Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, sa stii ca prietena ta are dreptate; sunt credincioasa (nu la stilul habodnic) dar cred ca Dumnezeu e cel care oranduieste lucrurile.
Da, in mod normal barbatii dau sexul copilului, dar....
Silvi....ai fi facut partida buna cu Victor (glumesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana si eu sunt credincioasa....dar tot nu pot sa concep de ce nu....?
Musai sa ajung la un preot, poate primesc raspuns la lupta mea interioara.

Chiar ma gandeam sa infiez un copil, macar stiu ca asa imi pot alege sa fie fetitza.....

Sa va zic ca Marco a dormit cu mine si cu Edi? el nu mai vrea sa doarma singur...il vrea si pe edi cu el....musai sa luam saltea, caci de nu pot spune ca si-a luat Clau pat.

Edi inca doarme, eu am cam terminat...de aspirat, vasele si intins hainele. mai trebuie spalat pe jos si sters praful...of...si baia trebuie facuta.
Mai ramane doar dormitorul nostru, caci acolo e puiul mic.
Merg sa vad ce mai reusesc sa fac pana se trezeste.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziuaaa cu mult soaaaare si de-aici!

Bai Silvia de cand esti tu asa de fricoasa? Tu n-ai observat ca al doilea copil e mai cu "motz" si se creste mai usor?

Doamne ca ce ma mai minunam si o admiram pe GIO cand zicea ca se duce cu Edi dupa Marco la gradi. Nu-mi imaginam ca m-as putea descurca (pe vremea cand eram gravi). Stiindu-l pe Nicolas cu care era f dificil pana plecam din casa cand era mic... si era doar unul... Da' pe cuvant ca decand sunt 2 ies mai repede pe usa decat ieseam cand era doar unul. Si eu ma mir cum imi iese.
Si stii... asa ziceam si eu... abia ma descurc cu unul... si stii ce mi-a zis duhovnicul meu "Lasa ca te-ajuta Dumnezeu si o sa te descurci si mai bine... o sa vezi tu". Eu am zis:"Da..da"" ca doar nu i-o fi fost greu sa puna o vorba buna... si pe cuvant ca a avut MARE DREPTATE si de DATA ASTA.

GIO - draga... lasa framantarile si reprosurile... ti-a raspuns f intelept prietena ta. DD are un plan cu noi toti. Si eu imi doream enorm fetita... uneori chiar aveam mustrari de constiinta ca prea imi doresc fetita... si poate ca va fi mai bine cu baiat. Apoi m-am rugat la DD sa-mi dea ce crede el ca va fi mai bine pt COPII MEI.
Unul dintre fini mei chiar imi spunea ca taica-su are o vorba "SA NU ASTEPTI NICIODATA NIMIC DE LA COPII TAI"... adica sa nu te gandesti ca odata ce i-ai crescut au vreo "obligatie" fata de tine. Si mi se pare corect... nu m-au pus ei sa-i fac.. i-am facut pt ca mi i-am dorit sa ii iubesc si sa ii cresc. Sper sa imi dea DD intelepciunea si sa nu ma zombilesc la batranete sa-i bat la cap sa nu-mi dau o "cana de apa"

GIO - sa-ti traiasca finuta sa se nasca usor si sanatoasa.. si eu tot 9 febr am avut DNP la COSMIN. Lasa ca o sa o "maimutaresti" pe ea cum vrei. Eu am 3 finute de "maimutarit".

Apropos de adoptie... si voi ca si noi... o avem in cap inca de dinainte de a avea proprii nostri copii... . Nicolas mi-a zis acum 3 zile ca dupa ce mai creste Cosmin si o sa se joace ca el ... eu sa mai fac un bebelush... da' cand imi spune el... si sa fie fetita ca doar nu or sa fie 3 baieti... mai trebuie si o fetita. Pai da... da' cum sa-i mai fac eu alt bebelush acu'? Ca nu mai am cu ce. Cand a auzit tacxu... cica.. da' lasa ca pe fetita o infiem. L-am intrebat daca nu cumva vrea una de 18 ani.

IULIANA - verisoara-mea isi pregateste de seara mancarea si le ia cu ea la serviciu. Nici ei nu-i place somonul... da' mie daaa. O sa o intreb daca il inlocuieste.

MARAKI - e-adevarat ca ei aveau bucatar ... da' asta e... acum isi face si singura ce trebuie sa manance.

Piua,.. merg sa intind rufe...

