Nasterea la Medlife (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

cami, si la mine la fel..e lacoma la inceput, trage ce trage si apoi nu mai vrea insa dupa ce ragaie ii dau continuarea
noi cam asa procedam cred ca in proportie de 70%, nu mananca de prima data tot biberonul
noi mancam acum cam 120 ml/+- 30ml cam 5-6 mese pe zi
depinde ce dispozitie are, doctorul de la medlife mi-a spus ca pana la 2 luni 120ml/5 mese, insa daca cere mai mult logic sa ii dau
neonatologul stiu ca spunea ca pe masura ce creste sa maresti doza astfel incat sa ramana mereu un rest in bibeon
fetelor voi ce ati facut cu vaccinurile? le-ati facut pe cele de la medicul de familie sau le-ati cumparat?
se apropie cel de 2 luni si nu stiu ce sa fac, am auzit o tona de pareri pro si contra
se plimba cineva in IOR? poate ne vedem ca noi pe acolo ne facem veacul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Liana, dupa 37 de sapt am mai fost odata la 38 si apoi la nastere, adica la 39.

Maimu, iti las pe PM recomandarea mea de restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Si Eric mai face asa, nu vrea sa manance tot din biberon. Dar el odata ce a scos biberonul din gura, nu il mai vrea...Doamne fereste. Indiferent ce as face. Acum are o perioada cand nu mananca atat de mult, difera mult cantitatea mancata de la o masa la alta si de la o zi la alta.
Nici nu a luat f mult in greutate in luna a treia, are acum 5.700 g, deci nu f mult...
Am inteles ca bebelusii pot avea astfel de perioade, cand mananca mai putin...sau mai mult. Mai vedem si la controlul de 4 luni cum stam.

Eu la 2 luni am cumparat vaccinul, acum la 4 luni nu cred ca o sa-l cumpar, pt ca mi-a spus asistenta ca cel pe care il au ei gratis e identic cu cel cumparat, doar produs de alta firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna fetelor,
Si noi am cumparat vaccinul. La doua luni l-am cumparat si pe cel de 4 si il tin in frigider.

Octavian vad ca nu a mai facut "figuri" cu biberonul dupa ce i-am pus in laptic biotics baby. El mananca 160-170 ml/masa x 5 mese. M-am straduit sa-i dau de fiecare data cantitatea asta si nu a protestat deloc pana acum cateva zile cand a inceput sa scoata bibe din gurita.

S-a trezit, ne imbracam si iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Asa este...copii au perioade si perioade..cand mananca mai mult sau pur si simplu cand nu vor,,,
Insa daca perioada in care refuza mancarea ste prea mare parerea mea este ca trebuie consultat medicul...
Fimea la un moment dat nu papa ca avea ceva la stomac....

sanatate la bebelusi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamanea spune:

Buna,
cele care ati nascut cu dr albu, este medic colaborator sau intern?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mihamanea,
Albu este medic intern, de fapt numai la Medlife lucreaza ceea ce este un lucru bun ca il gasesti mereu acolo.

Eu urmeaza sa nasc cu el in max 3 sapt.

Liana

36+

Mergi la inceput

am fost ieri la control si am stabilit si data op de cezariana pt 6 ianuarie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

mihamanea,
Inseamna ca ma vei urma la scurt timp. Eu astazi merg la control sa vedem cum e bibiloiul si ma gandesc ca imi va si estima cat de cat cand are de gand sa vina.

Liana

Mami de Bogdan 22.02.2000 si 37+

Mergi la inceput

Da, noi avem 34 saptamani. Cele care ati nascut deja cum se face cu spitalizarea? Se semneaza inainte un contract, se face o rezervare?

Mergi la inceput