Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
bulina este la arad in mall un magazin LC Waikiki cu tricouri de gravi asa frumoaseeeeeee cu barza pe ele, cu inscriptionari si ffff ieftine. si-a luat cineva cu 30 ron, cu barza si cu biberon si ceva desenat pe el.... si in bucuresti este. numai in tm nu....
mamica fericita de printesa si
17+ baietel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Deea, as vrea dar nu stiu exact in ce perioada stau in Bucuresti....Sa vad zilele astea cum rezolv cu examenul si atunci voi stii sigur. Te anunt intre timp ![]() ![]() Deci, este cel mai bun,nu?? Pe tine cat te-a costat ca prietena mea in luna 7 a platit 4 mil.... ![]() ![]() Ally , ![]() |
ally, nu stiu daca e cel mai bun, sunt mai multi renumiti, insa e un om cu multa rabdare...ti-am scris si eu la capitolul trecut sa-ti faci din timp programare, altfel nu gasesti loc.. eu ieri am platit pt eco morfologica de primul trimestru 250 ron, dar e adevarat ca nu mi-a arattat-o 4D pt ca nu aveam ce vedea, era cu capul f jos si nu-i puteam vedea fata..masuratorile le face 2D si doar vasele, arterele alea sanguine si organele parca le vede cu altceva..
![](pupic.gif)
mami de Vlad 09.04.2009 si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui simonacip Neata fete. Miki, felicitaaaari...Inainte sa citesc ce-ai scris aici am citit PM-ul, ti-am dat si eu inapoi ![]() Ally, da 4 mil e 385 Ron parca...deci aia e.SI da, tb sa te programezi din timp, eu m-am programat la CMU Unirea, ca nu am gasit la Fortis loc. ![]() Yasmi, buna dimi ![]() Dorinutza, tu ziceai de dureri si intepaturi?? Si eu am, cam frecvente in ultima vreme...Sper sa-mi prelungeasca CM-ul, altfel imi va fi f greu la sv....Am nevoie sa ma refac... Simona, mami de baieti ![]() ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, am facut DT, de fapt testul ala nou la Citogenomyc in sapt 9 care cica e mult mai bun decat DT, adica are precizie mai mare..drept pt care mi-a zis ca nu mai e nevoie de triplu test..sunt f fericita ca aveam un stres cu testele astea...
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
bulina_mica spune:
am fost la Arad la mall, dar n-am intrat in waikiki, am intrat in c@a si mi-am luat o fusta de blugi stramta, cu banda mica de tricot sus, redusa doar la 19 lei, abia astept s-o port, e inca mare, desi era cea mai mica marime
Dar poate mai avem drum prin Arad si imi iau si tricouri cu barza, iti zic si tie cand merg sa-ti iau daca vrei
Gravidutza fericita 17+ cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Deea99 Neatza fluturasilor!!!! Miki felicitari! si daca iti doreai pereche ma bucur ca nu s-a schimbat nimic ma linistesc si randurile in care spui ca esti foarte multumita de iosup..... iti doresc ca totul sa mearga bine incontinuare si in legatura cu trimiterea lui Vlad la neurolog , eu una sincer nu m-as duce...chiar ma enerveaza dr. astia care pun asa diagnostice...sigur copilul e mai rasfatat....si eu am 2 nepoti tot asa mai agitati , dar o fac de impresii...cel mare mi-a si zis odata...stii miha ieri cand m-am tavalit pe jos si am tipat , am facut asa ca stiam ca o s-o lasi apoi pe Andreea sa mearga cu mine la tuns....no comment asa ca veziti de treaba si tot citind aseara prin cap trecut am vazut ca vrei sa iti faci casa....parerea mea ...fa-o in regim propriu...iesi mult , mult mai ieftin stii ce bagi in ea si terenuri in ghencea se gasesc , zic eu si la preturi bune...parcele mici....eu as spune ca am ceva cunostinte in domeniu si ca info de pret...am vandut parcele de 350m cu `11000e Dorinutza felicitari pt surubel he he ce schimbare de situatie...pana la urma important e sa fie sanatos ![]() eu tot gripata am un nas rosu si plin de bube...buzele imi sunt crapate si durerea de cap nu ma iarta... ieri v-am zis ca am fost la sedintza de la scoala la bani am scapat ieftin , doar 10 lei fondul clasei....3 culegeri de cumparat si un anume tip de acuarele...m-or mai costa 70 lei in total....domne ce face criza asta din oamneni..pai in fiecare an si la fiecare sedintza se trezeau 1-2 parinti sa dam nu stiu cati bani fondul clasei....sa cumparam nu stiu ce panouri...etc....pe mine nu ma afectau astea , dar cand ii vedeam ca arunca asa cu bani si apoi tot comentau pe la coltiri ma apucau toti nervii ieri se trezise o tanti in cutrea scolii sa zica , ca totusi ar fi bine sa punem un 5-10 lei pe luna si sa ii dam lui doamna intr-un plic,...sa fie un ajutor la cei -25% ![]() partea cea mai nasoala e ca nu mai avem decat 2 femei de serviciu care nu pot face fata la o scoala asa mare si o sala de sport si cica le va matura si spala pe jos doar o data pe saptamana.... ieri era curat in sala ca fac copii inainte sa plece ,au strans hartiile,au dus gunoiul etc... dar ma deranjeaza ca praful ce se strange se tot ridica -n sus si fiimea e alergica la praf ![]() traim in romania ![]() ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase ![]() |
deea, multumesc de info, insa cu casa sunt mai multe de luat in calcul..pe cont propriu ne tenta, pt ca avem prieteni care se ocupa de constructie si ne-ar iesi ieftin ( cu exceptia terenului ca in zona mai buna am vazut ca sunt preturi mari ) insa necesita timp si noi nu mai avem la dispozitie, vine si bebe 2 si deja e mult prea aglomerat la mama.. om vedea, trebuie sa luam o decizie cat mai repede..lucrezi in domeniu ? ma refer la imobiliare..terenuri in zona ghencea..daca da, da-mi si mie un PM ca aici poate nu intereseaza pe toata lumea problemele mele...
iar cu bebe, ce sa zic, nu am ajuns la stadiul de tavalire pe jos, de fapt nu-l consider nici rasfatat excesiv..e un copil normal, insa f agitat..in sensul ca n-are stare sa stea o secunda, nici cand doarme..asta daca doarme, ca in fiecare zi e o lupta sa adormim, nu vrea..parca e timp pierdut pt el, doar s-ar mai putea juca putin...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui bulina_mica am fost la Arad la mall, dar n-am intrat in waikiki, am intrat in c@a si mi-am luat o fusta de blugi stramta, cu banda mica de tricot sus, redusa doar la 19 lei, abia astept s-o port, e inca mare, desi era cea mai mica marime Dar poate mai avem drum prin Arad si imi iau si tricouri cu barza, iti zic si tie cand merg sa-ti iau daca vrei Gravidutza fericita 17+ cu ![]() |
bulina daca ajungi ia mi oricum ca vreau (daca e 30 lei). numai ca nu stiu marimea.....:(
eu acum merg in mall la noi. sa vad ce gasesc ..iti spun cand ma intorc.
![](pupic.gif)
mamica fericita de printesa
![](zana.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
Monas spune:
Buna dimineata ,
Sunt cam panicata si am intrat sa va intreb pe voi daca este normal sau nu ..azi noapte si azi dimineatat am avut niste scurgeri maronii. am mai avut eu dar vagi, nu asa abundente ca acum si mai putin colorate. Sunt speriata pt ca dr mea mi-a spus f clar ca nu ne bucuram pana nu trecem de primul trimestru..
Daca ati patit la fel, va rog sa-mi spuneti, sa ma mai linistesc si eu.
Acum o sa ma apuc sa citesc din urma:)
10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui miki1979 m-am intors si eu de la dr, am fost la eco morfofetala la Iosup si totul e perfect, chiar mai bine ca la prima sarcina.. lichid amniotic ok, masuratorile ok, placenta ok, col luung si inchis..ce mai , totul e perfect, mi-a confirmat si dr..si e 100% fetita, am vazut f clar.. nu mai fac triplu test ca nu mai e nevoie..ma mai duc acum doar de rutina peste 3 sapt. ![]() a, si avem 150 gr, vreo 12 cm si e mai mare cu o saptamana, data probabila 1 Martie. si iar n-a vrut sa ne arate fata..era cu capul f jos si nu se vedea nimic..mai asteptam mami de Vlad 09.04.2009 si ![]() ![]() |
Felicitariiiiiiiiii Miki!!!!!!! Cel mai important este ca e sanatoasa! Bravo, bravo!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Andreea B.
![](smiley_pregnant.gif)
![](bebe.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Hello burtici ![]() N-am mai scris de foarte mult timp..dar vin foarte tarziu de la servici (plec de dimineata) si ajung atat de obosita..Abia astept sa intru in concediu de la 1 Nov..sper sa reusesc. Vad ca au aparut multe burtici noi (foarte multe nume pe care nu le cunosc inca). Le urez bun venit si sa aiba o sarcina fara probleme. ![]() Tineti minte ca mie la 12,5 zile mi-a zis ca pare a fi fetita..La 15 saptamani am aflat ca Carinutza are cuc ![]() ![]() Miercuri pe 22 am eco la Brasov vedem ce ne mai zice acolo. Sper sa va povestesc mai multe in wkd si poate va pun poze cu eco de la 12 si de la 15..unde i se vede 'ditamai puta' il citez pe dr ![]() Pe mine ma cam doare spatele...si in buric am intepaturi, dar cred ca sunt normale. Felicitari pentru toate carucioarele noi aparute . PS1: Am simtit si eu ursuletul miscand ![]() ![]() PS2: DN la mine va fi sigur 25 Feb, DPN 1 Martie Va pup pe toate ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic ![]() ![]() ![]() Anita |
Felicitari Dorinuta! Sa fie sanatos si sa stea cumintel la mamica lui in burtica!
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
Andreea B.
![](smiley_pregnant.gif)
![](bebe.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Monas eu zic mai bine sa ei legatura cu doctora...
pe la 9 luni si eu am avut asa ceva insa erau niste firisoare pe hartia igienica si doar o mica para maro de 2cm pe tamponul zilnic....dar am cautat doctora ca imi era frica
mi-a zis ca unele scurgeri sunt normale in perioada asta , dar mi-a recomandat 2 ovule intravaginal de arefam...progesteron....
nu am mai avut probleme de atunci....
au mai fost fete care au avut astfel de probleme ...dar decat sa te ei dupa noi , zic incaodata suna si meri la doctora nu sta asa
Miki candva am construit si noi si am vandut...o sa scriu un pm azi cand am timp ca acum vreau sa fac o lista de cumparaturi....si apoi plec
sincer nici mie nu imi place in fundul cartierului sa zic asa, dar daca faci acum o vizita o sa te uimeasca cat de mult s-a construit....sunt casele pana la sos. alexandriei....si cel putin pe la mine pe aici s-a asfaltat foarme mult...si strazi de servitute....
s-a facut gradinita in cartierul latin...la 2 strazi de mine mai sus s-a deschis scoala particulara...este cea care era pe drumul sarii
eu stau cam la 200m din prelungire....imediat dupa mariland....
ziceai ca o sa fie gru cu copii si transportul...chiar este indiferent ca esti la strada sau nu....si eu si fiimea suferim ca nu mai bantuim toata ziua prin parc si pe la magazine.....eu am si un handicap sa zic asa ...nu mai am curaj sa conduc....la scoala o ducem cu masina ca-i mai la billa scoala...dar o duce tati....
poate conduc si eu intr-un final sa imi plimb bebele prin parc la anul
eu vad ca am stagnat la kg si ma pot imbraca cu 2 perechi de jeansii ce ii aveam...
am primit si jeansii de gravidutza....niste colanti m-ar tenta....si de incaltat , ca stau prost la incaltarile de iarna....trebuie ceva cu talpa joasa
dar mai astept...stiti ca mie nici nu imi place la cumparaturi pt mine
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+