Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 34
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Stiti ceva de MONA_THUG si MARCUALECSA ? Au proiduse castigate, raspuns zero ... Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
si eu tot cu mona thug, i-a expirat timpul de o luna si nu a platit! si aceeasi problema cu delia.dragusin75
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
RHYANNA spune:
astazi platesc tot ce am la bazar
mikaeela expresorul il platesc vineri ne auzim
te pup
Eseea spune:
si mai am o intrebare : ca vanzator, cand expediezi produsul, tu marchezi in cont ca produs expediat nu?? ca eu asa am facut pana acum. Sau cumparatorul tb sa faca asta??? ( ca m-a pocnit acum ideea asta )
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
madyrizi spune:
hai, crisule, sterge praful de pe ele si pune cateva la bazar. stai cu ele acolo sa prinda panza de paianjen... nu vezi ca noi suferim aici?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
eseea, tu bifezi.
ce dulce esti... cum esti tu suparata ca te-a pocnit... .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi valentina, si io fug la sedinta pe la 18.00. sa nu uiti banii acasa . si inca ceva: da' esti dependenta de DC, soro . nici la injectii nu stai fara compu? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
madyrizi cred ca vroiai sa spui ca vor cere multe la gradi,nu?
nu va trece prin cap ce ni s-a cerut ieri la sedinta la gradi
Eseea spune:
Merci Mady, o draguta ca intotdeauna
Noi, 2 minuni:
madyrizi spune:
care gradi? noi suntem la scoala, in clasa a II-a. scoala... gradi...ce mai conteaza? am dat o caruta de bani... 170 de lei numai aseara...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
diana2242 spune:
Eseea tu bifezi dar nu stiu in cazul in care mona de ex nu a platit ce faci.Eu am bifat ca platit expediat etc si am repus lucrul in vanzare.Cred ca este ok si asa sa nu mai tineti lucrusoarele blocate poate la vrea alt cineva.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar