Nasterea la Medlife (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Bubante spune:
Buna fetele!
Revenim pe baricade cu forte noi.
Vineri, 15.10.2010 l-am livrat cu succs pe Alexandru, bursucul meu mic si frumos .
Totul a fost excelent la Medlife si sper sa va povestesc cat de curand experienta.
Avem deja o saptamana si eu ma simt mult, mult, mult mai bine. Bebele din pacate este incearcat de niste colici. Nasoala chestie (ma darama psihic). Trebuie sa citesc din urma sa vedem ce ati facut voi in sensul asta.
Revin cu amanunte mai tarziu.
Va pup.
_
Raluca, mami de Alexandru
e_cami spune:
Raluca, felicitari, sa-ti traiasca, sa fie sanatos!
Eu am incercat multe variante pt colici, de ceva timp mergem numai pe dentinox colic drops si espumisan. Se pare ca asta e singura varianta care-i merge. A, ii merge f bine si debridat, dar am inteles ca nu poate fi dat f mult.
Bafta multa, multa rabdare si te asteptam cu vesti si poze.
e_cami spune:
Buna fetele,
Ce mai faceti, cum va mai descurcati? Ce fac bebelusii? Au trecut colicii?
Noi am fost duminica la mall la baneasa. Bebele s-a comportat f bine, a dormit aproape tot drumul, apoi la mall s-a mai trezit, a adormit iar si tot asa. Pe drumul de intoarcere a dormit din nou, deci, intr-un cuvant, se pare ca ne-a priit la toti aceasta iesire, asa ca o vom mai repeta.
maimu spune:
Salutare si de la noi,
Noi suntem bine,ne luptam cu colicii care din nefericire se manifesta seara, ca sa nu mai zic ca Maria doarme ziua, si noaptea se culca numai pe la 1.30-2.00, sta cu okii cat cepele...asa ca trebuie sa ma antrenez sa dorm si eu ziua...
Voi ce mai faceti, cum e cu bebelusii?
melaniam spune:
Raluca, sa va traiasca si sa fie sanatos! Abia astept sa ne povestesti cum a fost. Mi-e dor de o povestire din aia cu lux de amanunte pentru ca parca in ultima perioada fetele care au nascut au sarit cam repede peste povestea nasterii.
Va pupam
speranta2008 spune:
Buna dragi mamici si gravidute,
Imi permit sa va scriu si eu, deoarece spre sa ma ajutati cu informatii utile.
Sunt o graviduta de 22 saptamani si as dori sa nasc la Medlife. In prezent, ma urmareste Dr Albu, de la Medlife.
La ultima consultatie, am discutat cu dr despre nasterea prematura, ce ofera clinica.
Am aflat ca se poate naste in clinica Medlife incepand cu a 34 saptamana.
dragi mamici as vrea sa aflu de la voi daca exista conditii pentru bb de 34 saptamani? Cat ati stat in clinica cu un bb atat de mic? poate imi furnizati si costul....
Va multumesc tare mult mai ales pentru toate postarile de pe acest forum...sunt extrem de utile.
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +22
(Matei19:26)
cristiama spune:
Speranta,
De ce crezi ca vei naste prematur? La mine pe la 26 saptamani colul era in V si eram f ingrijorata.
Aflasem deja unde pot naste prematur, La Filantropia, sa duc bebelul la Budimex unde era neonatolog specializat pe probleme pulmonare, atat de mic ar fi avut sigur.
Dar, am stat de atunci acasa, cu progesteron injectabil 1 pe saptamana si uite ca deja am depasit sapt 32 si bebe nu se grabeste.
Eu zic ca dr nostru este precaut, ceea ce e f bine, dar sa nu pui raul in fata.. doar te cheama Speranta!
E_Alexa spune:
Raluca, super felicitari.Sa ne scrii detalii si sa ne arati si poze.Fetelor nu va mai ganditi la nsteri premature,totul o sa fie bine.
Restul lumii e bine,bebicii au mai scapat de colici (tu Melania parca ai iesit din calcul :) )?
Va anunt si eu ca poimaine,adica vineri pe la 14 sunt programata la ceza.Deja am contractii,bebele e cica, f mare si acum 2 zile am eliminat si dopul gelatinos.Daca o sa fiu apta,sambata intru sa va dau detalii.
-----------------------------------------
Alexandra 38+ cu bebe Sasha
e_cami spune:
Alexa, bafta, iti tinem pumnii! Sigur ca sambata o sa fii apta sa ne dai detalii. O sa vezi ca nu e asa de greu si ca o sa te recuperezi repede. Asteptam sa ne dai de veste.
Speranta nu-ti mai face atat de multe griji. Si eu ma tot gandeam la nastere prematura, mi-era ingrozitor de frica, mi-a cazut si dopul gelatinos, mi s-au rupt si membranele, am avut si contractii mari pana sa intru la cezariana, dar a trecut totul si pot spune ca imi aduc aminte cu placere de acele momente si-mi pare rau ca nu am fost in stare sa ma relaxez si sa nu-mi mai fac atatea griji in ultima parte a sarcinii.
Noi suntem bine, ne plimbam mult pe-afara, cu colicii stam destul de bine, mai sunt crize dar f rare si trec repede.
Melania, nu au sosit pozele?
Alina (Ana) ce face fetita? Cum e filipineza?