Fluturasi de martie-aprilie 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

numai eu sunt asa matinala??? sa va spun ca la ora 22 dormeam aseara???

fetele cu burtica mai mare, cum va simtiti sanii??

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pt tensiune trebuie sa renuntati la sare in exces si sa va hidratati mult mai bine,eu stiu ca este risc de avort in trim 3

ma bag la nani pup

18+

aia nu e deja nastere prematura??? in trimi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

bb_yasmi eu in fiecare seara adorm inainte de 22. ce zici de asta? dupa desene, poc la somn.
asa ma faci sa rad. cica: ma, fetelor eu vreau ca dupa ora 17 sa nu mai mananc nimic. dar in fiecare zi ne zici ca ai mancat aia, ai mancat ailalta pe la ora 8, pe la ora 9. vrei tu multe dar...nu tine figura.

alina06 poate ai avut pe moment tensiunea asa mare. bine, cica 13/8 nu este considerata prea mare. este limita admisa. eu de obicei aveam 11/7 dar si cat am stat in maternitate numai 10/6 aveam, dar de ce? nu stiu....
chiar sunt curioasa cat mai am ca n-am mai luat-o de mult, daca n-am mai fost nici la doctor. trebuie sa-i cer tensiometrul la ai mei sa-mi iau tensiunea din cand in cand.

miki poti manca linistita castraveti si zeama lor. de la astia nu se intampla nimic. pai cred ca trebuie sa mananci cantitati mult mai mari de sare ca sa patesti ceva. stai linistita sau pentru linistea ta mai lasa-i deoparte si manaca si altceva, ce ti-a casunat asa pe saracii castraveti?

aseara iar am simtit buburuza dar nu cand stateam intinsa, stateam ciucita pe genunchi. am simtit-o asa de tare, cateva batai usoare sub buric

toate burticile

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

roxy in general tin. uneori ultima masa e la 16. doar cand vad la cantar ca imi mai permit atunci mananc ceva seara. in wk e mai greu cu sotzul acasa.... daca era sa mananc "cat ma tine pe mine"... .....te speriai...

Mergi la inceput

bb_yasmi eu mananc si la 10 seara daca mi-e foame. ca altfel ma roade stomacul si ma ia greata mai rau.
azi am 51,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pfff, 51,5!!! Bravo roxy. La 17 sapt. Si vaca de mine are 53 la 8 saptamani...

Pisu, multam frumos pt detalii. Mi-am adus aminte ca esti cardilog. Daca mai am nelamuriri te solicit. Adevarul e ca o cam luasem pe sare. Dar stiindu-ma cu tensiune mica nu ma asteptam sa am probleme. O sa ma monitorizez o perioada sa vad daca a fost ceva izolat sau nu. Am citit pe net si intr-adevar in trim 2 si 3 tensiunea mare duce la niste chestii nasoale rau.

Yasmi draga, ouale alea prajite cu castraveti, cred c-au fost o pofta specifica de sarcina. Pai la 8 searaa oua prajite?

toate fetele!

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

alina06 ce tare ai fost.
da, dar asa rau mi-a fost ca am slabit si acum am inceput sa recuperez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna fetele frumoasele!!! astazi sunt happy...mi-am sunat dr sa imi spuna rezultatele la urina si sunt ok...si mi-a zis ffff increzator sa nu imi mai fac atatea griji chiar daca mai simt putin un deraj la burtica ca e normal. mi-a zis ca totul e ok,sa iau in continoare magneziu si ne vedem pe 8 octombrie!!! dar sunt asa happy...I love pe d-ul dr!!are asa o putere de a ma face sa ma simt bine cand vb cu el!!!
voi cum sunteti??? sper ca toate sunteti happty si bine cum sunt eu azi! va pupacesc pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

Va salut! Numele meu este Mihaela si va urmaresc de ceva vreme!Sunt gravida in 17 saptamani si sunt foarte fericita! Mi/ar face placere sa fac parte din grupul vostru!

graviduta 17 sapatamani

Mergi la inceput

stefy ma bucur tare mult ca esti asa vesela si te simti bine. asa si trebuie. acum nu cred ca se poate chiar asa sarcina fara nici o durere. noi ne facem prea multe griji.

Mergi la inceput