Nasterea la Medlife (20)
Raspunsuri - Pagina 18
maimu spune:
e_cami si alinab, voi cum preparati laptele praf, cu ce apa?
Eu folosesc Dorna pe care o fierb in prelabil, voi cum faceti?
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimu e_cami si alinab, voi cum preparati laptele praf, cu ce apa? Eu folosesc Dorna pe care o fierb in prelabil, voi cum faceti? |
Apa plata (imbuteliata) fiarta si racita.
Ca sa-mi fie mai usor, mai ales pentru mesele de noapte, o pastrez in termos si n-am inca o grija pe cap.
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamanea Da, noi avem 34 saptamani. Cele care ati nascut deja cum se face cu spitalizarea? Se semneaza inainte un contract, se face o rezervare? |
Nu se face rezervare propriuzisa. Odata ce ti se programeaza data nasterii - pentru cezariana - sau te prezinti cand vine marele moment, semnezi tot ce trebuie.
Nu se pune problema sa nu aiba locuri pentru ca se poate oferi o camera si pe celelalte sectii ale spitalului.
Plata se face in ziua externarii.
iubu77 spune:
Nu se face nici o programare la spitalul medlife inainte...doctorul tau stabileste data nasterii sau cezarieniei inainte cu 2-3 saptamani daca e ceza...si iti zice cand sa vii..nu am auzit sa fie cazuri in care sa nu fi avut locuri pentru gravide..
Te baga pe alta sectie daca cumva e cazul...
laptele praf eu il faceam cu apa plata incalzita nu fiarta..plus praful:)
cristiama spune:
Noi am facut programare pt nastere, poate pt ca la noi e f aprope, adica avem 37 de saptamani.
Saloanele sunt diferite, si asta ne-au intrebat ce fel de pachet alegem.
Nu am semnat nici un fel de contract, dar ne-au asigurat ca se gasesc saloane pt toata lumea, chiar daca e sa ia de la alte specialitati.
liana.berbec spune:
cristiama,
Si eu tot 37 de saptamani am . 37 si 3 zile chiar. Inteleg ca ai ales cezariana de aceea poate ca s-a si facut programarea. Cu ce medic vei naste si ce pachet ai ales? noi chiar ieri am fost la control, bebe 2.9 kg totul bine. Si asteptam.
Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+
e_cami spune:
Maimu,
La inceput am folosit apa de la robinet, fiarta si apoi racita, pana am vazut ca pe ibric ramaneau urme albe. Apoi am inceput cu apa plata Dorna. Pun apa, laptele praf, agit, apoi pun in incalzitor si gata.
Apropos de biberoane si lapte praf: voi cat considerati ca mananca bebele: cantitatea de apa pe care ati pus-o in biberon sau cantitatea de lichid care rezulta dupa ce ati amestecat cu laptele?
Bafta multa fetelor care se apropie de nastere! Mergeti cu multa incredere ca e totul f bine acolo.
alinab2 spune:
Eu folosesc de la inceput apa de la robinet, pe care o fierb mai multe minute. Apoi o pun in termos sa se pastreze calda
Cami, eu socotesc mereu cantitatea de apa pe care o pun initial. Nu stiu cum e corect, dar eu asa ma gandesc...
cristiama spune:
Buna Liana,
Hai ca o sa razi, azi avem si noi exact 37 de saptamani si 3 zile.
Ai dreptate, e cezariana si de-aia am programat-o deja.
Noi mergem la dr Albu, am facut vitro cu el si mi-a urmarit toata sarcina, tu la ce dr esti?
Apropo de pachet ne gandeam sa luam Silver cu un pat, cele cu 2 paturi sunt cam stamte, nici nu cred ca incap si 2 bebei deodata.
Pana la urma am ales un Gold ca sa poata sta si sotul mai mult cu noi.
Recoltezi celule stem?
liana.berbec spune:
cristiama,
Suntem la Albu si noi . dar cu nastere naturala fara epidurala.
La Silver cu un pat m-am orientat si eu. De Gold nici nu s-a pus problema pentru ca mai avem un baietel de apropae 11 ani care trebuie sa stea cu taticul lui ca si asa nu va avea voie la mine deloc, asa sunt regulile spitalului.
Can ai fixat cezariana? La noi nu e nimic fixat decat urmatorul control care este pe 15 decembrie adica la 39 de saptamani si o zi. Trag sperante sa-l prindem ca mi-am dat sema ca mai am de intrebat una alta .
Tinem legatura .
Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+