*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

otilia, .Azi am avut grija sa ma pieptam dupa ce m-am spalat pe dinti, ca sa nu mai arat ca muma padurilor.Poate si din cauza asta se piteste lumea si nu reusesc sa vb cu nimeni dimineata .

cherieactiv, ce frumos suna povestile tale despre gradinita.Eu si azi dimineata cand l-am lasat acolo, nu am avut cu cine sa vorbesc.Ma scoate din minti chestia asta.Este o singura ingrijitoare dimineata cand vii copii.In mod normal sunt 2 ingrijitoare si o asistenta la 20 de copii. Sper sa-mi gasesc un job bun curand si sa-l mut la o gradi particulara.La voi cati copii sunt in grupa. Ma bucur ca e la grupa mica si ma gandesc ca acolo le acorda mai multa atentie.Sper.Legat de afte eu vreau sa zic ca ocazional il curat pe David cu glicerina cu propolis in gurita.Ii place si uneori cere singur.Iar de cand am avut eu afte si am vazut cat sunt de dureroase sunt foarte atenta cu chestia asta.Cum a fost in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Legat de intoarcerea la job. M-am dus sa anunt la servici ca nu voi reveni in noiembrie pt ca o sa nasc. Seful s-a bucurat mult pentru mine si printre altele mi-a spus ca nici nu prea as fi avut unde sa ma intorc. Norocul meu cu sarcina.

Mami fericita si implinita de Iulia si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Malinas, bafta in continuare cu cresa! Pana acum stati bine!
In legatura cu transperanta...hmmm, vad ca stau rau... Mai incearca sa mai dai cate o atentie, o maslina la vreo ingrijitoare ceva... iti sugerez eu, care sunt antitalent in domeniu

Fluturasa, lucrezi in mediul privat? de curiozitate intreb... bine ca esti cu sarcina si acoperita pe perioada asta... Mai vezi tu pe urma cand iti va expira cic 2, ce faci... mai e pana atunci

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sunt bine, vera....astept sa fac rost de bani sa ma pot duce la ec o morfo....

si cum ai rezolvat cu serviciul?
si eu tot la privat lucrez

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 17+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Sara e cam maraita in somn...cred ca mai dau dintisori...am inceput din nou calciul si cred ca isi face efectul.Ieri am lasat-o sa pape singura ciorbita...mai pe langa, mai in gurita...a papat.
Azi vine cineva sa ne faca proiectul pt. centrala de gaze...sper sa nu dureze mult si in noiembrie s-o avem deja montata.O sa fie greu, praf, mizerie...dar asta e...o sa ne lafaim in caldura.Cred ca ne vom muta la parintii mei cand incepe lucrarea...sa vedem...va trebui sa si zugravim dupa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Fluturasa, lucrezi in mediul privat? de curiozitate intreb... bine ca esti cu sarcina si acoperita pe perioada asta... Mai vezi tu pe urma cand iti va expira cic 2, ce faci... mai e pana atunci

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

da, in mediul privat. peste 2 ani voi vedea. de fapt cine stie cat va fi cic2 ca am inteles ca exista la ministerul muncii un proiect in lucru cu mai multe variante de scurtare a cic-ului si a indemnizatiei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

sunt bine, vera....astept sa fac rost de bani sa ma pot duce la ec o morfo....

si cum ai rezolvat cu serviciul?
si eu tot la privat lucrez

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 17+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

la mine e o diferenta de aprox. 10 zile intre cic-uri si voi intra in prenatal astea 10 zile daca bebelina sta pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Am pus poze de la munte, de prin parc...
http://community.webshots.com/album/578660431UsCvSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Malinas glicerina cu propolis nu am gasit, dar mi-a adus mama niste miere cu propolis si vad ca-i place. Oricum azi arata mai acceptabil gurita lui. Si eu nepieptanata, noroc ca pe aici nu prea se remarca amanuntele astea, doar daca esti dezbracat se holbeaza lumea, eventual…

Otilia pai in caz de forta majora ajung la mana sotului ca nu se mai poate.

Manu sper sa se rezolve problema

Cherie chiar ma gandeam sa achizitionez un aparat de aerosoli, mai ales ca vine sezonul rece. Si la noi e greu cu aspiratul si nu-l aspir decat in caz ca-l vad ca nu poate respira din cauza lor. Acum au fost din aia aposi, curgeau singuri, mai ales dupa baie era jale. Vad ca acum s-a linistit, tusea ma cam pune pe ganduri. Ma bucur e Ale e super fericit la gradi. Cam asa e si la gradi aici. Mi se comunica cel mai mic detaliu. Intr-o zi m-a sunat la serv sa-mi zica ca i-a schimbat scutecul si ca e cam uscat desi bause multe lichide. Daca se loveste sau are un accident se noteaza intr-un registru, se descrie exact ce s-a intamplat si tr sa semnez ca am luat la cunostinta. Tot asa daca tr sa-i dea vreun medicament, antib ceva. Mi se da raportul la sf fiecarei zile ce si cat a mancat, cum si cu ce s-a jucat, daca a facut ceva deosebit. Imi da toate “operele lui de arta” get desene, foot /hand print, sau mai stiu eu ce creatii sa le pun la colectie. Se fac poze si mi le arata sau mi le da daca vreau, din pacat nu mi le dau in format digital.

L-am cantarit si masurat, are 90 cm si 14,3 kg.

Poze cu burtoiul http://www.facebook.com/album.php?aid=197404&id=527394129&l=d3691968fb cu Eduard http://www.facebook.com/album.php?aid=51438&id=527394129&l=b6d602dc05

Adriana w39+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Darling, ce lungan ai tu acolo...super!

Mergi la inceput