Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
cele care va faceti sa mancati lamaie cu miere de albine cate miere se pune la 2 lamai??
sa aveti o zi faina

15+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

dyadyazuza cam 4 linguri, dar iti faci dupa gust

Gravidutza fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata!!!

ieri a fost tare dragutz la intalnire,mi-am recunoscut colegii cu ushurintza si ne-am amintit de cls 1-8,a fost uimitor sa aflu ca 3 sunt doctori,unul pe la Ministerul de Interne,totzi cu functzii importante,de altfel era de ashteptat,am fost o clasa foarte bune

cred dar nu sunt sigura ca a inceput si bb meu sa fie mai fortzos si sa simt si eu cum mishca,dar nu bag mana-n foc

acum sunt acasa ca tre sa fac curat si oricum intru la ora 14 la munca,maine ma duc la Buc si poate miercuri plec in Spania,desi nu e nimic sigur

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena felicitari pt intalnirea frumoasa, eu nu cred ca o sa am vreodata parte de asa ceva, a fost o clasa de nebuni si de copii din aia "retardati" la vremea aceea. nu ne intelegeam deloc.
bulina mica multumesc pt raspuns... eu am pus vreo 5 lingurite da e acra lamaia de mi se ridica paru in cap, zeama e buna, o mai las putzin poate intra dulceata si in lamaie daca nu mai adaug miere

Mergi la inceput

linishte si in dimineata aceasta si imi e un somn si lene sa fac curat..uff!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Va rog sa ma ajutati fetelor! Mi-au venit pe fax reultatele la DT si habar nu am sa le interpretez ca scrie doar

Free Bhcg IU/L 124.7
PAPP-A mU/L 1013

Ce inseamna asta? Unde gasesc valorile? Acel 124 inseamna 1:124, adica risc mare de sindrom down?

Va rog sa ma ajutati!

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

draga Ama ,nu te stresa ca nu asta inseamna
trebuia sa mai primesti o foaie cu interpretarea statistica, un fel de calcul statistic cu riscul de sindrom Down
cel mai bine suna-l pe doctorul tau

Gravidutza fericita 17+ cu

Mergi la inceput

ama nu te pot ajuta,dar eu zic sa nu intri in panica..sigur o sa intre o fata sa te lamureasca

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
acum am venit si eu de la doctor, ca am rezolvat cu concediul de risc maternal. saptamana asta mi-a mai dat concediu medical si de saptamana viitoare de risc. trebuie sa trimit actele la servici.nici nu stiu cum se procedeaza. stie careva din voi?

ama nu stiu ce inseamna dar nu te ingrijora pana nu stii exact ce si cum. nu cred ca ala este rezultatul final.

anaxena ma bucur ca te-ai simtit bine si v-ati revazut. maine mergi la doctor parca?ca iar nu mai stiu

fetelor azi m-a intrebat doctorul cand ne mai vedem si eu i-am zis ca ohooo, abia in 20 octombrie. si el zice: pai, cum asa tarziu? hai vineri acum. sau nu vrei? dar eu: cum sa nu vreau, normal ca vreau!!
asa ca fetelor, vineri am intalnire cu buburuza mea mica. si abia astept

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

roxi da tu de unde iti iei concediu de risc maternal?
eu tre sa ma duc la dr gineco sa imi dea o foita pe care sa scrie diagnosticu si ca trebuie repaos la pat si cu aia ma duc la medicina muncii imi face o fisa de evaluare in care scrie ca imi pot lua un nr de zile de concediu cu risc maternal. data trecuta mi-a dat 30 si cu foaia aia tre sa merg la medicul de familie si imi da. tu procedezi altfel??

Mergi la inceput