*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Ginye, Darling, Aleinad.g, Anca, Criss, Malinas, Manumanu multumim pentru aprecieri!
E adevarat ca e un puiut cuminte, face si el destule nazbatii, dar in mare e linistit.
Darling, Anca, Criss multa sanatate puiutilor bolnaviori!!
Malinas multa bafta cu acomodarea!!
Sa fie bine si-n continuare!
Manumanu multa putere, sa treceti cu bine peste orice problema ati avea!

Anca felicitari pentru actiunea de sambata!
Spre rusinea mea, eram informata, stiam de ea, dar n-am facut nimic...
Olivia e foarte frumos numele!
poze august 2010
Darling_ spune:
Eu tocmai m-am intors de la un control de rutina la moasa. Nimic nou, am incercat sa obtin o programare pt sweeping membranes mai devreme, adica la 40 de sapt fix, insa nu se poate face decat dupa 41 de sapt. Asa ca urmatoarea programare pe 8 Oct, asta daca nu nasc pana atunci, Doamne ajuta! In rest cam la fel, astept si ma leg de orice simptom, sper sa fie vreun semn ceva prevestitor. Eduard e mai bine in sensul ca s-au mai terminat mucii, insa tusea e destul de urata, iar limba lui arata ca si cand i se duce pielea. Am observat acelasi lucru si pe obrazul drept, in interior. A mancat cat de cat la pranz dar la 4 nu a vrut decat lapte.
Malinas ma bucur ca prima zi a decurs bine, maine va fi intr-adevar mai greu si apoi vor mai urma cateva zile grele, dar eu cred ca in cel mult 2 sapt va fi OK.
Oliv tu ma astepti pe mine si eu te astept pe tine....
. Eric e un nume foarte frumos, l-am remarcat la semnatura inca de dimineata 
Anca multa sanatate lui Z 
Adriana
w39+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
malinas spune:
anca, sanatate multa lui Z.
Olivia, 
sper sa fie si maine tot asa usor.Cand il intrebam azi daca merge maine la cresa, raspundea invariabil DA.Ramane sa vedem cum o sa fie maine. Frumos nume ati gasit.
Amalia, 

