Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dia vad ca ai scris intre timp. of si voi va certati? au caractere puternice copiii astia.
Mai...citind, ajung la concluzia ca eu am un inger de copil si sunt tot cu gura pe el. Via ce-mi face Edi....ma razbun tot pe Marco si nu e bine. trebuie sa-mi revizui comportamentul pana nu e prea tarziu.
Toata lumea imi zice ca e super cuminte Marco, numai eu il vad rau.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Gata m-am executat:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Frunzulita/
Frunzulita in persoana.....
Acum l-am bagat in casa si se joaca cu Matei.
Deci....toti spiridusii au personalitati puternice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

e mortal iuliana...si asa de mic.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Mic, mancacios si cacacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Am scris ieri un mesaj luuung pe care l-am pierdut. Noi suntem bine, sanatosi adica, eu nervoasa pe gradi, azi cred c-am facut tensiune.
Ok, va rog mult sa va dati cu parerea ca eu nu stiu ce sa fac. Deci am mers la gradi, teoretic tb. l;a grupa mijlocie, practic in grupa de anul trecut au adus cel putin inca 10 copilasi de 3, 3,5 ani, care anul trecut n-au fost primiti ptr. ca nu aveau 3 ani impliniti. Asa ca fiul meu de 4.8 ani are acum colegi de 3 ani, si-mi explica edu ca n-au fost locuri destule la grupa mica si i-au bagat aici, ca vor face ei si engleza dar vor vedea cum, ca astia mici care n-au mai fost deloc plang cate o zi si normal ca lor le e f. greu sa se ocupe asa de ei, dar n-au ce face. Ma intreb si eu cum se poate asa ceva? At. mai bine ar face la comun sa prinda si fiu-meu ceva de la o grupa mai mare.Imi vine sa merg sa-i zic la directoare vreo doua. Anul trecut pe el nu l-au primit la mijlocie, ca e prea mic, inainte de 3 ani la grupa mica aceeasi poveste, ca acu sa-i primeasca la 3 ani in gr. mijlocie.
V-am zapacit dar sunt f. suparata, am inceput si eu cura, nu Rina, cea data de nutritionist, Liliana tare as vrea s-o vad pe cea a Adrianei.
Va pup si revin maine.

