Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)
Raspunsuri - Pagina 2
angieangie spune:
roxx...poate nu am postat eu link-ul corect..erau frumoase dar fff scumpe peste 150 euro
ariana..in legatura cu numele eu m-am hotarat va fi Tudor-Cristianiar daca ar fi fost fata Alexia-Natalia
Angie+20
bebe jucaus
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie djlaura,tundefrumoase freze avetiabia astept sa ma vopsesc si eu si sa ma frezez.dar la sf lunii ca am o nunta pe 8 si fac poze atunci si postez Angie+20 bebe jucaus |
sarumana
Tunde 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004
shubulina spune:
Da,mi-a zis doctorul.A zis ca0s destul de periculoase,ca-s multe femei care au si nu stiu .
Deasemenea,ca in orimele saptamani,pana intr-a 18-a,avorturile sau sarcinile oprite din evoluite sunt de cauze cromozomiale,genetice.Dupa,pana in sapt 29 parca sunt de cauze infectioase.Dupa sapt 30 se considera nasteri.
Ne-a cam speriat,ce-i drept.
20+ cu
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
Buna seara burtici. Am ajuns acasa, am facut o baita, am papat ceva si acu va citesc de zor. Harnicute ati fost.
Maine incerc sa fac niste pozici cu bluzitele de la rodina. Le-am primit azi
Ana incearca sa nu te stresezi pt ureaplasma. Si eu tot pozitiva o am inca, dar stau calma atata timp cat colul e inchis. Exista cazuri in care poti naste la termen cu ea pozitiva. Acum nu stiu care e situatia pt micoplasma pt aia am inteles ca e mai naspa, nu am cerut prea multe detalii ca nu sunt inca in situatia.
Florintunde super freza .
Diana super botosei si caciulita. Si eu am pus 2 poze cu botoseii impletiti de mine.
Djlaura esti scumpica foc si iti sta super cu freza asta.
Laura
23+ cu
shubulina spune:
Laura,mersi
Naiba mai stie si cu astea.Poti trai linistita cu ele,da odata ce-ai ramas insarcinata se transforma in monstrii.
20+ cu
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
roxx26 spune:
foarte dulcei botoseii vostri, fetelor. va invidiez, eu nu ma pricep la asa ceva.
_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste
roxx26 spune:
Pana la urma a fost cineva la baby expo? Pareri, ceva?
_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste
loutzy spune:
Ana eu mai am o problema si cu un pui de candida, care nu ma lasa in pace, dar dr mi-a zis ca o s fac tratament in trim 3. DD o sa ne ajute sa ne tinem puii in brate sanatosi.
Laura
23+ cu