Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
AM mincat 2 ciocolatele Kinder. Ma opreste cineva???
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Deea99 spune:
Ce chestie Simona...si eu cand am sunat la CMU mi s-a zis ca nu mai colaboreaza cu ei...
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+
Deea99 spune:
daca sunt batoane din alea mici , nu te opresc...ti ai facut si ti pofta
eu nu am pofte de loc si de dulce nici sa vad ciocolata in fata ochilor....
o fi de bine ca la Stefy mancam cate o ciocolata heidi cu alune pe zi si acum e disperata daca nu manaca ceva dulce zilnic...ieri mi-a mancat pe furis o ciocolata milka din aia mare
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip AM mincat 2 ciocolatele Kinder. Ma opreste cineva??? Simona, mami de baieti David si Matei si 15+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
daaa euuu... ca am mancat 2 napoiltane....
sa iti fie de bine
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
AllyLaur spune:
Simonelu, cum te mai simti astazi, tot asa rau??? Bebe ce mai face?? Multumesc pt raspunsuri!!
Deea,eu am inceput sc de soferi inainte sustinerea Disertatie dar, nu am mai terminat-o ca eram obosita psihic cu atatea examene si am venit aici. Am un instructor de nota 10....Iti multumesc din suflet...este tare de treaba
Yasmi, nu sunt suparata.... Si aveti dreptate, daca pateam cu a patit dorinuta ”saraca”? Mai bine aflu cand vin in tara ...atunci se va vedea foarte clar pt ca o sa am vre.o 14-15 sapt.. Ce ti-a mai cantat printesa ieri?
Simonelu, servici usor si ...hai Doamne ajuta la acel concediu medical macar 10 zile
Ally , 12 bebe
bb_yasmi spune:
ally ieri nu mi-a mai spus nimic nou.
simo, iti spun trucul meu??!! de cate ori imi e pofta de o gustare sau simt nevoia sa "bag ceva in gura" beau apa.... si uite asa ajung si eu la 2-3 litri de apa/zi. imi iau plata la 2 l sau sticle de 0,5l sa imi fie mai usor.
bb_yasmi spune:
merg sa imi pun o supica la foc ca sa fie gata ca mai tarziu plec prin magazine putin. poate reusesc sa gasesc si eu ceva pe placul meu d imbracat....
simonacip spune:
BB_yasmi, mersi de sfatul cu apa, nu e rau, chiar ma gindeam ca degeaba ma dau cu crema mereu dc nu ma hidratez corespunzator. Plimbare placuta!
Ally, scumpa, sunt in medical azi, am fost si ieri. teoretic voi fi si sapt viitoare, sper sa-mi prelungeasca drita mea de familie, luni dimineata sunt acolo...
Deea,eu primul lucru asta am intrebat dc mai colaboreaza, mi-au spus ca da... AM sa revin oricum cu un tel, mersi ca mi-ai spus, macar sa nu ma ia prin surprindere...
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo pai eu de aia bag apa la greu in mine..... plus ca scap de tentatia de a roade un biscuite, grisine, mancareee....
bulina_mica spune:
buna dimi, pup burticile
Miki felicitari pentru rezultatul de la eco
BB yasmi spor la cumparaturi si sa ne spui ce ti-ai luat si de unde (ca eu nici acum nu ma pot opri din cumparat haine, shopingul pasinuea mea)
azi schimb semnatura
Gravidutza fericita 17+ cu