Mergi la inceput

Miha, pai nu prea e normal; una invata un copil de 3 ani si alta un copil de 4.8 ani.
Eu in locul tau as merge la directoare sa stau de vorba cu ea...
Ce dieta ti-a dat nutritionistul?
Liliana, chiar asa mai bine trimite si tu pe PM cura celor care ti-am cerut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara, buna seara!
Irina, ce bine ca mai bagi si tu nasul! M-am topit cand am vazut-o pe Carla, este superba. Si seamana cu MArio ceva de speriat. Mario mi se pare ca a crescut tare mult, s-a mai ....subtiat cumva dar e frumos si dulce. Ce mi-a placut poza unde ii dadea Carlei cereale. Sanatate multa va doresc si zic si eu ca Silvia, mai rar u batista bebelusului ca irita mucoasa si cica ii si provoaca sa se refaca (nu zic pe cine ca poate mananca Maraki)
MAi noi am rezolvat-o cu desenele, am Digi (RDS-RCS) si am parolat toate cele 5 posturi de desene. Cea mai tare faza a fost in prima zi cand le-am parolat cand si-a deschis piciul TV-ul si nu mergea nimik. Vine la mine si zice "Mami, s-a intamplat ceva, hai sa vezi! Ce scrie acolo?!" Eu ii zic" Scrie Atentie, acest canal este blocat, v-ati uitat prea mult la desene animate!"(de fapt scrie "Atentie, acest canal est eblocat, va rugam introduceti parola!"), si ii explic "vezi mamica, daca toata ziua stai cu ochii in Tv, astia de la cablu au parolat programele de desene!" Il las dezamagit si merg sa raspund la telefon. Vorbind cu maica-mea aud din sufragerie ceva melodie de la Minimax....intepenesc! O expediez pe mama rapid si merg la cupil. Se uita fericit la desene. Ii zic "pai cum mami, nu erau blocate desenele?!" "Ba da, dar le-am deblocat!""Cum?!!!!""Uite iti arat eu: vezi, apesi 0000 si gata!". Sa pic in ce copil destept si mama tuta! Nu ma gandisem sa pun alta parola si copilul cred ca ne auzise candva pe mine sau pe Cristi cand vorbeam cu cei de la cablu sa facem formatarea si ne-au dat parola! Intre timp am schimbat-o si saracul in prima faza l-am tot pandit si ii dadea cu 0000 in disperare apoi a inteles ca nu se poate. Asa, cand ii dau voie sa se uite la desene (fffff rar la boomerang si uneori la Minimax) ma prefac ca vorbesc la tel cu cei de la cablu si ii rog sa-mi dea parola sa-i pun desene lui Razvan macar 30 de minute. Saracul, se uita cu niste ochi disperati la mine cat ma "conversez" si e foarte fericit cand "nenii de la cablu" ii permit sa se uite la desene (uneori, cand nu e prea cuminte, nu mi se da parola asa ca nu pupa desene)
Silvia, bravo pt inventivitatea de la faza din magazin. Pt mine e o placere sa merg la magazin cu Razvan, de obicei eu fac cumparaturile si ca sa nu-l las pe Cristi cu amandoi pe Razvan il iau cu mine. E extrem de cuminte dar parca e o soacra "Nu lasa cosul ca poate il fura cineva/ Asta ne trebuie...sigur...nu cred ca ne trebuie!!!??/Hai mai repede ce tot citesti (pe ambalaje)/ Cred ca avem nevoie de niste bomboane" si tot cu replici din astea o tine de se amuza si lumea in jurul nostru. Eu ii explic de cand plecam de acasa ca nu am bani de prostii si sa isi aleaga fff clar ce vrea : sau o biluta-doua (din aleaa cu moneda de 50 bani) sau sa se dea o tura in avion/masinuta de la intrarea in Kaufland! Uneori ii mai iau un Tedi mic sau alt suc dar numai daca vreau, adica nu insista doar se uita cu ochi de caprioara la mine!
In schimb e tare prapadit cand mergem undeva in colectivitate. Ce a facut la ziua prietenei mele , am crezut ca-l mananc. A fost execrabil, infiorator de rau, era plin de copilasi mici (intre 4 luni si un an si 4 luni) iar asta parca era in padure, dadea peste ei, le lua jucariile, le baga degetele in ochi, facea circ daca punea cineva mana pe Sonia....l-am ciufulit de vreo 2 ori si i-am zis cateva "de dulce" printre dinti...degeaba! Cand am plecat, cum am iesit pe usa a inceput "Mami am fost un copil foarte rau si te rog sa ma ierti ca eu te iubesc din toata inima!"(are el un text din asta lacrimogen)imi venea sa mor de nervi!
A, si faza la frizerie: ma intreaba frizerul pe mine "Il iau mai scurt in fata?" eu zic "Nu, e bine asa!" la care Razvan "Mai scurt, da, sa nu ma mai traga mami de par!"....m-am simtit ca ultimul om, dar cand ma exaspereaza deja a devenit un gest reflex, il prind de mot si-l scutur putin!
Treimit mesajul pana nu apas pe ceva si sterg tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cam la asta m-am gandit si eu, ca el e cel defavorizat. Maine scriu regimul de la nutritionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha incep cu tine ca sa iti zic ca eu una clar as vb la modul cel mai serios cu directoarea institutiei si nu as lasa lucrurile asa nu e normal sa fie cu cei mici el trebuie sa invete mereu lucruri noi nu au decat sa ii faca un loc la grupa mai mare ( zii si tu ca mergi si vb direct lainspectorat daca trebuie )
Ioana vai ce am ras citindu-te ,, mortla pitic ai bine ca econom si cuminte la cumparaturi al meu ar cumpara mereu ceva si nu asa o bucata ca aici nici nu prea gasesc asa xu cutia sau baxul
Dia eu mereu ma gandesc ca am amintiri o groaza de la varsta de 4-5 ani si stiu si cum ma certau ai mei si ce tregedie mi se parea cu pusul la colt , nu amluat niciodata nici macar o palma dar inghetam daca striga tata la mine si mi se parea extraordinar de serios daca ridica vocea asa ca intr-un mod bizar vad si acum lumea adesea prin ochii lui de asta nu ridi vocea, nu il cert tare si nu vreau sa creada ca situatia e mai grava decat pare ( nu ca ar fi al meu copil asa de simtitor ca sincer am impresia adesea ca il doare in cot de ce-i zic ) dar nu vreau sa isi aminteasca de mine ca de o cotoroanta mereu cu gura pe el. Noi suntem prieteni si asa vreau sa ramanem desi isi cam ia el nasul la purtare, respir adanc si prefer metode de pedepsire blande sa nu crezi ca nu se lasa cu dar nu intereseaza la astea nu cedez. E mortal cum zice daca ii zic sa se culce sau sa nu se mai joace " DAR O SA PLANG MAMI, UITE CUM O SA PLANG II zic cu cel mai mare calm, "Imi pare rau Alain, daca iti vine sa plangi , plangi mami ca o sa iti treaca e ora de culcare si trebuie sa te culci" sa vezi ce socat e si cum nu plange
Giova eu am inteles ca vrei sa faci cadou la cineva de aici, daca e asa poti sa platesti cu card international, si trimit ei la adresa la care vrei, lasa ca vb noi maine pe privat de asta, daca vrei si iti alegi ceva de pe site de aici ma loghez eu si iti dau adresa mea de cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara de la Germanica,

