INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 4
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila ioana2010 - asa e poti sa plangi in hohote cand isi arunca un zambet te topesti. Si chiar daca nu, numai sa il/o iei in brate si e o minune. Dar tu de ce vrei neaaparat donatori straini ? cora - cu sigunta toate o sa aveti bebei vostri ! Sunt absolul convinsa ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
ioana2010 spune:
Sensibila, am fost acum o saptamana la medic, parea o.k. pe-acolo, am luat de curand 5 zile duphaston - si nimic.
Probabil ca am facut sinechie uterina (asta nu se vede la eco) si va trebui sa fac histeroscopie pentru indepartarea ei. Of, zici c-am facut avort la cerere si m-a pedepsit Dumnezeu!
Asta e.....
sensibila spune:
claris - Cabinet Dr Anca Moisa : 021.665.29.23 Str Carol Kanppe nr 50 ap 1 . Si se mai gasesc pe prima pagina si alte adrese si nr de tel.
Nu sunt nici pe departe un model, sunt un om obisnuit. Si eu cand incercam aveam o tipa extraordinara care tinea forumul si ca re m-a incurajat f mult impreuna cu celelalte fete care activau atunci. Crisa cred ca o mai tine minte pe Cosicel.
ioana2010 – pai eu ziceam sa mergi la un dr cu care apoi sa treci la IA sau IAd si sa te ia de acum sa vada ce si cum mai departe.
Cristal – ma bucur ca esti optimista
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
claris spune:
Mersi mult,imi mai poti spune cam prin ce zona ar fi ,ca nu cunosc deloc Bucuresti-ul.Tie ti-a cerut sa-ti faci toate analizele de pe prima pagina?
sensibila spune:
este in zona pietii Domeni, pe fostul Bulevard 1 mai, sau actualul Ion Mihalache, in sectorul 1.
Cand am ajusn la ea aveam deja toate analizele, adica astea :
PENTRU SOTIE :
DOZARI HORMONALE : Z3-5 FSH
LH
ESTRADIOL
PROLACTINA
TSM
T3
T4
DOZARI HORMONALE Z 21-24 PROGESTERON
ANALIZE UZUALE : HEMOLEUCOGRAMA
UREE, CREATININA
GLICEMIE, CALCEMIE
TGO, TGP, GRUP +RH
COAGULOGRAMA
INVESTIGATII SEROLOGICE: HIV, VDRL, HBS, HCV
ZOONOZE: TOXOPLSMA IgG, IgM
CITOMEGALOVIRUS IgG ; IgM
RUBELLA IgG ; IgM
LISTERIA
CULTURI DE COL PENTRU : MYCOPLASMA
UREAPLASMA
CHLAMYDIA
SECRETIE VAGAINALA
PAPA’S
HISTEROSALPINGOGRAFIE
PENTRU SOT :
SPERMOGRAMA
INVESTIGATII SEROLOGICE: HIV, VDRL, HBS, HCV
GRUP +RH
DOZARI HORMONALE : FSH
LH
TESTOSTERON
PROLACTINA
CARIOTIP GENETIC AMBII PARTENERI
DELETII BRAT SCURT CROMOZOM Y IN PANTOLOGIA SEVERA MASCULINA
Bineteles ca cele pt sot nu le aveam neavand sot dar le-am pus ca poate ajuta pe cineva care merge cu sotul.
A si eu nu aveam facuta HISTEROSALPINGOGRAFIE pe care mia-mfacut Moisa personal la Giulesti
Acum eu ma retrag, in weekend nu intru ca ii este dedicat in exclusivitate familiei mele.
Pupici si daca mai aveti intrebari, luni nu stiu daca intru ca merg cu Gia la vaccinul de 6 luni, dar marti sigur va raspund.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
crisstal_18 spune:
Oana,ce sa iti spun...imi pare rau 
Stiu cum te simti,probabil dejamagita si trista,dar fruntea sus,data viitoare cu siguranta va fi mai bine 
Exista o speranta in sufletele noastre pe care nu trebuie sa o lasam sa dispara ![]()
Pupici
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
Oanamares spune:
stiti un laborator bun deschis maine in Bucuresti? As vrea sa imi repet dozarile hormonale in Z2 de cm.
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oanamares Mi-a venit ciclul |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"