ASTA SEARA de la 20:30 pe ANTENA 1 incepe show-ul. Abia astept sa-mi vad "GRASA"

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Liliana, cum adica nu mai ai cu ce????
Chiar s-o intrebi te rog daca inlocuieste somonul ca ....sigur nu as outea sa mamanc asa ceva; imi place pestele (dar nu in exces), insa nu somonul.
Cum o recunoastem pe verisoara ta diseara la TV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....eu am venit de la munca mai devreme si incerc sa mi fac curaj de putin a curatenie

PAPAN e la gradii...tuseste ca un magarus...sa facut si el un obraznic....aseara mi azis ca ,,gata am stricat prietenia cu tine,nu te mai iubesc daca nu dai la desene,,
Bianca cu scoala....stiti ca va spusesem ca i avenit menstra ....a sarit o luna astasper sa nu aiba oaresce pb

cu mama......am aceeeasi relatie ca Giova...nu ne intelegem cand ne intalnim si stam mult timp impreuna...nu i genul de mama asa preocupata de ...noi.....si nici de nepoti,daca e sa stea cu papan sa stea asa cam cu sila

Tamina la multi aniii
Giova .....iti inteleg framantarea....dar tb sa te impaci cu situatia
TEolinda asadar diseara o vedem pe verisoara....
Toanca ....eu zic ca daca vrei inca un bebeu....baga acolo o minciunica...pune l in fatza faptului implinit
Silviitu fricoasa????eu am facut copii la diferenta de 8 ai intre ei...si e fff bine,iar Bianca de cand a vazut o pe finuta .....vrea o surioaraaaaadaca castig la loto mai fac
Maraki ai fost nazdravana....asadar vine ,,nora ,, pe la tine
Anace fac pui tai??
Dmelliicopiii tai sunt superbi
Dia-tm cu rabdare trece si perioada asta de rasfat ,ai sa vezi

si eu sunt cu nervii intinsi la maxim,am zile cand mi e ok dar ieri am avut o ziam bagat plans .....de ziceai ca cine stie ce s a intamplat.trece ea si perioada asta

cat v au cerut fondul la gradinita???la papan 150

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Giova, poate DD ti-a dat 2 baietei ca sa-ti dea mai apoi 2 nurori! Sa te tzii distractie maxima! Nu spune pas, ca nu stii daca n-o sa apara si o fetita in casa voastra. Sa vezi atunci socoteli cu camerele si hainutele sa aranjezi maimutica. Vazut camera baietilor! Frumoasa foc. Dar e drept, cam ingusta. SI io planific un pat suprapus, dar cu saltea dubla jos (pat lat jos), pt baietii mei, candva. Noi avem toate camerele din casa 4/4 m, suficient imi zic eu cand le vad. Mobila nu prea am, perdele, alte alea, dar o sa fie.
Tamina, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Giova, mi-esti tare draga, dar musai sa te cert un pic: oricat de mult ti-ai fi dori o fetita, nu e bine sa cauti vinovati ca n-a fost sa fie; si mai ales printre persoanele cele mai apropiate si dragi... nu-i voie! Sotul trebuie sa-ti fie alaturi, si poate si el ar fi vrut si o fetita, si poate si el regreta ca a fost altfel...nu-l mai fa sa se simta si inovat pentru asta, si chiar fara motiv!

Apropo de preferinte in materie de copii, stiu o familie (absolut minunata): si-au dorit mult de tot un baiet...si-au tot incercat, si au 4 fete...dar acum fetele sunt mari si au si ele copii...si din 4 nepotei 3 sunt baieti
De altfel si socrii mei au avut doi baieti, si-acum au o nepotica ... iar soacra-mea mi-a spus mereu ca si-a dorit mult o fata si n-a avut...si se bucura ca ma are pe mine (si-n afara de divergenete de opinii privind limitele rasfatului cu Adri, capitol la care nici macar cu mama nu ma inteleg, ne-am inteles intotdeauna foarte bine.
...asa ca, draga Giova, sper sa fie si la tine la fel: sa fi o soacra buna, sa ai nepotele ...si intre timp uite ca ai o finuta la care poti sa-i oferi multe dragoste si atentie. ...hai ca nu-i rau deloc!

La Multi Ani Tamina!

Somonul e un peste foarte bun...dar nu cred ca e nici o problema daca il inlocuiesti cu alt soi de peste (cat timp nu e excesiv de gras);
ce chestie...exista si persoane la care nu le place somonul? pentru mine e cel mai delicios peste!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Dia, da....exista persoane carora nu le place somonul.
Imi place in special pastravul, dorada, novac, cod, dar nu somonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost prin mall si am trecut si pe la Z...prietena mea, vanzatoarea de acolo va naste la inceputul lui noiembrie o fetitza...si ea vroia baiat. dar inca nu-si pierde speranta. mai ca nu la toti iese cum vrem noi.
Doamne ce hainute superbe sunt de fetitze. abia astept reducerile din ianuarie...ii fac stocul, ca si asa merge mama ei cu Eric la ea.
si de bebei sunt frumoase, doar ca Edi nu prea mai intra in cele de 23 luni....a zis si prietena mea ca e tare lungan.

discutie intre mine si Marco zilele trecute:
M: mami eu sunt baiat/fetizta.
eu: cum mai mami? tu esti baiat si atat.
M: pai eu am vrut o fetitza mami, ca e de ajuns un baiat si trebuia o fetitza.
eu: si eu am vrut fetitza, dar nu a fost sa fie mai marco. a venit tot baiat.
M: mami dar asa aveai si tu cu cine sa te joci, eu cu tati, surioara cu tine.

