Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina, poti pune fara probleme ser fiziologic...altfel cu prescriptie medicala si in dozaj corespunzator ventoline si flixotide...

pentru carla, ai incercat batista bebelusului?

succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hohoho,batista,ma stiu cred toti vecinii ca fiind nebuna are pune aspiratorul pe la 3,4 dimineata
Deci zici ser fiziologic fara frica.Ma duc sa iau, presupun ca fiole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

E demential Mario....
Io m-as cam enerva la asemenea replici.
Mi-a zis si mie odata ca nu-s zdravana la cap si a incasat-o....
La aparatul de aerosoli pentru Matei pun 1 ml de ser fiziologic si 05 ml. de dexametazona.
La tine ca adult cred ca poti dubla cantitatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Tu te-ai enerva? Mie mi-au scapat si vreo 2 palme.E super enervant pentru ca trebuie sa am si grija cum o iau ca dc exagerez si eu cu certatul zice mai des.E super aiurea.Tb sa vad cum o rezolv.
Ieri mi-a taiat cablul de la telefon cufoarfeca,cica..era prea lung (nu ca nu ar fi avut dreptate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova nici vorba sa trimiti pachet din Romania, la orice site de aici care iti accepta cardul tau poti sa pui livrerea unde vrei tu in Franta ba unele au si faza cu ambalatul de cadou cred ca si Kiabi are nu stiu ca nu am fost atenta. Eu i-am luat lui Alain ceva bluzite de mers la scoala si o caciula idn acea tricotata mai subtite, de la 3 suisse am luat ceva lejerie de pat.
BUMBITA LA SCOALA NU II PLACE DE CAND I S-A SCHIMBAT EDUCATOAREA scuze majusculele aici e regula ca in fiecare an se schimba si daca sunt 2 clase cume Alain amestca si copii intre ei. Nu ii place deloc noul invatator ba cica l-a mai si sicanat ceva copil, habar nu am exact dar plange instant cand aude de scoala de imi da durerei de cap si ma intristeaza f tare ca n-a plans cred caintr-un an cat a plans de cand a inceput gradi el plangea extrem de rar si acum imediat
Irina lasa ca tu esti si prinsa cu amandoi piticii, bine ca ai ajutor la bucatarie. Ai grija cu batista aia a bebelasului ca e foarte traumatizanta pt mucoasa sa nu o folosesti f des eu nu am folosit-o niciodata cu Alain mereu ii turnam ser daca era infundat nasul sau ii faceam o baie calda si daca ii curgea nasul asta e il stergeam a si invatat sa si-l sufle de pe la 9 luni
Alain a ramas dupa-masa asta acasa ba maine e liber si joi au greva deci pana vineri ne petrecem vremea impreuna
Cu imbracatul la scoala eu il imbrac de Alain mereu cochet adica cu bluze si pantaloni asortati ( rar blugi ca nu-s comozi prefer pantalonii de tercot sau de catifea raiata) si camasi dragute cu vestuta, anul trecut in ziua in care aveau spor ii dadeam trenung pe el acum cica fac zilnic 10 minute asa ca il imbrac normal. Nu vreau sa faca parada si nici nu ii iau haine de creatori de moda dar are o multime de haine si daca nu le ia la scoala unde sa i le dau ca in parc mereu il imbrac sport, la shopping mergem rar cu el la sf de saptamana doar , ce sa fac cu hainutele ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Tu te-ai enerva? Mie mi-au scapat si vreo 2 palme.E super enervant pentru ca trebuie sa am si grija cum o iau ca dc exagerez si eu cu certatul zice mai des.E super aiurea.Tb sa vad cum o rezolv.
Ieri mi-a taiat cablul de la telefon cufoarfeca,cica..era prea lung (nu ca nu ar fi avut dreptate)

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina e total Mario f bine faci ca nu treci cu vederea ca e super aiurea sa se invete asa si eu zic ca nu exista copii rai ci numai parinti care nu stiu sau nu vor sa educe Cea mai buna startegie la noi este tinutul teoriilor si pedeapsa cu privarea de desene/tv/consola pt 2-3 ore . Alain avea o faza cand il mai capacea pe tat-su cu mine nu a incercat si i-am zic ca e absolut interzis asa ceva si ca e mai mare rusinea la asa copil frumos si destept si dragut imbracat sa se comporte asa mai ales ca eram iesiti afara
Ultima data mi-a facut circ la magazin si pe strada ca nu vrea de mana cand traversam ( sambata ) mai fetelor in magazin simteam ca imi creste tensiunea , i-am zis ca e pedepsit si nu ii mai cumpar cutia de bounty cu care fugea in brate, a plans tare si striga la mine ca ba da, ba da ce mai circ ca la casa l-a intrebat vanzatoare de ce e nervos eu ma abtinusem in magazin si i-am zis sa o sa vb despre asta acasa. Am intrebat vanzatoare daca e adevarat ca au un lco unde tin copiii rai a zis ca absolut ca da dar ed data asta il lasa pe Alain acasa cu mine dar e ultima data ( se speriase ala mic ca tacuse instant )
Acasa iar i-am explicat tot si i-am tinut teorii ca imi zicea sa nu-i mai repet ca e suparat si nu s-a jucat pe tv sau altceva pana seara. Si-a tot cerut scuze dar nu am cedat cu pedeapsa i-am explicat ca nu mai sunt suparata si-l iubesc dar daca asa am stabilit asa ramane ca sa nu uite data viitaore cand mai merge la magazin. Nu strig la el si nu ne certam ca am observat ca asta ii provoaca reactii agresive si al el dar sunt foarte ferma cu aspectul cumintenie in rest e destul ca doarme unde vrea ii fac mereu numai ce vrea el sa manance ii cumparam tot ce vrea....daca nu e macar civilizat daca nu cuminte nu trec cu vederea.Plus ca i-am zis ca si eu si Jean suntem pedepsiti daca facem prostii, toata lumea trebuie sa respecte anumite reguli.

Mergi la inceput

a.....deci sunt si alti copii ca Matei
Si el mai face crize prin magazine cand nu vreau sa-i cumpar ceva....sau tipa pur si simplu.
Mai nou, si ma enerveaza de nu va puteti imagina, cand il cert isi pune mainile la urechi si incepe sa cante; sau daca il intreb ceva se face ca nu ma aude sau imi scoate limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Maraki, de multe controale si peripetii mai ai parte la servici...
daca mergeti la oktoberfest sa ne povestesti cum e pe-acolo ...
De blugi ce sa-i faci, asa-s copiii.

Adri are alta pasiune - se da pe hinta sau pe bicicleta si franeaza cu varful pantofilor...ca urmare dupa maxim 2 purtari (la gradi, ca daca e cu mine n-o las sa faca din astea), pantofii ei sunt toti juliti si/sau dezlipiti la varfuri ...mai c-as prefera sa-si faca praf hainutele si nu pantofii... si nu mai stiu cum sa fac cu ea; sa o trimit cu ei in halul respectiv mi-e jena, sa-i cumpar tot mereu altii, de parca ar fi de unica folosinta, iar nu se poate... greu, dar gasim noi o solutie.

d-melli, sper sa gasesti o solutie cat mai adecvata...si-mi pare rau pentru telefon.
Silvi, te admir ca reusesti sa-ti pastrezi calmul in astfel de situatii
Am remarcat si noi in ultima vreme ca pentru Adri toti suntem egali si ea considera ca e ok sa ne abordeze exact cum o abordam noi (sau chiar mai dur).
In ultimele 2 week-end-uri ne-am tot certat...si ieri m-a enervat iar rau de tot si i-am aruncat niste actibilduri cu mutrite vesele - ii placeau tare mult si cand nu ne certam ii puneam cate una pe un calendar; de multe ori doar amenintarea ca nu-i pun pe ziua respectiva mutrita vesela, ci ii desenez una suparata era destul ca sa se opreasca din facut prostii. Dar ieri... dupa ce m-a enervat sufiient incat i-am desenat o mutrita meagra, mi-a zis bosumflata "oricum, nici macar nu erau frumoase mutritele dinainte" ...ca urmare m-am enervat si i-am zis ca daca si-asa nu-s frumoase si nu stie sa le aprecieze, poate sa le zica adio; i le-am rupt bucatele si au aterizat la gunoi. Acum sunt curioasa cum o sa evoluam. Reactionez si eu uneori prea impulsiv... dar si ea le cauta cu lumanarea uneori.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aoleu...pai Marco e parfum atunci...dar presimt ca asa va fii Edi.
Marco merge la raionul de jucarii, se uita si gata, daca ii zic ca nu luam azi nu face figuri, e super cumintel.
In schimb frate-su' imi scoate peri albi. da din picioare, tipa, da in Marco, ii zicem ca nu are voie si tot acolo merge sau face. MAI NOU SCOATE TOT DE PRIN SERTARE. si inaite le deschidea, dar acum e dispe...si eu tot adun dupa el. Creioanele/pixurile nu le tinem la nivelul lui...scrie pe pereti...doamne ce-o ajunge racul asta...si nervi mei peste putin timp!!!!
Azi in parc m-a tampit...tot dupa el am fost...se urca pe toate, pe scari, pe bare, pe tobogan....nu-mi amintesc sa fii fost Marco asa, sau poate eram eu mai rabdatoare...nu stiu.
Irina mama mia ce replici are Mario. ma gandesc cum te simti cand iti zice asa, sau biata educatoare.Trebuie sa iei masuri.
faza cu cablul de telefon e haioasa rau.
eu zic sa pui doar ser fiziologic. noua pt. tuse ne-a dat ser si ACC, dar pt. nas nu stiu.
dexametazona eu zic sa nu pui, ORL-ustul lui Edi a zis cand avea otita ca nu-i da inca, asa ca ma gandesc ca e prea puternic...habar n-am.
Silvia mersi. trebuie sa-mi fac timp sa analizez niste site-uri si sa vad daca ma pot inscrie pe ele, multe nu accepta daca sunt in Ro, si ele nu trimit aici.
Bumbi si noi incercam mai putine desene si CN mai rar. Oricum, Marco nu are replici violente sau scheme de lupta...doar ca nu sunt desene pt. el si nu prea vreau sa le vada.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput