Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 35
Eseea spune:
nu stie nimeni un nr de telefon ceva de la mona thug si deliadragusin?
referitor la banii de gradi, eu va bat pe toate se pare : 335 ron. ( e adevarat ca 100 ron sunt pt Mos Craciun si 15 ron pt Mos Nicolae).
edit : Diana, merci, eu nu am trimis lucrurile ca nu au fost platite. Nu fac chestii de astea decat la persoane "testate", active pe aici, cunoscute.
dar cum le repun la bazar? pot activa anuntul sau cum?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
RHYANNA spune:
sa aducem enciclopedii despre animale,natura,familie
-carucioare cu bebelusi,haine pt acestia(sa invete copii responsabilitatile adultilor)
-jucarii cat de multe ca nu au
-de zugravit clasa,perdele,draperii,stoluri
-rechizitele sa fie de cea mai buna calitate(pt ca vor plange copii ca la altii e mai colorat sau mai reusit desenul;)
-sa fie imbracati doar in treining sau colanti pt a putea fi dezbracati usor la somn
-sa aiba macar 2 pijamalute la dulapior
-sa aducem jucarii de plastic cu ferma
-jucariii de-a bucatareasa,doctorul,mecanicul,etc
asa ca daca aveti asa ceva puneti la bazr sa ma apuc de shopping
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi fetelor, vreau sa va spun ca niciodata nu am primit atatea urari si ganduri bune ca anul asta. mai ales in ultimii 3 ani,de cand a murit mama, n-am mai simtit ca sunt sarbatorita ca am ramas cam singura (eu nu mai am rude in bucuresti si n-am nici frati sau surori). asa ca m-am simtit tare bine si ma bucur ca ati fost alaturi de mine. va multumesc tuturor pentru urari si va doresc si voua multa sanatate si sa va bucurati de cei dragi. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mady,
Ma bucur pt tine.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
cris_82 spune:
asa cum am promis,AGRAFE ...mady sa mor daca nu prindeu paienjeni daca le mai tineam mult
rhyanna am mai auzit pe cineva care cica le-au ceru la gradi. o gramada de nebunii de a zis ca parca si-a incris kinderul la facultatea innebunit sintemul frategenii ii vor astia direct de la gradinita ..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
diana2242 spune:
fetele merge careva astazi in piata Revolutiei?ca vad ca este o greva unde cred ca ar trebui sa mergem cred toata tara inafara de aia cativa mari sefi ai statului.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui madyrizi care gradi? noi suntem la scoala, in clasa a II-a. scoala... gradi...ce mai conteaza? am dat o caruta de bani... 170 de lei numai aseara... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
si pe langa toate astea 120 lei aseara dati
noroc fata de tine?
a donat o mamica un dvd si am scazut contributia
aaaaaaaaaa si dvd cu animale,enciclopedii pentru copiii
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui diana2242 mai cine ma lamureste si pe mine cum e cu decoratiile astea?vad ca aveti ba rosii ba albastre in ce fel se castiga medaliile astea? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Nu-s decoratii e vorba de vechimea in timp si mesaje pe forum. Eu acum sunt membru senior
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Laura25 spune:
Rhyanna, educatoarele sunt f, prost organizate. Ar trebui sa stranga niste bani la comun si sa ia ele rechizite si jucarii la toti copii la el. Fiecare o sa isi recunaosca jucaria adusa si o sa fie bataie pe ele, ca nu o sa vrea sa le cedeze. La fel cu rechizitele, nu vad de ce sa cumpere fiecare cat mai colorat si mais cump, cand ar putea sa ia la fel, la toti 'normale'.
La noi jocuri tematice s-au luat tot asa, din banii pusi la comun de parinti. Nu au fost adunate sume astronomice, dar le-a ajuns si de rechizite si de jocuri educative si de o bucatarie din aia mai marisoara cu tot felul de ustensile si de o masa pt baieti cu tot felul de scule.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
eee, pai lasa ca la gradi, la grupa mica, am primit clasa goala, da' goala. n-avea nimik. am dat cate 300 de lei fiecare ca s-o mobilam. deci erau 35 de copii... faceti socoteala. si la urma au ramas acolo sau le-au luat altii... ca doar mai venea o grupa mica, nu?
astia 170 de lei sunt doar: 50 de lei AC ca e tare cald la ei in clasa si directorul ne-a promis ca ne lasa acolo pana la a VIII-a daca punem, 49 de lei cartea+caietul de engleza, 7 lei caietul de religie, 40 de lei fondul scolii, restul de 4 lei au ramas la fondul clasei si 22 de lei ghiveciul cu flori ca s-a cerut.
scuze de offtopic, da' mai am unul si-l scriu miiiiicccc.
am nevoie de niste voturi, am pus la semnatura linka.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
diana2242 spune:
am vazut ca sunteti pe fel de fel de criterii numai eu sunt undeva mai pe la inceput dar nu-i nimic va ajung si eu incet incet
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar