Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)
Raspunsuri - Pagina 3
djlaura01 spune:
ariana2005 noi ne-am gandit la nume
fata--raisa alexandra
baiat-yanni alexandru
djlaurao1 13+
roxx26 spune:
Loutzy, si eu am avut o candida urata acum vreo luna jumate dar am scapat repejor cu Canesten Gyn, 3 zile de tratament. Sper sa nu mai revina pana la finalul sarcinii. Dar, pana la urma, nici nu e o pb asa de mare!
_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste
shubulina spune:
Mda...zici ca s-au trezit toti virusii cand am ramas gravi!
Maine fac si eu galusti cu prune,ca mi-au facut fetele pofta...
20+ cu
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
roxx26 spune:
hehe, daca faci si la comanda ar fi minunat!
_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste
loutzy spune:
Pai se poate rezolva,dar mai incolo dupa ce intru in medical, ca sa stau sa lenevesc acasa
Laura
23+ cu
gabivalceanu spune:
Buna seara, dragutelor!
Apar si eu dupa ceva absenta din cauza de net fitzos... (Shines, pup fata dragutza care ma pierduse... Si, sanatate rapida! Nervii... varsa-i!)
Loutzi, felicitari! Tare priceputa...
Shubulina, imi pare rau de virusii iia, ce-or ai fi iia. Cum ai aflat ca-i ai? Analize anume? Nu citi nimic pe net, te ingrijorezi inutil. N-ai vazut, sa si daca citesti prospectul la algocalmin, te ingrijorezi: reactii adverse - colaps, infarct, deces. Totusi, cite au patit asta? Sanatate si Doamne-ajuta!
Am vazut poze... toate frumoase si torturile alea... ceva de neimaginat? Nu-s trucate?
Eu bine, tot ingretosata, dar nu rau, mai am doua kile si ajung la greutatea pe care-o aveam cind am ramas, deci am inceput si sa pun. Bebe e bine, colul se incapatineaza sa se scurteze, dar nu rau, e de 2, 60. Eu mi-am luat medical, desi nu stau in pat, dar am zis ca nu e cazul sa ma frece toti si mai ales sa fac zilnic gropile cu masina, pe mine ma deranjeaza fff rau gropile si hurducaielie (traiasca primarul ila de rahat al Pitestiului!).
Am citit din urma si multe mesaje m-au distrat, mai ales al Mirelei cu pantalonii largi.
Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 19s.
shubulina spune:
Offf Gabi,ai aparut si tu in sfarsit!!
Analize la secretie mi-a facut.
Simona (Shines) vroia sa te sune,da nu ai nr de telefon pe Picasa.
Oricum,bine c-ai aparut si esti sanatoasa
20+ cu
Cu Dumnezeu inainte!
Ana