dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Buna fetelor!
Eu am nascut pe 06.06.2010 prin cezariana, si cred ca am povestit totul cu lux de amanunte :)
Referitor la intrebarile voastre. Mie nu mi-a cerut nimeni bani de la obraz, ba mai mult erau ff dragute chiar daca le dadeam chiar daca nu. Tot ce am dat , am dat pt ca asa am vrut eu pt ca erau f dragute, dar in nici un caz pt ca asa trebuia.Intradevar nimeni nu refuza, dar nici nu am auzit pe cineva sa-i fi cerut de la obraz. Eu am cheltuit cu totul 1.800 lei si a fost o experienta f placuta pt mine. Sonda o pune dupa anestezie iar referitor la vizite intradevar e fff strict. Doar la terapie intensiva, imediat dupa nastere te pot vizita pt cateva minute, insa dupa ce te muta in salon, primesti vizite doar in intervalul acela.In rest mancarea sau ce mai ai nevoie o poate da sotul unei asistente si ti se aduce in salon, fara probleme.
Daca mai aveti intrebari si va poti fi de folos cu ceva, cu mare placere!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunela spune:

buna fetelor,

trebuie sa nasc in curand la filantropia si am mare, mare nevoie de tarife. Va rog sa imi trimiteti si mie mesaj pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Cu ce doctor nasti? Cezariana sau normal? Cand trebuie sa se intample marele eveniment?

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

fetelor care nasteti "pe racoare", asa ca mine,(eu mai am cam o luna), nu ma pot hotari ce haine imi trebuie in bagaj pt bebita mea cand iesim din spital. stau si ma uit la ele si parca sunt pe dinafara...daca e prea gros...daca e prea subtire...habar nu am! voi cum procedati? in plus, puneti in bagaj si prosopel si sapun pt bebe?ufff, le invart de cateva ore si tot nu m-am hotarat.help!
apropos de tarife, si eu ma gandesc sa nu fiu departe de cum se procedeaza de obicei, dar la chestia asta dr H mi se pare de toata isprava, n-am auzit sa fi cerut ceva cuiva. cat despre restul, nu-i cunosc, insa depinde de bugetul de care dispui, de felul in care se poarta...te adaptezi momentului probabil.eu nu prea inteleg cand ai timp sa dai in stanga si in dreapta, cand nu prea iti arde de asa ceva. prioritatile ar trebui sa fie altele: bebe, tu...

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancag1981

fetelor care nasteti "pe racoare", asa ca mine,(eu mai am cam o luna), nu ma pot hotari ce haine imi trebuie in bagaj pt bebita mea cand iesim din spital. stau si ma uit la ele si parca sunt pe dinafara...daca e prea gros...daca e prea subtire...habar nu am! voi cum procedati? in plus, puneti in bagaj si prosopel si sapun pt bebe?ufff, le invart de cateva ore si tot nu m-am hotarat.help!
apropos de tarife, si eu ma gandesc sa nu fiu departe de cum se procedeaza de obicei, dar la chestia asta dr H mi se pare de toata isprava, n-am auzit sa fi cerut ceva cuiva. cat despre restul, nu-i cunosc, insa depinde de bugetul de care dispui, de felul in care se poarta...te adaptezi momentului probabil.eu nu prea inteleg cand ai timp sa dai in stanga si in dreapta, cand nu prea iti arde de asa ceva. prioritatile ar trebui sa fie altele: bebe, tu...

34 +

O sa ai bagaju cu tine .... si spaga ca sa o poti imparti linistita incepand de la internare. Sapun si prosop pentru copil nu a cerut nimeni, daca o sa nasti pe "racoare" o sa fie nevoie de hainute mai groase, da nu prea groase sa-l sufoci, bebelusii adora racoarea sau cel putin bebelina mea
Pupici si nastere usoara si un bebeloi sanatos sa te bucuri de el sau ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lore, nu mai tin minte de unde stiu, dar stiam ca dr. H stie ca are fani aici pe forum. Dar nu stiu daca citeste

Misticgirl, cu placere

Apropos de haine (pt mine): eu am camasi de noapte cu maneca scurta si halatul de la camasa de noapte e tot cu maneca scurta. Oare e frig?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Ionela, mai ai putin si o vei tine pe bebelina ta in brate! Cum te simti?

27+ viitoare mami de

Cum sa ma simt?
Sunt tot la faza de optimism, cam tot ce era de cumparat am luat, acum asteptam printesa. Adevarul e ca de acum ar cam putea sa vina oricand, asa ca... Cum va vrea DD

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scrantinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

hai ca sunteti mortale, cu preturile astea.

Catalina, m-am gandit io ca ai fost ca drogata .
Eu la vreo 2 ore de la prima nastere alergam pe holuri pe acolo ca o nebuna de fericire, vorbeam la telefon, vroiam sa intru la bebei, ce mai zici ca eram dusa si ma vede anestezistul, se uita la mine : " nu ai nascut acu vreo 2 ore??", cu ochii cat cepele. Eu zic " ba da". El : pai si alergi pe aici, nu ai nimic, sa nu-ti vina rau! Eu am inceput sa rad si zic : nu am nimic, sunt fericita.

Scrantinica, hai ca esti criminala cu nick-ul asta, rad de una singura, de unde iti veni ideea?? Pai si tu ai dat mult, 1500 la dr? asa de mult se da la cezariana? si la anestezist 400? eu am dat 200 parca. La neonatologie am dat 50 de ron prima data, a doua oara nimic - alt neonatolog( incercasera niste fete inaintea mea si cica le-a facut o morala de mama mama, nu a vrut sa ia NIMIC ). La bebei am cotizat si eu prima data cate 5-10 ron pe la asistente, cand am vazut ca tot aia e a doua oara nu am mai dat nimic. La asistentele de la lauze cred ca am dat o sg data 5 ron, si aia asa cam degeaba, e drept ca la nastere naturala nu prea ai nevoie de ele.

Misticgirl, programul de vizita e FF STRICT, eu nu am vazut pe nimeni incalcandu-l, poate 5 minute acolo, inainte sau dupa program, dar atat.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Eseea, ma bucur ca nick-ul meu te-a facut sa razi. Nu a fost ideea mea, asa imi spuneau niste colegi, in facultate
Cat despre tarifele la Filantropia, pentru cezariana, poate acum sunt mai mici, ca doar e criza. In 2008 am intrebat multe mamici care nascusera si se dadea cam 1200 lei la doctor, 300 la anestezist. Eu am ales sa dau mai mult la doctor pentru ca a fost super ok, dupa cum am mai scris si la anestezist pentru ca imi era ingrozitor de frica si speram sa nu simt nimic. Ceea ce nu prea s-a brodit...nu stiu din ce cauza nu a tinut epidurala si mi-au inlaturat-o imediat dupa operatie, iar in timpul mi-au adaugat morfina si atunci totul a fost ok.

Mergi la inceput

Fetelor, eu cred ca o sa nasc pana se termina capitolul asta
Am fost la dr, bebe e bine, are 3 kg, colul e aproape sters si cica de acum sa ma astept sa vina

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lore, nu mai tin minte de unde stiu, dar stiam ca dr. H stie ca are fani aici pe forum. Dar nu stiu daca citeste

Misticgirl, cu placere

Apropos de haine (pt mine): eu am camasi de noapte cu maneca scurta si halatul de la camasa de noapte e tot cu maneca scurta. Oare e frig?

Minunea noastra

eu cred ca ne citeste

33+
34 ecografic

Mergi la inceput