Ioana super extra tare faza de la frizer!!! Moooaaama ce replica a dat Razva
Dia am avut si noi o perioada cu incaltamintea Avea Angelo masinute din alea care trebuiau impinse cu picioarele si nu zic cate perechi de incaltaminte a distrus! Luasem adidasi odata si s.a nimerit chiar a doua zi sa-l scoata socra-miu cu masinuta de am zis ca mor de ciuda cand a venit acasa cu adidasii gauriti in varf Faza tare este ca abea dupa ce a trecut de perioada cu masinile, am vazut in magazin la Toys ca exista un fel de papuci rezistenti care se pun peste incaltamintea initiala( sant speciali pt masinile astea ) Asa ca Adri face si Angelo, daca ma supara cu ceva si-i i-au revistele din care decupeaza, sau alte abtipilduri, le aduna singur pe toate si mi le da spunand ca nu le mai vrea deloc. Sau de multe ori daca nu face ce e nevoie, spun ca dau ursul( cel cu care doarme si il ia dupa el in masina ) la vecinul de palier ( e un baiatel de 3 ani ) Se duce Angelo singur, deschide usa de la intrare si arunca ursul la usa baietelului si pleaca.Il lasam acolo vreo 10 minute si ma duc sa il iau inapoi

Irina ce scumpa este Carlaaaa Nu am putut sa deschid pozele una cate una, imi cerea sa ma loghez. Sanatate va dorescSer fiziologic am pus si eu pt Angelo cand era mic si a folosit o data ( am lapsussssssssssssssssssssssssss cum se numeste )

Miha nu poti sa ceri sa mute baiatul la grupa mare??????????? mare diferenta de varsta nu este, cred ca sant copilasi doar cu cateva luni mai mari decat ai nostri

Teolinda nu merge sa pui dieta aici?

Toanca, ce catel dulce aveti Cred ca nu mai poate Bee de dragul lor Eu cand il vad atat de mic si scump, l-as pupa numai in botic

Giova, unde mama il vezi rau pe Marcolino???

Azi a fost Angelo la oktoberfestf, s-a dat intr-o gramada de chestii dar socroseniu nu a luat nici camera si nici vreun aparat pt poze. O sa mergem intr-o zi noi cu Angelo, tot in cursul sapt pt ca nu este balamucul de sambata sau duminica Facem atunci poze .
Am fost dupa masa la sv sa vb Giuseppe cu mine, trageti concluzia ca nu e arestat Au gasit aia la el acasa un bilet scris de mine in care-i ceream lui Michele o parte din salariu 270 euroi. Eu pe contract am 160 si mi-a spus giuseppe sa le zic ca nu luasem salariu de la chelneri de doua luni si mi-au spus ca daca nu e seful acolo imi da doar 270 si din cauza asta am scris suma respectiva, sa le amintesc cat au zis ca am de luat pana vine giuseppe si restul cand apare el O mare imbarligatura dar bine ca m-a pus in tema. Mai sa fie, tocmai peste biletul meu au dat aia in casa la giuseppe Il tinea Michele acolo de 2 sapt in loc sa il rupa

Asa...am zis sa ma imbrac si eu ca o doamna cand merg la Calabrone, mi-am pus frate niste pantofi cu toc inalt si nu mai puteam de picioare la intoarcere. Ne-am dus sa il luam pe Angelo de la soacra-mea si noroc ca m-am incaltat cu pantofii ei pana acasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput