Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Eu astept torturile,chiar si in farfurii de unica folosinta,nu ma supar:))
Nushule,nici o emotie,nimic?(vad ca te tii tare pe picioare,dar ai deja o experienta si de aia nu?)Eu nici nu stiam cand nasc si cand ma gandeam ma lua frica,nah si citisem mult in sarcina:))))
Nastere usoara tuturor gravidutelor si bebelusi sanatosi si mancaciosi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madyrizi spune:
va rog sa notati si ora de nastere aici ca vad ca va inghesuiti in we. dupa aia nu-mi mai iese top 10 si la anul nu mai stiu in ce ordine sa-mi felicit fecioarele si balantele, da?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Nastere usoara Nushulica si BB sanatos
Apoi cine urmeaza Mari...care asteapta sa se deschda maternitatea(se pare ca nu se deschide azi...nu stiu ce aprobari nu are),
Luy,Nerantula
Sa va dea DD copii sanatosi iar voua multa putere...va asteptam cu drag inapoi
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Azi pun o alta tura la posta, dar revin dupa. PS Intrebare intrebatoare: daca cineva mi-a cumparat niste ciorapei pentru umanitare, dar nu e membru DC, cum pot sa-i scriu?? Nu vad nici o metoda sa dau de ea !!! Plus ca mai e o tipa care ma tot intreaba cum sa faca, tot ii raspund si acelasi rezultat..."Le platesc cand mi le trimiti??" Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
1. Am si eu ceva castigat de la tine. Te rog sa nu-mi trimiti pana nu-ti solicit. Poate mai iau ceva de la tine.
2. Daca nu-s membre n-au iconita aceea cu plicul, adica sa le trimita mail cu mesaj de la tine?
Ma iertati ca nu mai stiu ce probleme am citit zilele trecute si nu mai stiu ce ar fi nevoie sa mai clarificam. Sunt zombi.
Dar ma bucur ca avem si motive de sarbatoare pe-aici.
Si-mi place tare mult ca Laura-i sub asediu. Cred ca-i pune pe invitati sa sorteze hainute de bebelusi. Pe cand masa si dansul?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ducky spune:
nu gasesc nici un pliculet de mesaj...sorry
sau oi fi si eu zombi??
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
szivarvany spune:
Nasteri usoare, fet dragi si bbi de nota 10
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Joi, alexandrina. Vineri botezam pe bebelusa Adelina de LoraG76. Abia astept!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
citat din mesajul lui nushulica vin si eu sa ma intalnesc cu voi numa'stati oleak sa nasc si apoi vin vineri nasc asa ca sa-mi tineti pumniiduminica sunt acasa si de luni sunt gata de chef de David si 37+ HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Tot pe 24? Mare petrecere mare o sa fie la voi ! Tin pumnii, nastere usoara si bebe sanatos !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
ana l spune:
citat din mesajul lui Laura25 Joi, alexandrina. Vineri botezam pe bebelusa Adelina de LoraG76. Abia astept! Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sa-ti traiasca finuta !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
ducky spune:
da, clar sunt zapa...am gasit pliculetul !!!
revin mai tarziu...Mady, te-am bifat.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI