Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
Salutare tuturor!
N-am apucat sa mai scriu... da' aseara mai bagai un ochi pe-aici sa ma pun in tema cu subiectele de discutie...Oricum acu' am blanc in cap habar n-am ce vroiam sa comentez.
Am intrat mai mult sa va zic ca am facut rost de dieta lu' verisoara-mea de la concurs... va avertizez ca e "hard" raaau de tot. Da' oricum pt cine doreste ... dati-mi un e-mail pe id_lili@yahoo.com si va trimit.
Acum merg sa bag un dus si la nani ca maine ma trezesc copii devreme.
A... si ca veste noua si buna ... pe Cosmin l-am gasit azi de dimineata in PICIOARE in PATUTUL lui. Am zis ca-mi vine rau. Ca tare grabit mai e copilasul asta... si cand ma gandesc ca frate-su abia la 11 luni l-am gasit in picioare in patut... "generatia viezomana" nenicaa...
O noapte buna doamnelor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
azi dau eu!
Acum l-am adormit pe edi si rapid pe net. pe urma ma bag la calcat.
Marco a plecat de la gradi direct la prietenul lui Mihnea...pe care l-a invitat sa doarma la el...asa ca trebuie sa ne grabim cu salteaua nr.2.
I-a placut la inot, cu labele, doar el si Mihnea aveau...Marco pe primul loc, M pe al 2-;lea. ei sunt tari d etot, la concurs mergeau in paralel si povesteau....nu stiu ei ce e aia competitie inca.
La prima ora de engleza cu prof. iar i-a placut...ca sa ii atraga ieri numai au colorat si alte prostioare. sa vedem de lunea urmatoare. Fac de 3x/sapt. engleza cu educatoarea si o ora cu o profa. asta e in tariful de baza. daca mai vrem o a 2-a lb. straina- germana se plateste. dar eu nu vreau germana, asa ca o las deocamdata...sa invete una si bine.
Ieri a fost ziua mamei mele. asa ca i-am dat tel. lui Marco sa o sune...a avut un chef de vorba...cu toata lumea a povestit, fel de fel. pe urma a luat si Edi tel. tare s-a mai distrat lumea cu:'da, alo, dadi, tata, dada". Nu ii mai puteam luat tel. din mana.
Cosmi sanatate maxima. Of ca si Clau e racit si vad ca de dim. a stranutat si Edi. II dau rapid oscillo sa nu-l apuce mai rau.
ma bucur ca ai o finutza cuminte si sanatoasa.
Maraki of...imi pare rau de blugii noi. La joaca ar trebui haine nu asa de bune, caci uite ce s eintampla.
ai avut noroc de 3 copii cuminti.
Lili pai ai un mic varsator acasa, normal ca e aprig. si Marco s-a ridicat de la 8 luni in patut, inainte sa ne vedem la turci. La 10 luni jumate mergea bine de tot. Edi la 10 luni jumate mergea in 4 labe, s-a ridicat mai tarziu de 8 luni si a plecat la 1 an si 6 sapt. in picioare. Nici unul nu e la fel...clar ca nici Nicolas nu seamana cu Cosmin si invers. Juniorul va fii argint viu, cum a fost Marco al meu.
va, trec si pe la zmeurici si pe urma la calcat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
d_melli spune:
Hai si eu la cafeaua voastra , chiar dc e pranz acusi.
Liliana pai esti o feircita , maimutica mea de la 6 luni sta agatata in picioare pe marginea patului , acum la 8 merge pe langa pat si pe marginea mobilei peste tot.Toate amerele le ia la rand, mananca toate scamele de pe jos, se ridica pe scaunele dinbucatarie (ieri a cazut cu scaun cu tot sub masa...horor)...asa ca pe mijne m-u zapacit.Ai vazut ca Bocvrea sa shimbe cic-ul cica ii scurteza durata , se pare ori la 14 ori la 18 luni.Eu dc l-as prinde pe strada pe mutantul asta jur ca l-as bate.
Eu putin la pc ca domnisoare doarme , foarte mofturoasa , ii curge nasul la greu , nu manaca , a facut si un pojarel , asta ca sa ma bucur eu ca si asa nu vroiam sa ii fac veci ror-ul.Mario la gradi, nuprea i-a convenit ieri ca a pierdutla nu stiu ce joc , ca a lucrat poe caiet, asa ca mi-a zis ca da foc la gradinita sipe doamna o impusca.
