloc
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
hai ca incerc sa fac un capitol nou.
edit: aici avem CAP. 45 dupa moderare.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi
georgipuia spune:
Hmmmm... cred ca am gresit... oare pot sa o mai dreg? Am inchis devreme 3 anunturi si apoi am realizat ca la unul nu trecusera 24 ore de la ultima supralicitare... ce pot sa fac? Unde nu s-a supralicitat am inchis la 48 de ore de la prima licitare, dar unde se supraliciteaza trebuia sa mai rabd pana diseara la 21...
Am mai pus azi la bazar pentru baietei de 2-3 anisori:
Trening de fas finut
Pantalon de trening albastru cu Spiderman
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Hmmmm... cred ca am gresit... oare pot sa o mai dreg? Am inchis devreme 3 anunturi si apoi am realizat ca la unul nu trecusera 24 ore de la ultima supralicitare... ce pot sa fac? Unde nu s-a supralicitat am inchis la 48 de ore de la prima licitare, dar unde se supraliciteaza trebuia sa mai rabd pana diseara la 21... Am mai pus azi la bazar pentru baietei de 2-3 anisori: Trening de fas finut Pantalon de trening albastru cu Spiderman Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
ia legatura pe PM cu ofertanta care a pierdut licitatia si intreab-o daca mai voia sa supraliciteze. daca mai voia atunci repune produsul in vanzare. asa e cel mai corect.
pup.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi