INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

La Sibiu la Clinica Polisano cu Dr. Mutuliga. Tu la ce Dr esti?
Cat despre histero,cred ca o sa fac o data si o data. Dr mi-a zis ca nu crede,dupa analize, ca asta e ptoblema. Sotul meu ,desi are spermatozoizii destui 16-26 mil dupa spalare) tot nu se prinde. La noi parca nu e sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Deocamdata nu mai merg la nici un doctor,am schimbat vreo 3 din Iasi,nu mai au ce sa-mi faca,am fost super investigata,deacum sa ma hotarasc incotro sa apuc.Cam cate zile a trebuit sa stai in Sibiu pt inseminare oanamares? Un pret total ai putea sa-mi dai te rog,cu tot cu stimulare,ecografii si ce a mai fost necesar,cam cat te-a ajuns.Incerc sa ma gandesc si sa pun in balanta mai multe optiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Am uitat sa-ti spun,o prietena de-a mea a facut fiv la Sibiu cu Ispasoiu acum 2 luni si ceva,e insarcinata,are gemeni,la ea problema erau trompele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Claris, eu nu am ramas niciodata insatcinata.Pana sa imi doresc bb m-am protejat.Am toate analizele foarte bune. Singurul lucru pe care nu l-am facut e histero, care ma ingrozeste. Sunt cumplit de sensibila la durere fizica si,decat sa fac histero care e pe viu si am inteles ca doare taaare,prefer sa fac direct Fiv. Oare nu exista alta cale de a afla daca trompele sunt infundate?
Fetelor,inca ceva: am ciclul foarte abundent(asistenta mi-a zis ca de la stimulare) si am o stare permanenta de greata. Singurul beneficiu este ca eu, care aveam niste dureri cumplite la menstra,acum nu am nimic. Voi ce senzatii ati avut dupa IA cu tratament de stimulare?

in primul rand vreau sa iti spun ca imi pare rau si sper sa gasesi puterea sa continui lupta.
histerosalpingografia nu doare taaareee, in cel mai rau caz faci o reactie alergica la substanta de contrast dar care cu medicamentatie trece imediat. eu zic ca inainte de a te gandi la FIV sa faci totusi HSG si eventual si histeroscopia (intreaba-ti medicul despre interventie) daca ai trompele infundate atunci poti sa faci cate IA-uri vvrei nu vor avea rezultat pt ca gigeii tot pe acolo trebuie sa mearga sa se intalneasca cu ovulul.

eu sunt unul din cazurile care are dureri cumplite la menstra(de vreo 2 ori am ajuns la spital de durere) si intr-adevar dupa prima IA cand mi-a venit ciclu a venit foarte abundent si dureri deloc

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

oana! eu am facul luni HSG-ul si nu m-a durut absolut deloc.
am scris cu cateva pagini in urma. chiar a fost ok, nu trebuie sa o privesti ca pe o mare incercare. si trebuie facuta, e pacat sa faci IA peste IA, fara sa ai certitudinea ca sunt trompele permeail. eu am facut 3 IA fara sa am certitudinea ca e totul ok la trompe, desi eu argumentam ca ar trebui facut HSG-ul inainte, doctorita contra argumenta, aducand ca dovada sarcina pe care am avut-o. dar nu pot sa nu spun cat de mult ma consuma intrebarea asta, dupa si fiecare luna de incercari nereusite. Tu cu atat mai mult ar trebui sa faci, tinand cont ca al tau se prezinta bine la spermograma si totusi nu se prinde. E pacat sa ajungi sa dupa n incercari. cel mai bine e sa te asiguri din start ca totul e ok.
sensibila, pupici stelutei
claris, in situatia ta suntem si noi...
dupa 3 IA si 2 tentative de IA, dupa analize peste analize am papat un buget de FIV, din imprumuturi si platim "cu drag si spor" la el. Acum nu mai reusim nici de un IA sa strangem
de FIV (care e recomandarea medicilor la care am ajuns) nici nu ne apropiem in curand... asa ca... asteptam sa se termine leasingul, sa reusesc sa-mi acopar ce am cheltuit in astia 2 ani de incercari si sa o luam de la capat cu imprumuturi pentru FIV.
si la fel ma gandesc, ca ma ruineaza si un singur FIV...si daca o fi nevoie de mai multe ??
si in disperarea mea...tot mai sper sa mai pun de un IA anul asta. de unde? habar n-am... dar stiu ca daca nici speranta asta n-as mai avea m-as

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claris

cora79 la voi care sunt motivele pentru care nu se prinde sarcina?Vrei sa-mi spui cam cat te-a costat tratamentul de stimulare pt fiv?
La mine tratamentu de stimulare pentru FIV a fost mai puternic si m-a costat 1000 euro(diphereline,menopur),sunt o low-responder

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

oana! eu am facul luni HSG-ul si nu m-a durut absolut deloc.
am scris cu cateva pagini in urma. chiar a fost ok, nu trebuie sa o privesti ca pe o mare incercare. si trebuie facuta, e pacat sa faci IA peste IA, fara sa ai certitudinea ca sunt trompele permeail. eu am facut 3 IA fara sa am certitudinea ca e totul ok la trompe, desi eu argumentam ca ar trebui facut HSG-ul inainte, doctorita contra argumenta, aducand ca dovada sarcina pe care am avut-o. dar nu pot sa nu spun cat de mult ma consuma intrebarea asta, dupa si fiecare luna de incercari nereusite. Tu cu atat mai mult ar trebui sa faci, tinand cont ca al tau se prezinta bine la spermograma si totusi nu se prinde. E pacat sa ajungi sa dupa n incercari. cel mai bine e sa te asiguri din start ca totul e ok.
sensibila, pupici stelutei
claris, in situatia ta suntem si noi...
dupa 3 IA si 2 tentative de IA, dupa analize peste analize am papat un buget de FIV, din imprumuturi si platim "cu drag si spor" la el. Acum nu mai reusim nici de un IA sa strangem
de FIV (care e recomandarea medicilor la care am ajuns) nici nu ne apropiem in curand... asa ca... asteptam sa se termine leasingul, sa reusesc sa-mi acopar ce am cheltuit in astia 2 ani de incercari si sa o luam de la capat cu imprumuturi pentru FIV.
si la fel ma gandesc, ca ma ruineaza si un singur FIV...si daca o fi nevoie de mai multe ??
si in disperarea mea...tot mai sper sa mai pun de un IA anul asta. de unde? habar n-am... dar stiu ca daca nici speranta asta n-as mai avea m-as

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Alla,in aceeasi situatie financiara suntem si noi dupa o inseminare,o alta tentativa de IA(intrerupta din lipsa de gigei) si un FIv ratat la Gynera

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Buna ziua,dragele mele!
Ana_Ivan, Alla76 ,mi-ati dat curaj sa incerc histerosalpingofrafie. O sa vb azi cu dr si sper sa clarific mai multe lucruri.
Claris,pe mine a 2-a IA,care e facuta cu tratament de stimulare m-a costat asa: Gonal F-10 zile.Adica 1 pen de 300 UI care a costat 600 lei si inca alte 3 injectii de cate 75 UI care au costat 210 lei toate. Primul eco in Z3 CM l-am facut acasa si a costat 100 lei.Eco 2 l-am facut la Sibiu (deci socotesti drum,cazare,mancare,etc).Eco=ul nu a costat nimic.Daca insistam ca nu pot veni m-ar fi lasat sa il fac acasa,dar nu am stiut despre ce e vorba si m-am dus. Iti masoara outele.Deci cheltuiala asta poti sa nu o iei in socoteala. Apoi am fost cu o seara inainte de IA,a 2-a zi l-am facut,am facut si un Pregnyl, a costa aprox 1100 lei. Cam astea au fost cheltuielile.

Sensibila , m-ai salvat cu informatia referitoare la Victor Babes.
Acum m-am intors de la Bucuresti.Am facut analizele si ne-au dar si rezultatele. Acum,am o porblema: prolactina mi-a iesit marita: 37,07!!! Sunt in Z2 CM. Sotul zice ca s-ar putea sa fi iesit asa de la stimularea hormonala. Sper sa fie asa si sa nu dam in alte belele acum.
Am tinut neaparat sa fac analizele pentru ca ne-am programat in noiembrie la o "clinica de facut bebei" din Viena. Mi-au trimis lista analizelor si nu trebuiau sa fie mai vechi de 6 luni,iar ale noastre au expirat in septembrie. Poate nu degeaba or fi vestiti austriecii pentru sistemul lor medical.
In rest,ce sa zic: Dezamagita! Acum si speriata in legatura cu prolactina asta!
Aaaa si,daca tot mi-am facut analizele mi-am facut si beta hcg. mi-a iesit <1,2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

oana, prolactina creste de la stres. si cred ca nu erai foarte linistita dupa nereusita de la IA

_

Mergi la inceput

Am vb cu Dr. Din pacate am uitat sa intreb de prolactina.De fapt mi-a si fost rusine pt ca am auzit ca se grabea,trebuia sa intre in operatie.
I-am zis ca vreau sa fac histero.Mi-a zis sa fac acasa,dar am insistat sa ma duc pt ca nu im incredere ca nu ma va durea aici. O sa sun cand mi se va termina CM si o sa ma programeze asistenta.Am inteles ca se face cam la 3-4 zile de cand se opreste menstra.Daca as face la 5 zile credeti ca e vreo problema?

Mergi la inceput