Darling, 

, pt afte e f buna glicerina cu propolis, daca gasesti pe acolo. 2 sptamani zici tu? Ufff...sper sa treaca repede si fara probleme deosebite.
tot ma tin sa intreb de cateva zile, de babyzapi mai stiti ceva?Nu am mai postat de ceva vreme.
Otiliav spune:
[Hi!]
Malinas Amalia, gata aveti baieti mari. Ce ma bucur ca se acomodeaza bine la cresa.
Malinas ce m-ai facut sa rad cu nepieptanatul si oglinda din lift
. Bine ca eu trec prin gradina mea si a scolii si o bucata de cativa metri de trotuar public. Ca va dati seama cum arat cu trei bucati in jurul meu. Zic sarumana ca Ana e aranjata de nota 10, Elisa pieptanata, Iulia mancata si ca toate sunt imbracate corespunzator pentru vremea de afara care de obicei imi da batai mari de cap mai ales cand incepe brusc sa ploua si trebuie sa le regandesc tinutele ...
Olivia, Darling va tin pumnii! Niste poze nu puneti si voi sa va admiram asa cat stam cu ochii iesiti din orbite pe forum doar doar citim de o contractie, vreun dop de sampanie sarit ![]()
Anca, bravo bravo. Multa sanatate zibelinei!
Criss, v-am admirat pe amandoua. Ma bagati in boala ce frumos zambiti, parca faceti concurs. Sa nu va deochi ce bine va sta impreuna.
Manu
. Imi pare rau ca aveti un asa mare necaz. Trebuie insa sa fii tare, macar copii sa nu simta.
Adriana eu am amenintat moasa ca daca nu-mi face il pun pe sot sa incerce si nu garantez ca are manusi sterile
. Ca nu-i cine stie ce de manevra asta.
Acum ce sa zic poate patiti ca mine la Iulia. Cand au inceput contractiile alea bune si serioase pai nici nu s-au mai terminat pana la nastere.
Am citit saptamana trecuta cred ca va "laudati" cu dimensiunile lor.
Elisa e clar la categoria fulg. Avea acum o luna 10.45 kilograme si parca 86 de cm. Manechina mea ![]()
Si mananca cam non-stop, la 7 dimineata e in picioare sa ceara "mami, tati, papa Eia"
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
cherieactiv spune:
buna seara,fetitelor![]()
io...aceleasi orare cucuvenesti![]()
malinas,parca suntem intr-un gand...si io ma intrebam unde o fi disparut babyzapi
si, si noi mergem la gradi de 2 zile...de azi am intrerupt ca suntem raciti cobza amandoi din pacate...aaaa...si io nepieptanata,dar la mine e un obicei asta...imi palce stilul rock
de cand am nascut(a se citi lispa de timp)
manumanu..
,was up?scrie daca vrei...stii ca fetele sunt pline de imbratisari si ganduri bune aici
gynie...stefanut?crize?of...ale aseara a plans de la 9 la 1 noaptea,pana la vomitat in jet...nu vroia sa doarma,era ceva de nedescris agitat la max...daca i se facea pe plac si ne jucam ,se calma si era ok...daca insistam cu somnul...ciao...
mirtha...saluuut!
nici nu as fi avut dubii ca eva n-ar fi suuper iubita si la gradi..la cat e de afectuoasa si dragastoasa...cu asa copii sa tot stai la periat si pupat,f fain
olivia...come on,dai dai dai !
darling,...nu reusesti sa-i faci lui edu un aerosol??daca nu il agreeaza treaz fiind,atunci cand adoarme..face f bine...alaturi de sirop de tuse etc...cum reusesti sa-i stergi mucii?io spalaturi si aspiratii nasuc,chiar e imposibil...isi mai sufla nasul cand are chef sau cand stranuta ca norocu...hai sa speram ca trec racelile...ufff...
gagici, si noi am inceput gradi...stiam ca ii va placea pt ca de fiecare data cand treceam cu el prin fata, vedea jucariile din curte si copii(hmm,cred ca mai mult jucariile
)si urla bimbiii(copii)...suntem in adaptare si sunt fffffff multumita de politica gradinitei...mama sta acolo prima sapt o ora...treptat ma va trimite pe afara cate un pic...si in max 3 sapt il voi lasa singurel acolo..ale e innebunit acolo...nici nu ma baga in seama(asta ma intristeaza)..la plecare face crize de plans ca nu vrea sa iasa de acolo...eee...e prea frumos...1000 de masini si hinte si caluti si mingi...toti copii au lucrurile personale cu eticheta,educatoarea e o dulce ff tanara si priceputa,te informeaza pana la cel mai mic detaliu...fain fain..
avem si noi 89 cm si 13,5 kile..not bad, pt cat si ce mananca...de 2 zile de ex a baut doar lapte cu biscuiti
,na...mai plangeti-va mamici
ioooi criss...ce dulceeee eeeee sofiii...mama ce buze areee...si ce alura de...domnisoara...faine poze,faine locataii,frumosi voi
anca...iui,si z bolnavioara...
take care...
malinas ,acu mi-ai dat de ganditi cu aftele alea...mai,al meu are mainile in gura de vreo luna, nu inteleg de ce, e irascibil non stop...nu vad masele nnr 2,acuma nu stiu nu reusesc sa vad perfect ...la medic ,cunoste poarta de la intrare si se pune pe urlat as fi vrut evita insa....n-ar fi rau sa merg..
cherieactiv spune:
amalia....n-am stiut ca luca e asaaaaa creet1waw!sunteti niste frumosi toti sa stii
(fusei la roma-pt curioase hihih
)
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Si ca tot am avut azi timp mai mult, am pus poze din luna august la semnatura...ca n-am mai pus de muuult Va pup! ![]() poze august 2010 Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
In sfarsit am reusit sa le vad.
Am avut un soc sa-l vad pe David cu parul ondulat cand eu il stiam chel
Ma bucur ca apare si mami in 2 poze, aceeasi privire calda si zambet sincer de mamica implinita

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
cherieactiv spune:
fetelor cand va aud cu mancatul pr rupte...ma ia cu invidie...
este o vorba care zice cine are dinti, n-are mancare si cine are mancare n-are dinti
am o prietena...copiii sunt de aceeasi varsta 21 luni...manca sarcau steve de rupe,ia carnea si musca din ea cu o pofta si urla dupa alta bucata...ma-sa...acasa ii cumpara borcanele,ca n-are chef sa faca si sa curete
...io ca romanu...bagai azi tocanita de vita cu cartofi...pilaf de pui...si niste mere cu miere si scortisoara la cuptor..ieri legume fierte ...supa de gaina ...gratar cu salata...aveam niste branza am facut-o panč...nimic n-a vrut sa guste..
fluturasha23 spune:
Darling, Olivia, ceva vesti?

Da, si eu ma gandeam la babyzapi
, ca nu a mai intrat demult. Am citit si eu cartea recomandata de ea 'Educa-ti pozitiv copilul - ofera ce vrei sa primesti' si mi s-a parut interesanta cu multe comentarii de bun simt.
Bebecris, ce mai faci? Cum te mai simti?
Iulia are 10 kg dar eu zic ca e ok, am citit ca la 2 ani trebuie sa aiba de 4 ori greutatea de la nastere, si cum ea a avut 2,600 gr e f bine. De mancat mananca singura aproape orice ii dau. Adoarme singura si la pranz si seara. La capitolul olita mai lucram.
Mami fericita si implinita de
Iulia si 29+
Amalia spune:
Neata fetelor!
Va astept la o cafea calda!
Cherie Otilia multumesc frumos!
Asa e, Luca e tare cret, sunteti topiti dupa carliontii lui, mai ales ca stim ca dupa primul tuns va ramane fara si se va indrepta parul.
Criss efectiv nu-mi amintesc daca atunci cand ai pus pozele am apucat sa zic ceva
, dar v-am admirat pe amandoua, sunteti niste frumoase!
Se vede ca v-ati simtit bine si ati avut o vacanta relaxanta.
Cherie multa bafta la gradi!
Pup mofturiciul mic!
poze august 2010