Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
JENI - Ti-ai luat belea pe cap cu mine. Zi-mi numai daca pe astea le-as putea avea, ca de restul ma descurc cu ce se gaseste pe la noi: tahina, cardamom, mastica, curcuma, turmeric si mai sunt, dar nu le mai stiu numele si ma fac de ras.
Unele se pun si la bauturi. Mmmm, ce bun!
JENI - WE placut si tie!
miria_cristina spune:
IRINA - Vreau! Vai, ce bucurie mi-ati facut vorbind de mirodenii!!
Cum unii colectioneaza trabucuri sau mai stiu eu ce, eu alerg dupa ele pentru ca le folosesc si la mancaruri si la prajituri cu mare placere.
Da, da stiu de bucataria indiana si de mirodeniile lor. Eu stau chiar langa un restaurant indian si de multe ori mananc acolo de placerea gustului.
Dianami spune:
Salutare! Am tras chiulul in ultima vreme, am fost tare ocupata. N-am ajuns la zi cu cititul, doar am vazut pe ultimele pagini ca ati vorbit de condimente si ceaiuri. Mor numai cand va aud, sunt marea mea pasiune .
Azi am fost la Baby Expo, Alexandru a participat la concursul de mers de-a busilea, unde a primit un onorant premiu pt. personalitate , iar Andrei la Piticii sportivi, unde s-a descurcat de minune.
Daca aveti drum pe-acolo mergeti, insa unul special nu se merita, pe mine nu m-a incantat nimic, am luat doar niste carti pt. copii si niste dresuri pt. Iulia.
Mi-au ramas 3 invitatii, daca le vrea cineva din Bucuresti si stam aproape, ca sa le luati, vi le dau cu draga inima.
Trebuie sa ne facem programul de seara. Revenim.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
dayanara spune:
gaby fata nu uggs original, ca.s de bebelusi doar nu dau 200 de euro
la hm au unele de seamana cu uggs pt bebelusi, si cum nu merg sunt ok
http://shop.hm.com/nl/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_ACC_SHO&shoptype=S
irene sunteti frumoase si tu si fata! felicitari pt afacerea voastra!
n.am scris cand trebuia ca eram in abstinenta :)))
nu-i mai dati miriei de mancare ca e la regim :)))
jeni ca sa vezi mi-am adus aminte de tine , in sarcina , la odisee, cand te intrebam de inhaladores, cum naiba le zice , din alea de astm
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
felicitari pt premiul piticului dianami
am pus si eu poze aici
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana5Luni#
POZE
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara mai nou ivan se scobeste in nas, da toate bune pana aici...nici.o minune, doar ca se scobeste cu degetele silvanei roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Am revenit si noi de prin plimbari dar n-am mai intrat la expo mobila ptr ca intrarea era doar ptr firmele din domeniu pana duminica.
Asa ca am fost la mall si eu am dat iama in yves roche si mi-am luat niste unsori ca sa-mi hidratez pielea super uscata ( de zici ca-s iguana!
GABY - da..era Alexandra cea care traieste pe picior mai mare! eu am ramas la acelasi numar de dinainte.
LALEXANDRA - si mie mi s-au cam latit oasele bazinului dar au inceput sa-si revina cate putin. acum am inceput sa intru deja in pantalonii de anul trecut. problema e ca eu m-am latit in talie , de la 62 cm in talie , aveam 80 imediat dupa nastere si acum 70. sper sa nu raman asa ca trebuie sa renunt la toate taioarele mele sexi
BABYANGEL- nici Riccardo nu doarme cu fata in sus! oricat de obosit ar fi nu doarme ci sta si se uita la mine de parca vrea sa ma hipnotizeze iar daca il las singur se ia la tranta cu perna si pe urma il apuca urlatul. asa ca musai trebuie sa-l pun sa doarma pe o parte.
Azi i-am mai dat 40 gr de pireutz de mere si tot asa , imi tragea mana cu lingurita si si-o indesa in gura. Cand a terminat de mancat era tot un pireutz la bot si pe sosete (ca dupa ce termina din gura isi baga picioarele in gura)
IRENE - LA MULTE LUNITE DIANEI . (parca ea este iepurica anscuta pe 17!)
Si noi vrem sa mergem in vizita la prieteni la Dubai si in Kuwait dar imi trebuie viza! si de aici n-am cum s-o obtin asa usor! Solutia e sa aplic cat mai repede ptr cetatenia italiana si asa scap de vize caci italienii n-au nevoie nici ptr Emirate, Kuwait , nici USA si multe altele
JENI_H - cunosc multi libanezi in Bucuresti . nu-mi aduc acum numele tuturor. cel mai apropiat ca amicitie e dl. Nassar (poate iti suna cunoscut numele). cand ajung in Bucuresti trebuie sa trec sa-l vad caci vrea neaparat sa-l vada pe Ricky.
Si eu vorbeam la un moment dat destul de fluent limba araba ( dialect egiptean si libanez un pic) dar cum nu am mai folosit-o de vreo 5 ani am uitat mult si tare imi pare rau caci e o limba frumoasa. desi pana am ajuns s-o inteleg aveam impresia ca arabii se cearta intre ei tot timpul!
IRENE - In tarile arabe este apoi f cunoscut sau era cel putin acum cativa ani cantaretul HANY Shaker. nu e din generatia tanara dar mie tare imi placeau cantecele lui(si asta nu ptr ca ne vizitam)
Sper ca iepuricii bolnaviori sunt mai bine acum!ii pupicesc pe toti!
Am fugit ca a venit pizza comandata!
O seara buna fetelor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
dayanara spune:
ma, m.am bagat in bumbo eu, n.am intrat normal, dar chestia aia dintre picioare mi.a intrat "intre picioare"
miria ia incearca sa vezi cum e :))))))))
POZE
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ma, m.am bagat in bumbo eu, n.am intrat normal, dar chestia aia dintre picioare mi.a intrat "intre picioare" miria ia incearca sa vezi cum e :)))))))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
esti tare haioasa! Si sotul tau stie ca-l inseli cu unu' pe nume Bumbo?!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Ina_3040 spune:
Irene multumim pt urarile de sanatate.
Roxana hai ca asta le invinge pe toate tu chiar te-ai bagat in scaun? si te miri de Ivan ca se scobeste cu degetele altuia, asta te mosteneste draga mea, plin de imaginatie si cu solutii pt orice
Da auzi e de bine cu Bumbo asta? ca sa stiu daca sa il incerc si eu
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010