Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Barbatul meu de imprumut e deja in pat asa ca am un pic de timp liber.
Eu am venit de la servici si am plecat la mama ca sa-l las pe Matei sa ma pot duce la tuns. Nu se mai dadea Matei plecat de la mama si ma tot baraia la cap ca de ce nu il las sa doarma acolo; i-am promis ca o sa-l las alta data ca acum chiar nu aveam cum: fara schimburi, maine gradi etc.
Si pe mine m-au batut ai mei cand eram mica: tata ma batea cu cureaua la fund, iar mama cu palma.
Cel mai tare m-a batut mama cand a aflat ca fumez (de fapt ca mi-a gasit tigarile);cand a venit tata acasa mama plangand s-a dus sa-i spuna ca fumez, iar tata m-a luat in bucatarie la vorba: m-a intrebat: "deci domnisoara fumezi? Iar eu i-am zis ca da; replica lui a fost urmatoarea: "da-mi si mie o tigare ca am uitat sa-mi cumpar"
Nu va spun ce scandal i-a facut mama....
Maraki, si eu foloseam ace de brad sa ma frec pe maini sa se duca mirosul de tutun si mancam coji de portocala
Acum ma inteleg bine cu mama, dar parca tot mai bine cu tata
In schimb soacra.........brrrr.....e de vise rele
Si eu am zis ca pe Matei nu o sa-l bat, dar din pacate din cand in cand ii mai scap cate una la fund cand sunt in dupa care imi pare rau
Dar cateodata chiar sare calu' ori vin eu prea nervoasa de la munca si nu am rabdare ....
Incerc pe cat posibil sa ma controlez...insa din pacate nu imi reuseste de fiecare data.
Liliana, am citit dieta dar...intr-adevar e crunta.
Nu as putea cred ca nici jumatate din ea sa o tin.
Cred ca barbatu' meu a adormit
Cu siguranta in viitorul apropiat merg si eu

Mergi la inceput

Giova, sa va traiasca finuta!!!!
Cam la ce nume te gandesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata de la sv.

Giova sarcina usoara in continuare cu bebelina sanatoasa la fina/cumatra O sa aiba noroc de nasa buna fetita La cat de mult ti-ai dorit o fetita, cred ca o sa-i cumperi tot ce iti place din magazine
Eu am inceput sa fumez cu mama parca pe la 17 ani, i-am spus ca oricum stie ca fumez, ce rost are sa nu ma si vada Cu tata de fatza ( tarziu, pe la 20 si ceva de ani )imi era rusine, daca venea in bucatarie, puneam repede tigara in scrumiera Robert inainte sa implineasca 18 ani a fumat in fatza mea, asa este cand esti mama tanara....te gandesti cum erai tu si intelegi perfect situatia. lasi de la tine.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu stiu din ce pctdv vi se pare dieta grea si crunta. Ca mancare este ok, nu flamanzesti, in schimb ca preparare este nasol de tot. Acolo la concurs au bucatar care isi face meseria, sta cu nasul numai in cratite, noi nu avem timp sa pregatim la fiecare masa altceva Din cauza asta mi se pare foarte greu de tinut, trebuie sa stai numai in bucatarie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai fetelor eu sunt dusa rau...stiu...asta va fii crucea mea in viata asta.
Dupa ca am inchis tel. cu fina-mea...am inceput sa-i reprosez lui Clau ca el nu a fost in stare sa faca o si ca nu stie el cat sufar pt. asta...m-am apucat de si am plecat la baieti.
A venit dupa mine si mi-a zis ca bb3 nu mai facem fara o bunica langa noi sau o bona- pe care nu ne-o permitem.
Da sufar tare de tot, si pe cand cred ca mi-am revenit, apara o veste buna ca asta, care pe mine ma da peste cap.
Voi trece si peste asta....macar acum imi inec amaruyl in cumparaturi pt. pitica. Se va naste in februarie...pe 9 e DPN-ul...poate vine de ziua lui Clau pe 7.

Iuliana la nume m-am gandit rapid la Sara- asta vroiam sa-l pun la bb2, daca era fetitza. pe urma imi mai plac: mara, Maya. Oricum nu ma bag, ii las pe ei sa-l aleaga, nici mie nu mi-ar place ca nashii sa-mi aleaga numele copiilor, cu toate ca asa e obiceiul.
Asadar si tu ai luat bataie...mai alea au fost vremurile atunci, parintii munceau mult, erau obositi, terminati, cu un trai nu prea decent...se bateau pt. o banana, o bucata de ciocolata, un ness.
Acum noi, iar suntem terminati psihic, obositi...trece timpul mult prea repede si noi nu reusim sa facem tot ce ne-am propus, multe indatoriri la job....si mai vii acasa si cand mai dai si de un mic mofturici...normal ca cedam.
Eu ieri tare bine m-am comportat cu Marco....fatza de zilele trecute. Imi repet zilnic si de cate ori vreau sa-i raspund rastit sau la repezeala, ca nu e vina lui, ca el e cuminte, caci eu sunt cea obosita si terminata psihic din cauza juniorului. si vad ca-mi iese de minune.
Pai lasa-l pe Matei sa doarma la bunic, daca asta isi doreste. ce norocoasa esti ca ii ai aproape. Nimic, nimic de bb2? nu-l indupleci pe Victor?
Maraki cu siguranta va fii o finutza rasfatata, sper sa nu-l neglijez pe frate-su' mai mare...oricum, i-am zis prietenei mele ca eu jucarii nu-i cumpar piticei...hainute cat cuprinde, sa-i potolesc "setea".