Eu cam pierd sirul cu cat scrieti, nu inteleg e are Cosmi, Maraki m-am stricat de ras u iezii si cu sri-ul de acolo, Ioana bestiala camera copiilor , Edi e dulcic rau, Toanca si eu vreau poze cu frunzulica,Ana mereu ma gandesc la tine dar nu apuc sa iti scriu,Silvia mai citesc retetle tale dar de cand nu mi-a iesit praj desteaptaparca m-am lasat de incercat,Bumbi te admir pt felul tau placut.
Iar urla fata...o sa incretesc, ce fite are in cap,sper intr-o luna jumate sa o ia in picioare.
Poate mai revin
silvi_2005 spune:
Vin si eu la cafelutza ca am umblat pana acum prin oras sa recuperez pachetele de la 3 suisse si kiabi. Al meu copil a mers la scoala de dimineata o sa il iau la praz dar iar a mers cu lacrimi de dimieata, a plans pana a ajusn acolo habar nua m ce sa mai fac sau zic ma dispera faza.
Liliana dieta? daca ai timp si chef trimite-o mie macar sa o vad iti dau eu pe mail adresa.
Irina stai linistita cu prajitura aia desteaptra ca se face mai greu sigur nu e vina ta, depinde f mult de faina si cuptor la prajia aia
Cosmina dar vad ca tu nu mai scapi de raceli si imbolnaviri, sa te faci bine.
Giova felicitari lui Marco pt inot frumos campion ai ce mancacios mic ai la casa pupic lui Edy asa mi-s de dragi copii mancaciosi . Pai e super pret la muraturi mai ieftine decat borcanul normal ca merita.
Bumbita harnicuta mare esti tu cum le rezolvi pe toate ca o albinuta au dreptate fetele sa iti iei ajutor adca poti ca eu una serios ca fara job si cu un copil am ocupata toata ziua daca vreau as fie mereu curat toate calcate si ordonate si mancarica buna, cu job clar nu as putea sa le fac asa. Vin prefer rosu dintotdeauna, de cand stau aici am descoperit vinuri cu adevarat bune, daca vrei sa gusti ceva bun la o ocazie speciala ia un Pomerol, de la Bordeaux , nu conteala castelul toate sunt bestiale si am vazut ca sunt si in Ro. Al meu sot si-a luat ceva carte de vinuri si a tot citit de ele ca noi habar nu aveam. Noi alta bautura alcoolica nici nu bem, un pahar de vin in we sau cateodata seara.
Maraki vrednic copil ai si iute daca a venit cu pantalonii rupti imi aminteste de mine in copilarie
Merg si eu sa fac ceva treaba, ieri mare noroc cu Ana cu care m-am conversat la tel pana am sortat toate jucariile din camera piticul vreo 5 saci ca altef nu aveam rabdare sa stau sa le termin.
toanca spune:
Vin si eu la cafelutza cam tarziu....dar o cafea e intotdeauna bine venita
Maraki, stai linistita; si eu i-am luat blugi lui Matei pe care am dat o gramada de bani si....in doua zile i-a rupt la gradi; imi venea sa plang de ciuda
Silvi...of saracu Alain....imi pare rau ca plange cand merge la gradi
Mario e demential cu faza ca da foc la gradinita si pe doamna o impusca
Giova, cred ca ai dreptate cu Frunzulita; fie sa doarma el in casa fie Matei in garaj; vad ca nu mai face asa mare scandal; e un caine educat: cum il scot afara cum se duce sa-si faca nevoile
Liliana, deja Cosmin sta in picioare? Oho...grabit nu gluma
Si eu as fi curiasa sa vad dieta daca zici ca e hard
Bumbi, si eu tot zici sa-mi iau o femeie sa ma ajute la curatenie, dar nu gasesc. Si mie mi-ar prinde un ajutor.
Asa ca daca gasesti, spune-mi si mie te rog
Giova spune:
eu la gradi ii dau lui Marco trening, sau pantaloni, dar nu blug....ii sunt cam incomozi...lor le trebuie ceva moale pe acolo. Blugii ii tinem pe weekend...si asa ajungem sa ne raman mici si sunt aproape noi.
Am gasit o pereche la Zara, redusa de la 150 lei la 50, super misto, cica colectia de vara, dar e destul de gros materialul.
Edi s-a trezit la 13:40, dormea d ela 10:20. asa ca am calcat, am pranzit cu sotiorul si am spalat si vasele.
Cred ca plecam numai sa termine edi de mancat.
Irino cred ca multi l-ar linsa pe d-nul Boc.
ce mortali sunt piticii. nu mai zic de hello kitty cu caciula aia bengoasa.
a inceput Mario gradi? hai intra si zi-ne mai multe...5 min. cand doarme mica terorista.
Silvia ce ai luat frumos de la kiabi si 3suisses? trebuie sa trimit si eu un cadou pt. bebeul prietenului din Franta...sa mor de stiu cum...ori printr-un site dintr-asta...si sa-l primeasca el acasa, ori sa-i trimit pachet din Ro.
Iuliana executa-te odata cu pozele alea ca vrem sa-l vedem pe frunzulitza.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
promit ca diseara ma execut
Din acelasi motiv (ca ii raman mici de nepurtare) eu ii dau cam toate lucrurile bune la gradi. Face parada
d_melli spune:
Silvia eu oricum as face sunt antitalent in bucatarie.I-am zis mamei sa vina sa stau lipita de ea la cate o mancare ca sa imi iasa la fel , ca altfel, am manca doar paste si cartofi.De ce plange Alain la gradi?
Giova Mario la gradi a fost incantat prima sapt ca s-au jucat , insa acum nu mai vrea pt ca nu castiga el jocurile si ca ii pune la treaba pe caiete si el vrea joaca.S-a cumintit de s-au mirat educatoarele,mai sare calul insa...azi de ex mi-a spus ca i-a dat afara pe el si pe un coleg....de ce? cica...e rea doamna.Poblema e ca a prins niste expresii de mor...ii tai gatul la doamna cu cutitul ,le dau foc la casa, vomit pe tine,o sa o omor pe doamna De unde...nu stiu.Azi mi-a zis..tu ai o problema cu capul mami, cand l-am certat.Faza e ca orice ii zic el imi raspunde...eu ii zic stai cuminte ca te iau de urechi si el zice te iau eu pe tine si tot asa.
Pe Boc l-as schingiui in piata publica.Oricum am inteles ca pe cei ce se afla deja in concediu legal nu ar putea sa l scurteze perioada.
Asta e linkul cu poze
http://picasaweb.google.com/mariosebastiancarlaantonia/Carla8Luni#
Revin
bumbita spune:
Buna,
si noi la gradi ne imbracam in hainute lejere - gen trening, pantaloni, bluze, bermude trei sferturi, mai au si ceva blugi f subtiri cu elastic la mijoc...pe edi il mai imbrac si in niste colanti cu tricou deasupra...
irina e mortal mario cu replicile lui...de unde le stie?! iti spun eu, de la desene animate...CN!!! si al meu de acolo " a invatat " multe!!! acum nu mai avem decat boom hop...si cat mai outin la tv...aer liber si joaca non stop...seara povesti, curse de masini, fotbal...
silvi sa stapaneasca alain sanatos hainutele!!!! de ce nu-i place lui la scoala? ce-ti zice? trebuie sa fie o cauza....
giova felicitari lui marco pentru reusitele lui " nautice " zici ca nu percepe sensul real al unei competitii?! o vede ca pe o joaca? edi = mancacios ...si al meu la fel...orice, oricat, oricand...dar mai ales dulciuri...
cosmi cum ti s-a parut craiova? nu ai mai fost demult, nu?
eu ma bucur ca s-a mai indreptat vremea si putem merge de voie prin parc..aseara ne-a fost cam friiig. deocamdata sunt ok...fara muci si tuse, Slava Domnului!
d_melli spune:
AM Uitat sa a intreb ce era mai important.Cine are aparat pt aerosoli? Imi spuneti si mie ce sa pun in el , ca am un nas infundat de nu pot respira.Carla si ei ii curge nasul la greu.Alte simptome nu.Eu am aparat dar medicii de aici la care am mers habar nu au e si cat tb pus in el.Si sincer nu mai pot , am nasul cat o patlagea