Buna
Fetelor din Bucuresti, va rog ajutati-ma cu un nume de hotel (sau mai multe) in apropierea Universitatii Dimitrie Cantemir (Splaiul Independentei). Multumesc mult!
Presupunand ca e vorba de Cantemir de la Timpuri Noi si de Splaiul Unirii poti gasi Hotel Dalin, de la Budapesta, sau un hotel la Vitan Barzesti, vav de Real, nu mai stiu cum il cheama, dar chiar ma miram cine ar avea nevoie de hotel acolo.
Dar totodata iti sugerez sa incerci la Asmita, complexul de blocuri din capatul Caii Vacaresti colt cu Splaiul Unirii, unde se inchiriaza intr-o veselie in regim hotelier, atat de catre proprietari cat si de catre dezvoltator. Am vazut la un moment dat si un hotelasmita.ro, dar acum , cu o cautare pe goagal, am gasit vreo trei variante de inchiriere acolo.
Sau vav de Cantemir, in complexul de camine al univ. Maiorescu sau Titulescu.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Chiar pe bd. D. Cantemir, la intersectia cu bd. Marasesti este H. Cantemir, pe bd. Marasesti, la 100 m fata de Cantemr este H. Dalin, iar chiar la Pta. Unirii este H. Horoscop. Cam atat stiu eu.
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
OO, mi-am adus aminte!
am vazut un hotel , de fapt mai mult o pensiune, vav de Dalin, pe strada Cuza Voda (sau Oitelor) si era si un HoStel (nu HoTel) chiar la Tineretului la Sincai, unde e Romar Medical la parter. Asta ar fi cel mai aproape de Timpuri Noi. apoi Asmita.
Si daca vrei fita, Nerva Traian intersectia cu Goga e Tulip Inn, la 2 statii de tramvai de facultate.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare