Bazar umanitar *** 44***

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Cu putina intarziere urez si eu La multi ani fericiti fetelor sarbatorite de ieri

Luy: felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii

Fac si eu un apel la fetele din Constanta, care au de donat un carucior chiar daca nu e in stare foarte buna, sa fie folosibil. Mai inainte a venit o vecina la mine, care are o situatie financiara mai precara, sa ma intrebe daca nu am un carut, ca al ei i s-a rupt si are un bebe care nu merge in picioare si trebuie sa-l duca pe baiatul cel mare la gradinita in fiecare zi cam 1 km si ceva. M-a impresionat tare, a inceput sa planga si i l-am imprumutat momentan pe al nostru pana ii gasesc altul.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

mai cine ma lamureste si pe mine cum e cu decoratiile astea?vad ca aveti ba rosii ba albastre in ce fel se castiga medaliile astea?

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Diana, stelute rosii sunt pt un membru matur, iar albastre sunt pt un membru senior. Se dobandesc doar in functie de nr de mesaje scrise pe forum, parca de la 1500 devii matur si de la 3000 mesaje devii senior, dar gasesti in regulament mai exact.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stiti ceva de MONA_THUG si MARCUALECSA ?
Au proiduse castigate, raspuns zero ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mady, ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta, oricum nu ai cum sa te simti niciodata singura avand 2 comori minunate ca Mihai si Alex

Luy, felicitari, refacere rapida si o bebita sanatoasa, mancacioasa si cuminte!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

simonapro, are leditia la bazar un carucior. vezi daca-ti place.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4529&n=Carucior-HAUCK-de-la-0-luni

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Ahaaaaaaaaaaa mercic mult adica trebuie sa dau din gura mai mult.am inteles

Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

madyma bucur ca ti-a fost bine ieri

cine se ocupa un pic de contul meu de maine?plsca imi expira niste licitatii si trebuie sa fac facturile dar eu 1 habar n-am si 2 maine ma internez si numai de asta n-am eu timp...dau parola,deci cine se baga?

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

madyma bucur ca ti-a fost bine ieri

cine se ocupa un pic de contul meu de maine?plsca imi expira niste licitatii si trebuie sa fac facturile dar eu 1 habar n-am si 2 maine ma internez si numai de asta n-am eu timp...dau parola,deci cine se baga?

daca vrei ma bag io...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Mai fetele stiam eu ca am colaborat si eu cu Mona thug acum am verificat sa vad ce luase sa imi dau seama cine este.Deci este o insarcinata mica si draguta este Constanteanca cred dar sta in Buc.eu ii trimisesem coletul fara sa stiu ca ea nu a depus banutii zisese ca ii este mai usor sa ii depuna pt un copilas Ema parca si am fost deacord apoi ea a venit in Cta si anuntand-o socrul ca a primit un colet de la Constanta m-a contactat si mi-a dat mie banii hainutele care le luase nu erau cu specificatia pt bazar asa ca a fost ok si nu am incalcat nici o lege a bazarului sper.Poate se simte rau sau nu stiu in Noiembrie parca urma sa nasca un baietel.Nu mai stiu mai multe va dau adresa de mail daca vreti dar sa caut

Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ia sa intru eu in cutia ma cu agrafe si sa vad ce am pe acolo ca nu am mai pus mana pe ea de un car de timp(m-am limitat la 2 elestice de par de cand m-am hotarat sa-mi las pleata lunga)
daca plec in concediu o sa am net in sfarsit mi s-a activat serviciul de bbacus sa vad si cum functioneste ca sa nu mor proasta

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput