In noiembrie 2001, dupa 40 de saptamani de sarcina "pretioasa", obtinuta prin inseminare artificiala, am nascut, prin cezariana, o fetita sanatoasa. Refacerea dupa operatie a decurs fara nici un fel de problema. Inainte de a ramane insarcinata, ma puteam "lauda" cu un ciclu foarte regulat: la 28 - 29 de zile.
Nu stiu daca are vreo legatura, dar dupa nastere, de cand menstrele mi-au revenit, nu mai au regularitatea de ceasornic de dinainte: intervalul s-a redus la 24 - 25 de zile, ba chiar in ultima luna - la 20 de zile. Ar trebui sa ma ingrijorez? Ca de deranjat ma deranjeaza, ca nu ma mai pot baza pe organismul meu ca inainte. Nu sunt sub nici un fel de tratament, nu iau anticonceptionale si - recunosc - nu am fost la nici un control ginecologic pentru aceasta problema.
Multumesc oricui vrea si poate sa ma ajute.
Dana
Este normal ca ciclul sa iti fie deviat asa...Eu dupa ce am nascut, din cauza alaptatului nu am avut ciclul 13 luni iar apoi cand a venit era asa cum il descrii si tu...
Eu una cel putin sunt patita ca si tine in ceea ce priveste menstruatia...dar as suna doctorul sau o asistenta...
Cat are bebelusul tau?
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.
quote:
Originally posted by crism
Cat are bebelusul tau?