*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata fetelor!
Eu sunt in picioare de la 6:30. Parca stie Luca ca e sambata si sta acasa...nu cumva sa piarda vreo secunda. Pe David tocmai l-a dus sotul la autocar si a plecat in excursie la castelul Peles cu scoala.

Vorbeati de culcat seara...acum ca a inceput David scoala, ii trimit pe amandoi la culcare in jur de 20, maxim 20:30, si-i scol la 7. Nu le ia prea mult pana adorm, cu toate ca inainte ii puneam o ora mai tarziu. E mult pana li s-a format reflexul.

Malinas multa bafta cu noua gradinita si sanatate puiului!
Manumanu Sa-ti dea Dumnezeu multa putere!
Printesa sunt cu gandul la tine!

Darling, Olivia sa ne dezmortim un pic?...

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Manumanu, Steliana

Dav e mai bine, nu mai face febra doar nasucul mai e infundat. Eu tot 2 in 1.

Weekend placut.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

DARLING
OLIVIA

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumesc, fetelor, pentru mesaje... Cum zicea Anca, socrul meu s-a stins miercuri seara... Inca nu-mi vine sa cred pur si simplu ca s-a intamplat asa curand... acum o luna inca venea sa-i scoata pe pitici la plimbare ... a facut niste analize in urma unor simptome si i s-a descoperit un cancer la colon... dar nu se stia ca e asa grav... s-a operat acum aproape 3 saptamani si acum... se pare ca era foarte avansata boala, plus o forma galopanta... in fine, va scutesc de alte detalii, dar s-a sfarsit in dureri groaznice... Dumnezeu insa s-a indurat si i-a dat doar cateva zile de dureri asa mari, apoi ni l-a luat Ieri l-am inmormantat. Asta e viata...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Manumanu condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Manumanu, condoleante!
Steliana,

Olivia, Darling, Hai, ca v-ati mai linistit cu puii mari, puteti sa va ocupati si de cei mici.
Alra, pai voi ati trecut la categoria grea. Felicitari!
Otilia, nu te mai lauda atat, ca suntem si mai suple, v-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Manumanu condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumesc pentru gandurile voastre... Hai sa nu intristam paginile noastre... Faptul ca sunteti cu gandul alaturi de mine inseamna foarte mult, dar nu putem fi tristi langa cozonacei, nu-i asa? Pentru ei trebuie sa fim puternici si sa mergem mai departe. In momentele astea, in familia noastra, ei sunt pentru noi cea mai buna "terapie", desi inca mai spun ca "e bonab Gughi" (asa ii ziceau ei bunicului)... Am incercat sa nu plang in fata lor, pur si simplu nu cred ca as fi facut fata ochisorilor lor mari si speriati.

PRINTESA,

ALRA, Nicolu' !

DANIELA, AMALIA .

Acum incep parca sa regret ca nu i-am lasat la gradi... luni ar fi trebuit sa inceapa. In ultimele zile au fost cam mofturosi la mancare, probabil au simtit tensiunea si stresul nostru.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

buna seara

mai toata ziua am avut contractii usor dureroase, insa total neregulate si la intervale foarte rare. Acum s-au mai intetit si parca dor si mai tare. Ma duc sa ma spal pe cap si sper ca in noaptea asta sa ajung la spital . Oricum ar fi, e clar ca se apropie momentul.

Adriana w40+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Asa Adriana, spor la contractii eficiente si sa revii cu vesti bune!

Hai Adriana!Hai Alexander!

Ia sa-mi mai incerc norocul. De Miki01 mai stiti ceva?
Oooh Daniela pai pe voi va asteptam la raport.
Elisa mea nu pare slaba, are chiar falcute dar n-are burta, mainile slabute, spatele micut. Ce sa mai, manechin iese din ea. In seara asta am lesinat de ras. Ana vroia poza in diverse pozitii si Elisa o imita foarte serioasa Cand vor fi 3 care fac parada modei sa te tii

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput