Aspirante optimiste!Felicitari Anda15!!! (578)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Anul trecut, in mai, am pierdut o sarcina la 8 saptamani (s-a oprit din evolutie) si am facut un avort terapeutic

Mergi la inceput

Nu stiu daca locul meu e aici, in sensul ca nu am probleme de fertilitate, cel putin asa mi s-a spus, in schimb sufar de hipertensiune esentiala gradul I, risc cardiovascular crescut, si din cauza asta mi s-a spus ca ar fi mai bine sa infiez un copildecat sa duc o sarcina pana la capat.

Mergi la inceput

Sper sa ma primiti la voi!
am fost la dr. vinerea trecuta, am facut eco, mi s-a spus ca apropii de ovulatie si, pe langa tratamentul pt. inima pe care il iau zilnic, mi-a mai prescris acid folic si aspenter.

Mergi la inceput

Chiar daca mi s-a spus ca nu am probleme de fertilitate, nu am ramas insarcinata si sunt deja trei luni, de cand am inceput sa muncim pt. .

Mergi la inceput

Aceasta este a patra luna, si ar trebui sa-mi vina uratii pe 26...asteptam sa vedem ce se intampla...iar eu cred ca am luat-o razna ...cred ca imi autoinduc simptome de graviduta...

Mergi la inceput

Am avut ovulatia pe data de 11...si acum sunt nerabdatoare sa fac un test...si numar zilele...oare cat sa mai astept???...sa-mi fac unul inainte de a-mi veni CM??....

Mergi la inceput

Si chiar am nevoie de o minune in viata mea...si o astept...chiar daca stiu si mi s-a spus ca nu-mi va fi usor...

Voi mi-ati fost tare dragi, si nu vreau sa fiu patetica, prin felul in care stiti sa va sustineti una pe cealalta, prin felul in care va bucurati pt. o viitoare mamica, prin tot ceea ce "spuneti" si ganditi...

Va imbratisez pe toate si astept sa va treziti...poate resuesc azi sa stau de vorba cu voi in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertina08

buna fetelor. am 29 de ani.
incerc si eu sa raman insarcinata de 2 luni. saptamana viitoare ar trebui sa aiba loc a treia incercare.
sper sa ma primiti si pe mine printre voi. am mai incercat pe un forum si fetele de acolo aveau un grup al lor, cu circuit inchis :)

azi sunt in ziua 12, prima luna de stimulare cu colimfen 1/2 pastila pe zi, zilele 5-9.
azi dr a constatat la eco transvaginala un folicul dominant de 17/21 mm si endometrul de 6 mm.
problema e ca mi-a spus ca am endometrul de tip B si hiperecogen, nu mi-a explicat exact ce inseamna insa se pare ca voi ramane mai greu insarcinata. am cautat pe net info despre acest fel de endometru si nimic... voi ce stiti?
cum sunt valorile, dimensiunile ptr ziua 12?
am incredere in dr mea, dar nu imi explica prea multe.

Buna Albertina

Bine ai venit, sigur ca te primim cu mare drag, nu e un grup inchis, singura chestie e ca primele 10-12 mesaje ale unui nou venit sunt moderate si nu apar in timp real astfel incat ar putea scapa neobservate, dar uite ca Miha hegarty te-a reperat
Deci scrie repede 10-12 mesaje sa te vedem in timp real
Eu stiam ca endometrul trebuie sa fie trilaminar si minim 8, foliculul e super ca dimensiuni pt ziua 12.
Sa ai bafta si fara stress!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor
NEATZA

sunteti obosite dupa atata munca la ferma
offf offff

o zi placuta sa aveti

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Neata Lorena

Daaa, greu cu munca la ferma
Cum esti, saptamana viitoare te testezi?

Laurici0101 bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante

Mergi la inceput