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

si ca tot vorbeam de fetitze:
Tamina puiutza de Angi! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viatza!
Angi sa va traiasca fetitza, de acum majora si numai bucurii sa va aduca alaturi de Filip!

gata, fug la micul urlator, revin dupa ce-l culc.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Tamina s acresti mare si frumoasa
Giova eu te inteleg perfect eu sunt si mai dusa ca tine nu am am avut curaj sa fac bb 2 ca adac era tot baiat si prapadit si eu singura o luam pe araturi Imi ziic tu cu site-urile, eu as face surpriza.
Maraki cum mai e Anagelo?
Iuliana nici nu mi s-a parut diata asa dura ...fata de altele. E superb catelusul alb m-am topit.
Fug ca nu mai pot sta ca azi imaprac Pc cu sotul ca e greva aici si e acasa ne mai trebuie un laptop clar

Mergi la inceput

Hai ca vin si eu la cafea...
La multi ani Tamina!!!

Giova, ce vina are Clau ca nu a iesit fetita.....?
In gluma iti spun ca atunci cand am spus la fostul loc de munca faptul ca o sa am baiat, fostul director (un om si jumatate) a facut misto de Victor cred ca o saptamana si i-a zis ca e din cauza ca nu "s-a miscat mai tare" ca a fost cam mototol si ca mai mult ca sigur ii era somn si de aia nu s-a miscat cu talent
Nu cred ca o sa am sanse vreodata sa-l induplec pe Victor cu bb2, iar daca mai trece mult timp deja imbatranesc si nu vreau sa zica copii ca a venti cu bunica; in plus o sa fie diferenta prea mare de varsta intre copii; nu m-am conformat cu ideea si nu o sa ma conformez niciodata si i-am si zis lui Victor ca o sa-i reprosez toata viata acest lucru.

Dieta....mie mi se pare grea; pai unde sa-mi fac eu la servici somon la gratar sau ciuperci la gratar???? SI mie nici nu imi place somonul Oare o-i putea sa schimb felul pestelui?
In plus, cum naiba sa mananci dimineata atat de multe legume?

Silvi, deci tu nu ai curaj pentru bb2?

Mergi la inceput

Fetelor stii cum sunt eu? ma aseman cu fetele care nu pot avea copii. Si sufar....in tacere, mai si rabufnesc cateodata.
Stiu ca nu e just, trebuie sa multumesc si multumesc lui DD pt. ce mi-a dat, dar nu pot sa ma intreb de ce eu? de ce nu mi-a dat o fetitza cand mi-ai dorit-o cu atat ardoare?
O prietena super credincioasa mi-a zis ca stie DD de ce a facut asta....si eu stau si ma intreb acum de ce? ca baietii sunt mai mamosi, mai atenti cu mamele?
Eu vad in jur ca multe femei/fete nu se intelg cu mamele lor si tot baietii sar in ajutor si sunt mai atenti cu ele. cine stie ce mi-a pregatiti DD in viitor, de mi-a dat 2 baieti.

Silvia ok, mersi. te tin la curent.
Trebuie sa luam viatza asa cum e...cu bune si rele....
Iuliana ma gandesc prin ce treci....si eu i-am zis lui Clau ca ii reprosez toata viatza ca nu mi-a facut fetitza. Pai barbatii dau sexul copilului, nu? ei au cromozomii X si Y, pe cand noi doar XX.

fetelor mi-am culcat mamosul mic si acum ma bag la aspirat...caci vin maine musafirii si casa e cum e.
dar mai revin...sunt prin zona.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Iuliana de ani de zile bat toba cu asta al meu sot ar fi vrut "macar" vreo 2 copii dar la ce lenesi suntem amandoi al du-te du alalalt du-te tu ....sincer daca mai aveam un baiat prapadit nu rezistam. A zis ca decat sa ma vada mereu obsita si suparata mai bine ramane doar cu un prapadit si poate ma razgandesc eu candva.....noroc ca i-am facut baiat din prima

Mergi la inceput