Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 49
anna-mama spune:
Kid, am luat coletul de la posta, super super totul, multumesc si pt bonusuri, ce sa mai, gecuta cu salopeta m-au dat gata Abia astept sa-l imbrac pe Vladut cu ele
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
mihaela77O spune:
seara buna....
am ajuns de ceva timp acasa,dar de abia acum am reusit sa intru putin...
Mari,esti o draguta ca de obicei si in momentele astea te gandesti la noi....iti urez nastere usoara si bb sanatos!promit sa te sun curand!
confirm platile facute de Alex&Sara de 35 ron si cea facuta de Jasmin de 6o ron!
alex_andra,multumesc inca o data!am primit produse pt bazar...bijuuri,mady,stai pe aproape....ma bucur ca-ti place geaca si ca-ti si vine!
ledi,maine,cel tarziu vineri sa vad cum ajung sa-ti aduc pachetul de la alex_andra!
va pupacesc si fug...ca-s franta....ma termina traficul din Bucuresti!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
honeybaby spune:
buna seara..mai mult noapte..
Am reusit sa recuperez capitolul asta. Am fost un pic prinsa zilele astea.
Carminabulina - imi pare tare rau ca nu-ti vin body-urile. Mie la 160 imi vin bine ..
Mikeela - am primit azi coletul. Multumim pt bonus
Mihaela77O - imi pare rau ca nu am fost pe faza cu venitul in bucuresti. daca citeam la timp nu mai era nevoie sa le pui la posta.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dicirstea spune:
Pidana, mama daca nu ai antivirus, sa-ti iei!. Mi-ai dat un worm prin mess.Am apucat sa te vad si imediat mi-a aparut mesajul de virus si mi-a sters imaginea si mailurile. Mai trimite-mi o data nr tau.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
nushulica spune:
mesaj pt ramona_patra,anyvovcu si dicirstea-imi cer scuze ca am emis facturi pt produsele castigate de voi cu taxa postala de 7 lei,nu platiti nimic pt transport,voi plati eu cand trimit,dar nu am stiut sa pun altfel cand am pus anunturile
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ana l spune:
Alexandrina, Mady, Kid, si cine mai sunteti in oganizare. Am licitat 2 produse, apoi am anuntat donatorul ca renunt la ele ( nu e buna marimea). Ce se face in cazul asta: Se bifeaza ca platite ca sa nu apar cu sold la bazar ? Eu am avut o situatie asemanatoare si asa am facut, ca nu gaseam buton de anulare.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
ana l spune:
Matilda33 are de donat niste lucruri pentru bazar. Cine este dispus sa se ofere pentru distrubutie?
hainute de vanzare
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Matilda33 are de donat niste lucruri pentru bazar. Cine este dispus sa se ofere pentru distrubutie? |
daca si ce doneaza pentru Bogdan pot prelua.
Pt produsele la care ai renuntat roaga donatorul sa inchida licitatia mai devreme si sa treaca platit apoi sa repuna prod la licitatie-asa stiu eu ca se procedeaza
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
daca si ce doneaza pentru Bogdan pot prelua. Pt produsele la care ai renuntat roaga donatorul sa inchida licitatia mai devreme si sa treaca platit apoi sa repuna prod la licitatie-asa stiu eu ca se procedeaza Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, im mailul nostru e un mesaj de la Maria. Ia tu legatura cu ea si lasa-i adresa.
hainute de vanzare
madyrizi spune:
ana, pe prima pagina a capitolului este o lista cu cine se ofera distribuitor si pentru ce caz. matilda sa isi aleaga de acolo si sa-i dea PM persoanei.
asa cred ca este cel mai corect pentru ca nu toate fetele reusesc sa citeasca toate paginile.
scuze dodo ca ma bag, dar de asta am pus lista pe prima pagina.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi