Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

anda
cum te simti?

sapt viitoare sa las sa intarzie
offfffffff am emotii cu mutatiile alea, imi e asa frica
dar asta e
ce o fi o fi

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

simptome sunt dar astept
pana nu am motive serioase nu fac

dorm se seara de la 9 si ceva si dimineata umblu nauca
azi de la 7 sunt in picioare, eu care sunt certata rau cu trezirea matinala

si mai am dureri de sani si de burta dar astea le-am avut si luna trecuta si nu a fost sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Anda15 felicitari iubita. Te rog spune mi si mie povestea ta. De cat timp incercai sa ramai gravidutza? Ceva sfaturi pentru mine? Eu nu prea am fost pe faza si nu prea cunosc circumstantele.
De asemeni as vrea sa va intreb, daca vad ca luna de luna incerc si fara success in cat timp sa ma duc sa consult un doctor, avand in vedere ca am si 32 ani jumate.
Eu vad ca nu prea sunt rabdatoare de felul meu...Vreau totul sa se intample mura n gura din prima.

MHegarty

Miha, bine ai revenit!
Iata povestea pe scurt:
Chinuiala 3 ani si ceva sa concepem bebe, nereusit cu inseminari si tratament, reusit natural o data in octombrie 2009(sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani), reusit iar natural in aprilie 2010(oprit in evolutie la aproape 9 saptamani).
Mi-am facut pachetele de la Synevo la inceputul lunii(profil trombofilie II+sindrom antifosfolipidic)si am Proteina S are valoarea 54 pentru valori normale 55-140, iar factorul Leiden a iesit pozitiv heterozigot si inca o mutatie, adica asta inseamna ca am o mare lipsa de vitamine care impiedica evolutia sarcinilor si de aceea se opresc din evolutie in luna mica, plus hipercoagulare, adica sangele e mai gros decat normal si trebuie tratament anticoagulant.
Acum n-ar fi trbuit sa raman insarcinata inainte de a lua tratament, dar s-a intamplat si nu-mi ramane decat sa sper ca poate va fi bine daca am inceput sa rontai to soiu de vitamine si acid folic. Daca nu va fi bine, macar data viitoare voi stii din timp ce sa fac
Vineri merg la medic cu analizele si poate vedem ceva si la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Poftiti la cafelutza

Laurici,Albertina bine ati venit si sedera cat mai scurta ca aspirante!Cum v-au zis si fetele scrieti vreo 10-12 mesaje sa scapati de moderare!
Albertina pt z12 e foarte bun si foliculul si endometru!Hiperecogen inseamna ca e ingrosat!Endometru mai creste si dupa ovulatie pana la cateva zile inainte de menstruatie .Pt a avea loc implantare embrionului(nidarea),trebuie sa aiba peste 8mm.dimensiune pe care tu sigur o sa o ai pt ca(,)cum am mai zis endomtru mai creste!Mult bafta si sa iasa cu ochisori!!
Miha pai la un control sa vezi daca e totul in regula macar ecografic poti sa mergi oricand
Lorena,ANda si tuturor

O zi frumoasa!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Lorena, sunt paranoica iti dai seama, in aceeasi saptamana sa aflu beleaua cu mutatiile si sa iasa si testu pozitiv
Nu zic ca nu ma bucur ca am ramas acum, dar as fi preferat sa apuc sa fac tratament pentru balariile astea si apoi as fi fost mai increzatoare.
Pap acid folic la greu, am reluat vitaminele alea prenatale de care scriam in august ca mi-era rau de la ele, iau Aspenter de 75, toate astea pana vineri cand merg la medic si vedem cum stam, adica daca sarcina e viabila.

Ar fi bine sa-ti faci analizele de trombofilie, pentru mine e asa o usurare sa stiu de s-a intamplat ce mi s-a intamplat. I-am scris dnei Uscatescu mail cu rezultatele analizelor si sper sa-mi raspunda cu un sfat.

Mergi la inceput

Cos_minutza multumim de cafeluta!

Cum te mai simti, mai curge ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Am scris cele 12 mesaje...astept......poate ajung si eu printre voi..

Mergi la inceput

anda, eu am fost la dr uscatescu si am facut analizele mai putin mutatiile (FVL MTHFR si mut PII) si au iesit buna mai putin homocisteina care a fost 14 si trebuia sa fie pana la 13 sau ceva de genu

proteinele s si c au iesit bine de aceea eu sper

si mai e ceva care nu se aseamana cu tine: eu la ambele sarcini am fost suspecta de extrauterina pt ca sarcinile mele nu s-au vazut deloc la eco nici la 8 s
nici macar sacul, nici urma
a ta a incetat in evolutie dar la mine practic nu au existat
si este posibil sa fie mutatii cromozomiale, de la formare si pur si simplu sa nu se fi format si au fost practic avorturi spontane

asta mi-au zis unii medici

sa stii ca nasa mea (care acum e graviduta) locuieste in timisoara si am fost si la ea la prima sarcina la dr CIOACA daca zic bine
am inteles ca e f bun si el mi-a zis ca ar fi vazut ceva in uter dar nu se dezvolta
si nu iti spun, ca la ambele steteau medici cu bisturiu dupa mine sa-mi scoata trompa crezand ca este extrauterina pt ca toate simptomele le aveam (sarcina nevizibila ecografic si beta HCg nu se dubla la doua zile ci pe la 4-6)

scuze ca am scris asa mult, dar am vrut sa-ti prezint toata povestea

Mergi la inceput

Lorena, normal ca situatiile noastre sunt diferite, totusi nu e ok ca homocisteina are valoare mare la tine. Pe rezultatul meu scrie ca si comentariu la Gena MTHFR gasita pozitiv si care produce niveluri crescute de homocisteina ca hiper homocisteinemia este factor de risc recunoscut pt tromboze arteriale si venoase si pt avorturi in luna mica.
Chiar e ciudat ca nu ti s-a vazut nimic la eco nici in saptamana 8, dar mai bine ca nu au fost extrauterine si ai ramas cu trompele.
Offff, cate obstacole pe capu nostru ca sa avem si noi o minune mica, dar le-om trece cumva pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetelor
Laurici,Albertina bine ati venit si sedera cat mai scurta ca aspirante, nu va suparati pe noi dar mesajele va sunt moderate si noi nu le vedem decat tarziu.

Mergi la inceput