Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A, si mai voiam sa va zic cu urocultura: cica in vagin sunt balauri de fel. In vezica nu trebuie sa fie. Asa ca, primul jet de pisu curata zona si are in el si ce e in vagin, deci nu e bun pt urocultura, ca da rezultate aiurea. Urmatorul e steril (ma rog, ideal steril). Plus ca nu e voie s-a atingeti cu recipientul pe Doamna cind luati pisu ca si-aia da babalurii si iese rau.

Si scuze pt decalaj, au raspund cam off moment, dar nu ma tin in pas cu voi.

Pupi,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

hello! e deja amiaza asa ca nu mai pot zice buna dimineata
-djlaura01, ma bucur ca ai primit vesti bune, sa vedem si bebelu ce ne mai spune despre analize...dar sunt convinsa ca e bine
-mada, dragutze poze, as vrea sa pun si eu dar imi spune ca fisierul e prea mare. Ce trebuie sa fac? ca nu reusesc singura sa redimenionez. Ce poza e aia sub 100 kilo?
-floritunde, imi place freza si a lui laura

Am vazut si eu dimineatza galusetele lui vladut...aratau bine, ma gandesc ca trebuie sa fi stat si reteta pe undeva

Fetita se misca in burtica cu spor. Cateodata, mai ales sera imi da cate una de ma doare. Ma intreb cand o sa mai creasca cat de puternica va fi?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am vazut si eu freza super deLaura si Tunde

Loutzy e greu de povestit cum se fac frumosii botosei? Eu am facut tot felul de chestii "la viata mea", insa nu stiu sa fac botosei si caciulite..si aveam niste modele..mama...mama

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

adryiii, cum naiba iti spune ca e fisierul prea mare? Eu am postat inclusiv poze de 4Mb si au mers foarte bine...

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

mai incerc rox
tot reusesc pana la urma

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Gabi.. nu vreau sa te sperii, dar stii tu cand o patesti, spui la toata lumea ca putina protectie nu strica, nu-i musai sa stai numa in pat, asta se face daca doamne fereste se deschide, dar nu ridicat greutati(peste 1kg), nu coborat-urcat scari,nu dat cu spiratorul, nu intins rufe, chestii de genul, nu stat in sezut, ai facut o mancarica fuguta la patutz si pauza,nu bai fierbinti, nu sex, doar asa se mai lungeste, sunt sanse foarte mari cu odihna. Colul meu s-a scurtat incet si sigur, pana s-a deschis fara nici o durere , nici o sangerare, nimic, absolut, efort nu faceam, stateam la birou 8-9 ore in sezut.....toata treaba in 3 saptamani ...la 19-20s...
Acum fiecare face ce si cum crede departe de mine gandul de a te speria, dar ma simt datoare sa avertizez, daca as fi primit un sfat de genul asta anul trecut as fi avut un bb care facea anul in octombrie, pana atunci nu stiam ca, colul se poate deschide si fara simtome
In legatura cu sperietura ta nu rade nimeni, poate poti vorbi cu un preot sa-ti citeasca o rugaciune de linistire si te vei simti mai bine
Andry..poate sunt facute intr-o rezolutie prea mare pozele tale, poate incerci sa le modifici.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Offff, Madutz, Madutz...nu mai am cuvinte!

Uite ce vreau sa gatesc in we www.gatesteinteligent.ro/retete-mancare-blog/amalia-mylifeblogspotcom/15081-sufleu-de-conopida.html" target="_blank">sufleu (vreau sa-l incerc cu brocoli)

sa editez...dar cred ca numa lasa nenii astia.

edit 2..a mers!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Lorich...su sufleul unde-i?ai pus trimitere DC

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Suna bine , dar cu brocoli cum ai zis
mancacioaseleeeeeeeeeeee

Madutz
ingerashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Mada , cred ca-i cumplit. Asa am auzit si eu, ca nu simti nimic cind se deschide colul, ba nici cind coboara membranele. Eu nu stau in pat, ca mi-e frica sa nu se inmoaie membranele si sa se rupa apa (asa imi imaginez). Nu fac efort, dar urc-cobor scari (habar n-aveam ca nu-i bine, cine ti-a zis?) si ridic pina la 5 kile (iar nu mi se parea vreo greutate). Nu-s d-aia care crede ca i se cuvine si ei nu i se intimpla, dimpotriva, tocmai d-aia mimez optimismul, ca sa tin echilibru. Sper sa ma/ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Brocoli? Mie nu-mi place...

Eu cred ca fac ardei copti. Nu stiu cu ce, probabil ceva fara carne, ca-i vineri. Eu nu prea fac mincaruri gatite, supe de legume zlnic, asta e sigur, dar felul doi de obicei e mai light, salate, din istea. Iar desertul, fructe. Sunt curioasa ce gateste ROXX, imi pare tare gospodina...

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 19s.

Mergi la inceput