material eficient/protectie ptr caldura

material eficient/protectie ptr caldura | Autor: kariguld

Link direct la acest mesaj

am nevoie de un material care sa protejeze bine corpul de frig. ma rog, aproape bine. mai precis mainile de la coate in jos plus jumatatea de palma. exista niste ciorapi (nu cunosc alta denumire in romaneste) care se trag pe mana, pana peste cot, dar materialele din care sunt confectionate lasa de dorit si nici nu protejaza.
unde as putea gasi ceva de gen, care sa apare mana de frig, sa stea cat mai aproape de piele?

apreciez daca moderatorii lasa subiectul aici, macar cateva zile.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_____________________M-am nascut pentru succes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

neopren ? stii, materialul acela din care se confectioneaza costumele de scafandru...

sau, poti cauta pe site-uri/magazine specializate in comercializarea echipamentelor de alpinisti, schiori, etc - ma gandesc ca trebuie sa existe ceva, doar ei infrunta frigul si vantul taios...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

corina, emilia, suna bine ce spuneti voi, insa eu am nevoie de ceva sa pot purta pe sub bluze/camasi si fara degete.
chiar le pot confectiona eu, daca gasesc un material potrivit.

imi este rece in permanenta in zona mainilor, chiar daca mi-am luat bluze/camasi cu maneci mai lungi, aproape pana la degete.

Bazar general pe DC

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

kari, stai ca nu inteleg : iti este frig la maini pentru ca lucrezi intr-un mediu rece sau ai probleme cu circulatia periferica, la nivelul mainilor (si picioarelor, probabil) ?

ti-ar fi oare de ajutor bandajele acelea elastice (genunchiera, cotiera, pentru glezna, etc), pe care le gasesti in farmacii, ce se pot purta in urma unei luxatii, fracturi, etc. pana cand zona respectiva isi recapata functionalitatea ?

sau, daca nu gasesti asa ceva, ai putea improviza dintr-o pereche de colanti elastici, bumbac in amestec cu elastan, sau un dres foarte gros si cu mult lycra in compozitie, sau chiar un dres pentru copii, din acela captusit pe interior cu un material buclat, asemanator prosopului, tai si iti faci niste "burlane" (manecute) pe care sa le poti trage pe antebrate; culoarea nu cred ca ar fi o problema, alb, bej sau negru se gasesc in general...sau iti faci seturi asortate :-)))

daca problema e legata de circulatia periferica a sangelui, un bandaj elastic nu stiu daca ar imbunatati situatia, pentru ca stranguleaza oarecum venele si capilarele...poate aici ar trebui cautata cheia rezolvarii problemelor, daca intr-adevar e vorba despre asa ceva...parca ca era candva o reclama la un produs/supliment alimentar pe baza de ginseng (?), special pentru maini si picioare reci :-)))

sau acupunctura ar putea sa-ti fie de ajutor, in acest caz...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

kari, stai ca nu inteleg : iti este frig la maini pentru ca lucrezi intr-un mediu rece sau ai probleme cu circulatia periferica, la nivelul mainilor (si picioarelor, probabil) ?

ti-ar fi oare de ajutor bandajele acelea elastice (genunchiera, cotiera, pentru glezna, etc), pe care le gasesti in farmacii, ce se pot purta in urma unei luxatii, fracturi, etc. pana cand zona respectiva isi recapata functionalitatea ?

sau, daca nu gasesti asa ceva, ai putea improviza dintr-o pereche de colanti elastici, bumbac in amestec cu elastan, sau un dres foarte gros si cu mult lycra in compozitie, sau chiar un dres pentru copii, din acela captusit pe interior cu un material buclat, asemanator prosopului, tai si iti faci niste "burlane" (manecute) pe care sa le poti trage pe antebrate; culoarea nu cred ca ar fi o problema, alb, bej sau negru se gasesc in general...sau iti faci seturi asortate :-)))

daca problema e legata de circulatia periferica a sangelui, un bandaj elastic nu stiu daca ar imbunatati situatia, pentru ca stranguleaza oarecum venele si capilarele...poate aici ar trebui cautata cheia rezolvarii problemelor, daca intr-adevar e vorba despre asa ceva...parca ca era candva o reclama la un produs/supliment alimentar pe baza de ginseng (?), special pentru maini si picioare reci :-)))

nu, nu lucrez in mediu rece. am o afectiune la maini,(de ceva timp si la picioare) care imi provoaca dureri aproape permanente. si imi este rece de obicei in zona mainilor, de la coate spre palme.....asa mi-e de multa vreme, chiar si vara pe calduri mari. mai ales daca stau cu mainile pe birou.

uf, nu vreau sa vb despre asta....

e buna ideea cu dresul acela de bebelusi, flausat pe interior.
am incercat cu bandajele acele aelastice, insa imi sugruma prea tare incheieturile si dupa un timp trebuie sa le scot. caut ceva ce sa pot purta oriunde, oricand. ptr ca asta e nevoia, de purtat permanent.

Bazar general pe DC

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Oare niste vata/comprese termogene nu te-ar ajuta?
Sanatate multa!

Mergi la inceput