INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Cora, inteleg ca Dumnezeu nu vrea,sistematic,sa ne dea un bb. Ceea ce nu inteleg eu e De Ce???
In orice caz, cuvintele sunt practic fara rost acum. Sunt sigura ca fiecare dintre voi ati trecut prin asta,asa ca...
Ceea ce ma dezamageste si mai mult e ca nu pot ajunge luni la Buc sa imi fac dozarile in z3,iar maine nu gasesc nici un lab deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Imi pare tare rau oanamares si sunt trista,pt tine,pt noi............
Ce e de facut in cazul nostru? Care e solutia ,vad ca inseminarea nu prea da roade,oare chiar e nevoie sa ajungem la fiv? Of DOAMNE!!!!!!!!Eu daca imi permit un fiv si asta foarte cu greu,cu imprumuturi,dar daca e nevoie de al 2-lea fiv ?Nici nu vreau sa ma gandesc! Unde ai facut inseminarea ?Tu ai ramas vreodata insarcinata?Numai bine si nu uita ca atunci cand vom ramane insarcinate vom sti sa ne bucuram mult mai mult si sa apreciem mai mult darul vietii fata de altii la care copii vin fara sa astepte prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Claris,si FIV si inseminarea sunt la noroc,eu le-am incercat pe ambele si sunt tot fara bebe
Oana,eu am trecut de aceasta faza cand ma intrebam de ce noi,de ce eu.....asta este soarta noastra,a mea,dar asta nu inseamna ca nu voi fii mamica intr-un fel sau altul,ca ultima solutie am luat in calcul si adoptia

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Claris, eu nu am ramas niciodata insatcinata.Pana sa imi doresc bb m-am protejat.Am toate analizele foarte bune. Singurul lucru pe care nu l-am facut e histero, care ma ingrozeste. Sunt cumplit de sensibila la durere fizica si,decat sa fac histero care e pe viu si am inteles ca doare taaare,prefer sa fac direct Fiv. Oare nu exista alta cale de a afla daca trompele sunt infundate?
Fetelor,inca ceva: am ciclul foarte abundent(asistenta mi-a zis ca de la stimulare) si am o stare permanenta de greata. Singurul beneficiu este ca eu, care aveam niste dureri cumplite la menstra,acum nu am nimic. Voi ce senzatii ati avut dupa IA cu tratament de stimulare?

Mergi la inceput

Oana nici eu nu am avut nici o sarcina pana acum sa stii,cat priveste histerosalpingografia,daca la asta te referi sa stii ca eu am suportat destul de bine aceasta interventioe care dureaza 5-6 minute

Mergi la inceput

Oana,trompele pot fii verificate si prin laparoscopie care se face cu anestezie generala
Tu unde ai facut inseminarea?(scuzedar nu am retinut)

Mergi la inceput

Scuze,am uitat sa iti spun. La sibiu am facut. Referitor la verificarea trompelor laparoscopic,e milt mai rau. A facut o colega si a avut burta imflara si dureri 2 saptamani dupa. Iti vaga un gaz in burta si pana se elimina esti ca si gravida on 3 luni,nu te poti misca,indoi,e rau,am vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oanamares - victor babes e deschis duminica pana pe la pranz.
Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector III, Bucuresti

Telefon : 021 317.95.03 ;

Suna si intreaba dar sigur e deschis duminca

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

oanamaressa nu-ti fie frica de histerosalpingofrafie,ai sa simti niste dureri ca la ciclu,acuma depinde daca trompele sunt permeabile si in regula ai sa simti un pic mai mult daca sunt obturate nu simti durerea.Decat sa stai cu stres ca daca acolo e problema mai degraba fa-o,nu e asa rau cum crezi.Eu am facut laparascopie,nici eu n-am ramas niciodata insarcinata,am facut laparo ,doctorul mi-a zis ca am ovare micropolichistice si sa faca dilling ovarian si totodata sa verifice si trompele.N-a mai fost nevoie de drilling, a zis ca s-a vazut mai bine pe monitor si n-a fost cazul sa intervina,trompele is ok,deci daca eram examinata mai cu atentie puteam sa scap de operatie care nu mi s-a parut prea usoara.
Spune-mi te rog oanamares unde la sibiu ai facut inseminarea si cu ce dr?

Mergi la inceput

cora79 la voi care sunt motivele pentru care nu se prinde sarcina?Vrei sa-mi spui cam cat te-a costat tratamentul de stimulare pt fiv?

Mergi la inceput