Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)
Raspunsuri - Pagina 18
mada23 spune:
Mire...
stai usurel iubita ca le rezolvi tu, pe sot incearca sa-l intelegi si voi ati trecut prin multe si pana nu-i vede, vrea sa te apere, asa e si sotuleana mea, cu frica imi atinge burtika sa nu se ataseze prea mult, de luat lucruri, nici nu vrea sa auda, cred ca face parte din sistemul lor de aparare
Acum oricum esti dublu sensibila asa ca usurel
nici eu nu-mi simt bubulina toata ziua, si uneori mai slabutz decat alte dati, dar cred eu ca e ok, vedem mai tarziu miscari zbuciumate cand nu mai au loc deloc
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
loutzy spune:
Mirela si al meu e cam linistit in ultima vreme si tot stau si il urmaresc sau mai bat cu un deget in burtica, dar el e smecher si misca numai cand vrea el. Problema cu lucrusoarele cumparate o am cu soacra mea nu cu al meu, el ma sustine si eu nu ma las ca ma duc la spital si nu am cu ce sa-mi imbrac copilul sau sa imi cumpere cine stie ce hainute care nu-mi plac.
Osa-mi cumpar exact strictul necesar si duap o sa-mi mai iau ce imi mai trebuie.
Djlaura tu ai doar 13 sapt de sarcina. Mi se pare cam putin 

Laura
23+ cu 
mirela2 spune:
mada
al meu abia pune mana ca cica sa nu i loveasca, sa nu le faca vreun rau
lui oricum nu i place la cumparaturi de nicio culoare, ieri m a lasat in mijlocul targului si a tulit o la masina

se plictiseste de jale
o sa i fac o lista, i am zis ca i printez lista de aici de pe forum ca sa bage la cap, cred ca inca nu realizeaza ce cat cum o sa fie cu copii
vede el

+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
laura evreu meu e ..........;cum sa i zic........evreu
daca ar primi tot pe moca de la cineva, ar fi perfect
+21 
mirela2 spune:
vreau sa fac si eu botosei, dar n am niciun model
n am mai facut
eu daca am tot zacut in pat, am impletit un pulovaras la un bb si maine ma apuc sa i fac si la celalalt bebe![]()
va pun maine poze
vreau sa le fac si caciulite
diana are un super model, am vazut poze
+21 
roxx26 spune:
Gata fetelor cu papa. Am terminat varza calita si faimoasele gogosi - reteta postata de inaioana, careia trebuie sa-i multumesc. Pt mine gogosile erau un subiect tabu, nu fac nimic care trebuie sa stea la dospit, ca-mi aduc aminte ce nervi avea mama cand nu cresteau cozonacii cum trebe si am sechele![]()
Acu mi s-au lungit urechile de foame ca astept sa se intoarca al meu sot de la tenis (ca deh, cine i-a cumparat racheta de tenis???)
Mirela, nici al meu nu e prea lamurit cum e cu cumparaturile astea, si lui i se par multe inutilitati - mai are si teoria asta cu firmele care inventeaza tot felul de imbecilisme inutile ca sa ia banii oamenilor, care saracii ar face / cumpara orice pt bebicii lor (intre noi fie vorba, teorie partial adevarata, totusi nu trebuie extrapolat...). Dar eu nu stau asa mult la discutii. I-am explicat ca trebuie luate acum, ca daca nu, dup-aia tre sa alerge el singur. Iar optiunea asta nu ii convine deloc
, asa ca prefera sa ma insoteasca pe mine de pe acum. Ce-i drept, nici eu nu sunt genul care o lalaie prin magazine, de obicei ma duc punct ochit - punct lovit.Deci..ca sa revin de unde am inceput (inainte sa ma intind juma de pagina...) asa-s ei, barbatii, majoritatea. Noi tre sa-i dam pe brazda, macar temporar, si sa nu ne amaram, ca ei ne iubesc saracii...doar ca uneori se comporta stupid.
Pup fata suparata! 

_
BB e deja pe drum
Roxana
23+ cu
bebe creste
zumzu spune:
Dar pe mine ma mai primiti?

nu stiu ce-am avut...dar au trecut asa cateva zile fara sa mai intru si dupa parca imi era din ce in ce mai greu. Cred ca am peste o luna.
Si mi-am adus aminte ca am zis odata ca eu daca patesc ceva nu scriu ca sa nu intristez fetele si mi-am adus aminte si am zis ca totusi sa nu dispar asa ca magaritza in ceata de tot![]()
de citit din urma, nici o sansa..am citit si eu ultimul capitol.
Noi suntem bine, 25 de saptamani...asteptam concediu prenatal.
A mai intrat careva dintre voi in concediu?
intreba cineva de sumar si urocultura, ca si eu am luat la viata mea o groaza, eu fac asa: spalat inainte cu apa si sapun, clatit bine, sumar urina din primul, dupa urcolura de peste tot...adica mai fac un pic, mai pun inclusiv din ultimul

25+ 
bebelu86 spune:
MIrela ma bucurk esti ok.
ma gandeamk ti s-a facut rau, sau ai patit ceva
off.f..lasa-l p al tau k asa e si al meu sotior 
ieri eu ma uitam la aia, la cealalta..el nimic..statea intr-un colt ziceai k e pedepsit..
zic bine ..dar uita-te si tu. vezi cum sunt, afla info k de aia sunt toti oamenii astia aici sa te ajute.
el nimic..doar zicea: mai stam? 

eu iau fier cu acid folic. si asta de la 16s. deci am 2 luni. dar ..
vreau si eu sa fac botosei. e greu??? ce trebuie sa-mi iau?unde gasesc filmulete cu explicatii sau orice care ma ajute sa invat??
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria