Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pup fetele harnicute,
si eu azi am bagat o masina si am calcat hanele ca se stransesera o gramada ,acum bebe doarme si mai stau putin pe net

problema cu caderea parului am avut-o si eu la prima sarcina si vad ca si acum cade,asta e...probabil voi ajunge sa ma tund caci nici sa ma vopsesc nu am reusit

mille ce-ti face printesa?, cum te simti cu sarcina?

yasmi si celelalte fete care vorbesc despre hainute de gravida, eu mi-am luat la prima sarcina de pe acest site bluza asta dar cu maneca lunga,mai au si alte modele si cred ca vor baga curand si haine de toamna/iarna
http://www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_logic_bluze.jsp

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetele,cucuietele???

eu sunt mai libera si sunt supi azi ca am 52,4 in conditiile in care acum 2 zile aveam 51,8,se pare ca m-am stricat tocmai la sfrasit..maine e momentul adevarului..de-ash avea 51.9999 si ash fi fericita...nu sunt absurda,shtiu ca de acum e logic sa pun dar imi doream ca pana la 14s sa nu trec la 52

marti sunt la echo la Iosup..oare ce o fi in burtica???

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac si pe mine m-a apucat treaba. am asa o energie, am chef de curatenie, de spalat. si profit acum cat ma tine

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Ohoo pai profita ca cine stie cand o sa mai ai asa chef, ce frumos la tine am vazut ca mereu te plimbi cu mami si te ajuta la diverse. E tare bine sa ai pe cineva aproape mai ales acum ca vine si bebe o sa-ti prinda bine ajutorul

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Va multumesc mult pt sfaturi. Eu oricum am prescris tot timpul utogestan, si vad ca pana acum s-au linistit. Daca nu , sun la dr pe dupa amiaza sau maine merg direct. Insa sper sa nu fie nevoie. In schimb m-a luat un fel de raceala..nasul si ochii curg. O sa iau lamaie cu miere cum am vazut la voi aici.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n sunt foarte dragute articolele. mai ales bluzele cu diferite desene cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n da, este bine ca mama sta cat de cat aproape. prietene nu am prea multe si cele care le am nu sunt disponibile mereu.

anaxena nu-ti fa griji ca arati oricum foarte bine, nici nu se vad kg alea

Mergi la inceput

monas -sa iei si pastilute de supt cu propolis si vit C daca te doare si gatul, si pe maine vad ca ma incearca in special noaptea si pap cate una inainte de nani

deea -multa sanatate si tie

mandreac - ceaiul este chiar bun pe perioada rece si impreuna cu putintica lamaie si miere te poate tine departe de gripe/raceli

chiar va dau in sfat pe care eu l-am urmat in sarcina anterioara ca sa nu racesc in sezonul rece (tot prin aceeasi perioada rece am trecut cu sarcina la bb1), eu imi faceam in fiecare zi cate o limonada dintr-o lamaie intreaga +1lingura de miere +apa sa stiti ca este de mare ajutor o sa vedeti daca veti face asta va va ajuta mult la imunitate maia les acum cand organismul este mai sensibil.

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

ce fac fetele,cucuietele???

eu sunt mai libera si sunt supi azi ca am 52,4 in conditiile in care acum 2 zile aveam 51,8,se pare ca m-am stricat tocmai la sfrasit..maine e momentul adevarului..de-ash avea 51.9999 si ash fi fericita...nu sunt absurda,shtiu ca de acum e logic sa pun dar imi doream ca pana la 14s sa nu trec la 52

marti sunt la echo la Iosup..oare ce o fi in burtica???

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ehee cateva sute de grame in plus nu trebuie sa te descurajeze , tu esti o mamica frumoasa oricum

eu zic ca se ascunde un baietel in burticul tau

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

alina.n sunt foarte dragute articolele. mai ales bluzele cu diferite desene cu bebe

da defapt eu voiam sa va arat o anumita bluza CU-CU se cheama e desenat pe ea capusorul unui bb si manutele chiar pe burtica ,utati-va la sectiunea bluze- mie imi place tare mult

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit si eu...
Roxy si eu iti trimit un mare tie si printesei tale!!!

Alina, la mine ce crezi ca se ascunde in burtica....hai mama omida...spune si tu o parere...pls

Andreea, fata harnicuta...sa nu depui efort si sa faci pauze dese...ok??
Simonelu, cum este acasaica? Nu stiu de ce am impresia ca nu te odihnesti ci faci tu ceva treaba prin casa ,..Ia spune adevarul..

Yasmi, cam slabut astazi la vorba....dar, banuiesc ca te ocupi de marea Party...
Deea, mai ”baga” lamaie cu miere si o sa scapi de raceala...

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput