Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
multam mult pt info.
ce bine ca va cunosc k ma mai linistesc un picut pana ajung la medic 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
ce fel de omega 3 luati?
k vad k sunt mai multe feluri, ulei depeste si alte nebunii 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
roxx26 spune:
Gabriela, si eu tot de cartof crud vroiam sa-ti zic, am citit tot aici pe forum, nu mai stiu pe unde, de cineva care a aplicat cateva zile si s-a ameliorat semnificativ..deci e testat cu siguranta, dar nu mai stiu sa-ti zic de cine!
_
BB e deja pe drum
Roxana
23+ cu
bebe creste
gabivalceanu spune:
Eu zic, zic doar, nu va suparati, ca vitaminele, acizii si restul de iau dupa sfatul medicului, nu dupa ureche. Uneori pot face si rau, de ex, mama a luat calciu in exces, cum ametea: calciu, cum o durea nu stiu ce: calciu. Organismul a tot inmagazinat saracul si apoi a inceput sa-l aseze aiurea sub forma de ciocuri. Acum suporta consecintele, n-are decit, ca prea era fan din astea.
Oricum, in general, trebuie pastrate proportiile, pt ca unele in exces duc la deficitul altora, sau unele luate fara altele nu se asimileaza etc. Trebuie luat cum zice doctorul.
Cu omega 3, uite, de ex, ce-am gasit pe net:
”Acizii grasi omega-3 si omega-6 pot intra in competitie in metabolismul uman
S-a descoperit recent ca proportia dintre acizii omega-6 si cei omega-3 poate fi un factor important in reducerea riscului aparitiei bolilor cardiovasculare. Exista o interactiune competitiva intre metabolismul acizilor grasi omega-6 si al celor omega-3. Daca aportul de acizi omega-6 este prea ridicat, acesta poate concura cu cel de acizi omega-3, oprindu-le influenta pozitiva asupra organismului, ceea ce poate duce la un deficit de acizi grasi omega-3. Trebuie pastrata o proportie sanatoasa pentru organism...” etc.
Shines, Mirela, Shubulina, unde disparurati?
Pup.
roxx26 spune:
Mai fetelor, au am o nelamurire: de cateva zile, unul dintre sani a inceput sa fie "productiv" - numai unul si numai seara. Nu prea mult, dar indeajuns incat sa-mi ude rochia subtire cu care stau prin casa. Poate ma lamuresc fetele care nu sunt la prima sarcina: nu e prea devreme pt asta?
_
BB e deja pe drum
Roxana
23+ cu
bebe creste
mada23 spune:
Bebelu...in sarcina se ia omega3 din ulei de somon, se evita din alti pesti sau ficat. De la doppel herz e foarte bun.
Gabi...corect ce spui,sa studiezi problema inainte, dar ceea ce ai evidentiat tu cu rosu acolo nu se aplica si in cazul nostru
omega e de 3 feluri 3-6-9
la proportia dintre ei se refera, tre sa fii mai selectiva cu informatiile.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
loutzy spune:
Roxx ce veste buna. Eu nu cred ca e prea devreme. Fiecare organism reactioneaza diferit. Eu una nu stiu prea multe ca sunt la primul bebe, dar am o prietena care a pierdut o sarcina la 4 luni si ceva si cand a ramas din nou la ea asta a fost primul semn ca era gravi.

Laura
23+ cu 
mada23 spune:
Roxx...si eu am asa de la inceput, nu asa cantitativa dar mereu se aduna o secretie albicioasa, am avut si la prima sarcina,am citit si e normal.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
mirela2 spune:
seara fetelor
sper ca nu v am ingrijorat prea tare
am avut o seara urata ieri, am fost un pic la baby expo, iar cand am ajuns acasa am avut o discutie cu al meu
dupa el n ar trebui cumparat nik, abia dupa nastere
azi m am trezit la 6, sunt obosita rupta
plus ca bbii mei abia se misca, ori sunt intorsi cu spatele, ori sunt eu nebuna

drept pt care stau sa le urmaresc fiecare miscare
obosesc tare, nu mai stiu cum sa stau, noaptea ma tot fatai de pe o parte pe alta
indur orice, numai bbii sa fie ok
si ca sa fie treaba treaba ma mai suna si mama cu diverse rahaturi legate de Vlad....gen.....x vine cu mai multi bani, y nush ce haine poarta.......si fiumiu vine si se plange la ea si ea se ¨tipa¨ la mine............eu ce naiba sa fac???

mii de scuze fetelor
ralu ar trebui sa iei niste fier cu acid folic

la toate fetele
+21 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
djlaura01 spune:
bine ai revenit mirela ,intrdevar se ingrijorase lumea de tine ..nu te stresa bebei sigur sunt bine.cum ai zis si tu poate sunt cu spatele

multi pupici la bebeii tai sa se intoarca cu fata sa nu o sperie pe mami
djlaurao1
13+