Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de prin oras. iar am stricat bani.

Edi a halit o super portie de papica, acum se joaca prin casa. eu vreau sa-mi prajesc niste dovlecei...sa vad cand reusesc.

Maraki pai foarte bine asa...lasa sa cunoasca cat mai multe fete, pana sa se decida cu care va sta. Misto ca si-a pus hainele in dulap, clar nu pleaca prea curand.
Soacra a mai fost plecata in Germania la batrani. cu una a dus-o rau, pe urma a prins un mosh, care a si murit cat a stat ea acolo[brrrr]. I-a carat aproape toata casa de la ala...cuptor cu microunde, vase....tot ce a vrut a putut sa ia.
Acum cica merge la o batrana, care nu e imobilizata. e lejer, aia vrea mancare, curatenie si comapine. atat. si e sasoaica...nu merge ea la nemti get-beget ca nu stie limba.
Lasa ca nu-i iau banii pe crema (a zis ca mi da cand merg acasa), ii zic sa-mi aduca ceva frumos de acolo. fereasca sfantul ce gusturi are.! de se pricepea o trimiteam in iarna la reduceri, asa pauza...mai bine dam noi o fuga in Austria.
Ana sa ne ti la curent, chiar sunt curioasa cum se rezolva situatia si in cat timp.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

intru si eu rapidissimo....

silvi multumim pentru gandurile tale

ai mei pitici sunt in peterecri acum...m-am pregatut cum se cuvine pentru petrecerea de la gradi - 4 pizza party de la jerry's si tort de 6 kg cu masini - o sa vedeti poza, cu diplomat si fructe, cu artificie, lumanarica...farfurii, paharele, coifuri, fluierice...pentru cei din clasa lui edi si din clasa lui sebi...plus educatoarele si cele doua ingrijitoare...sper sa se simta bine!!!! i-am dat aparatul educatoarei lui edi, rugand-o sa faca poze....

altfel si in seara asta si maine ne petrecem...doar avem fecior de 3 ani!!!!

sananatre maxima la copiii si sa aveti un wknd beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi.....avand in vedere ca maine am o gramada de treaba....inclusiv sa duc una bucata Frunzulita la vaccinat, in caz ca nu apuc sa intru, va urez de pe acum sa va traisca feciorul, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbi distractie placuta! Sa ne pui si noua poze la petrecere sa vedem cum s-au distrat piticii! Si de la mine la multi ani pentru maine , nu de alta dar sunt plecata la meci si sigur nu ajung pana seara!
Ce tare sunt politatii cu Baselu care nu vrea sa iasa din castel,ca pe stadion , auzi , "iesi afara javra ordinara".Unde am ajuns , nu ca nu ar merita Oare dc scoteau maciucile sau pistoalele si le indreptau spre cotroceni?.Doamne ce idei mai am si eu.
Iara urla

Mergi la inceput

Bumbi sper sa fi avut Edi o petrecere reusita azi la gradi. distractie in ambele grupe. cred ca au fost incantati si cei din gr. lui Sebi.
Chiar daca nu intru maine pe forum, cu siguranta ne auzim la tel.
Imi amintesc si acum ca tu mi-ai dat primul tel. sa ma feliciti pt. anisorul lui Edi...de abia imi stapaneam lacrimile.
Maraki l-am vazut si eu pe showman...e clar ca e dus putin....
Irino maine te petreci, o lasi pe mama ta cu bolnavioara mica si plangacioasa.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova chiar...mi-am adus aminte ca numele de scena este Larry dar in realitate in cheama Razvan.
Bumbi sa va traiasca baiatul cel mic, la multi anisi petrecere frumoasa
Irina despre ce vb cu Baselu???

fii-miu cel mare tocmai a plecat la sv, " nora " e prin casa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Fac miting politaii si au ajuns la Baselu la Cotroceni si au cerut sa vb cu el si ala bineinteles ca le-a tras un mare flit in stilul caracteristic ba mai ult ii si amendeaza .Asa ca politatii striga "iesi afara javra ordinara" sau "Basescu pleaca dupa Ceausescu"

Mergi la inceput

Edi smecheras de Cristina! Sa cresti mare si sanatos,sa ai noroc in viata!
Bumbi sa va traiasca mezinul si numai bucurii sa va aduca impreuna cu Sebi .
Eu sunt moarta de somn, astept sa vina clau cu trupa de la aeroport.
Pupici.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Edy La multi ani si tot ce iti doresc parintii sa ti se indeplineasca ! Bumbi sa iti traiasca flacaii Asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu sunt racita ca in toiul ierniitusesc si suflu nasul si ma doare gatul intr-un hal ....inca nu am luat anitib dar nu cred sa scap mai ales ca nu vreau sa ii dau lui Alain care e mai bine parca.
Un we frumos sa doresc cu vreme mai buna ca aici ca e intuneric si inorat de zici ca e apocalipsa pe noi

Mergi la inceput