Lili nici eu nu ma astept sa ma grijeasca la batranete...dar oricum baietii sunt mai preocupati de parinti decat fetele.
Eu nu prea pot maimutzarii finutza, caci se va naste in Spania si doar dupa vreo 3 luni vin...dar atunci o fac de tot.
simpatic Nicolas, tu o ai pe mama ta, poae sa vina si bb3. chiar de ce nu se poate? ti-ai legat trompele sau de ce
Cosmi mama mea sta cu copiii, chiar vrea asta. ii iubeste si ne iubeste nespus. doar ca pe mine ma enerveaza toate presupunerile si ca le stie ea pe toate...si de cele mai multe ori are dreptate...cred ca asta ma enerveaza mai tare.
Dia frumos ai spus...intr-adevar cred ca l-am zapacit de tot pe al meu cu chestia asta. daca a ajuns sa-mi zica sa merg sa fac fata cu altul...iti dai seama ce o fi in sufletul lui...mai ales ca ma vede si pe mine neimplinita sa spunem.
Sper sa fiu o soacra bune, sa-mi lase nurorile nepotii la mine. caci eu mai mult ii las la mama decat la soacra.
Bee sper sa-mi aduca nurori...dar mai e pana atunci.
La casa...se pot face camere cat de mari vrem, la bloc...le luam asa cum sunt.
si eu sunt in cautare de perdele si doamne ce preturi au...m-am socat ieri. Poate luna viitoare sa-mi cumpar.
Lasa ca mobilati camerele cu calm, nu e graba. am vazut pat suprapus la Ikea, iar cel de jos era dublu. Clau era mancat pe ala, dar insemna sa punem doar patul in camera si atat.

merg sa imbrac copiii de vara si sa o taiem in parc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va salut si eu din zbor...sper sa am timp sa dezvolt pt fiecare in curand.
La noi s-au nasolit si mai tare lucrurile pe la gradi ca baiatul, care i-a facut cucuiul, l-a daramat si de pe bicicleta si a trecut si cu roata peste si i-a facut o megajulitura la spate + ca il urmareste, iar Alex e cam inocent la faza asta ca ne zicea ca celalat, dupa ce i-a dat cu o creanga in cap in alta zi (in fiecare zi ii face cate ceva), s-a inselat(saracul) de clasa si a venit in clasa lui (el se ascunsese sa scape de urmarire ) si iar l-a atacat...el riposteaza, dar e aiurea situatia ca ed nu stiu unde naiba sunt...A reusit Cristi sa stea astazi de vb cu una din ed lui pe larg si a zis ca nu stie cine-i baiatul, dar ca se va ocupa...celeilalte apucasem sa-i zic din zbor(ca nu avea timp de vb) si mi-a zis ca s-a interesat si ca se bat in parte si atat.Sper ca asta sa investigheze mai serios! ca lucrurile nu pot ramane asa si i-a spus clar ca tregem la nivelul urmator, daca se mai intampla ceva, mai ales ca copilul resp facea pb si anul trecut+ ca stiu ca la inceputul anului Kosta avea mari pb cu el in pauza ca-i arunca ochelarii si vroia sa sara pe ei.chiar ma intreb, daca nu i s-o fi pus pata astuia pe Alex tocmai fiindca o fi sarit Alex sa-l apere pe Kosta.Cine poate stii de la ce o fi incepu?clar e alex nu incepe el niciodata. asta am aflat dupa ce am stat noi de vb si cu alti copii si asa ne zice si ela mai reusit si sa-i zica ca asta ne innebuneste ca aia marii din clasa fac bucle,liniute si el vrea si el. ca pe astia de mijlocii ii pune doar sa picteze(cl: fac chestii diferite cu ei) si a zis ca, daca face perfect ce le da lor de facut o sa-l puna sa faca in %+ ce fac si ceilalati...asta conteaza mai putin, dar de faza aia cu bataia tr musai sa scapam...Si mai e considerata si scoala buna ca-si fac unii dom de flotant la noi in com ca sa-si inscrie copii...
aa...si de aia cu mistourile i-a explicat ed ca desi unii copii sunt mari ca varsta sau inaltime nu-s neaparat mai inteligenti decat el si ca nu tr sa-i bage in seama...
Ce o face ed inca nu stiu, dar macar la Alex am vazut o schimbare in sensul ca a simtit ca nu-l lasam de izbeliste si parca e mai sigur pe el acum

Mergi la inceput