dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Scrantinica spune:

1600 euro e prea mult. In 2008 eu am dat 1500 lei la doctor, 400 lei la anestezista, 100 lei asistenta care m-a pregatit pentru cezariana, 200 lei pentru rezerva/ 2 zile, am cumparat cu 500 lei vaccin imunizare Rh ca aveam incompatibilitate Rh, nu l-au avut la spital, 100 lei la doctor neonatolog si in rest, sume mici- 10-20 lei la asistente. Dar a fost alegerea mea, nimeni nu-ti cere de la obraz si dai cat vrei. Cu exceptia asistentelor care nu te ajuta daca nu le dai...pur si simplu te ignora, parca se uita prin tine, pana le dai ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, fetelor!
Sunt si eu pacienta dr Haiduc, voi naste la Filantropia. Ma cunosc deja cu o parte dintre voi si va spun "bine v-am gasit" celorlalte.
In primul rand as vrea sa va rog sa-mi dati si mie PM-ul cu "tarifele" pt nastere, pt a ma ghida putin. Eu oricum voi da cat pot, insa nu vreau sa fie prea putin totusi (desi nu cred ).
In al doilea rand, vroiam sa intreb daca stiti programul garzilor dr Haiduc saptamana aceasta si sapt viitoare.
In al treilea rand: chiar sunt atat de drastici in privinta vizitatorilor? Adica nu ii lasa decat intre 15-17? Este un interval orar imposibil pt cei care lucreaza,plus ca eu, cu cezariana voi avea nevoie de ajutor si sustinere (atat fizic, cat si moral) si asta nu numai intre 15-17. LOL. Asta e, ne conformam regulilor, daca sunt stricte, dar vroiam sa stiu daca exista si posibilitatea de a fi incalcate putin.
si scuze pt atatea intrebari puse de la prima postare aici.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

hai ca sunteti mortale, cu preturile astea.

Catalina, m-am gandit io ca ai fost ca drogata .
Eu la vreo 2 ore de la prima nastere alergam pe holuri pe acolo ca o nebuna de fericire, vorbeam la telefon, vroiam sa intru la bebei, ce mai zici ca eram dusa si ma vede anestezistul, se uita la mine : " nu ai nascut acu vreo 2 ore??", cu ochii cat cepele. Eu zic " ba da". El : pai si alergi pe aici, nu ai nimic, sa nu-ti vina rau! Eu am inceput sa rad si zic : nu am nimic, sunt fericita.

Scrantinica, hai ca esti criminala cu nick-ul asta, rad de una singura, de unde iti veni ideea?? Pai si tu ai dat mult, 1500 la dr? asa de mult se da la cezariana? si la anestezist 400? eu am dat 200 parca. La neonatologie am dat 50 de ron prima data, a doua oara nimic - alt neonatolog( incercasera niste fete inaintea mea si cica le-a facut o morala de mama mama, nu a vrut sa ia NIMIC ). La bebei am cotizat si eu prima data cate 5-10 ron pe la asistente, cand am vazut ca tot aia e a doua oara nu am mai dat nimic. La asistentele de la lauze cred ca am dat o sg data 5 ron, si aia asa cam degeaba, e drept ca la nastere naturala nu prea ai nevoie de ele.

Misticgirl, programul de vizita e FF STRICT, eu nu am vazut pe nimeni incalcandu-l, poate 5 minute acolo, inainte sau dupa program, dar atat.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Bine ai venit, Claudia! Sunt interesante intrebarile tale si cred ca raspunsurile le vor fi utile mai multora dintre noi (adica si mie ). Si eu tot prin cezariana voi naste...

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Multumesc, Eseea! Off, m-am intristat! Dar sper sa nu ma tina mult in spital.
Lore, multumesc pt primire; noi ne cunoastem de la burtici de nov-dec
Scrantinica, mi se pare mult 1500 lei la dr si 400 la anestezist. Eu ma gandeam la 1000-1200 lei la dr si 200 la anestezist. Plus 100 lei pt neonatolog si mai vad eu la fata locului pt asistente, ingrijitoare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Aoleu, chiar ca e mare nebunia cu tarifele la nastere.

Sa dea DD sa fie totul bine, sa nastem usor si sa fie bebeii sanatosi, mancaciosi si cuminti, ca restul le rezolvam noi. nu?

Bun venit noilor fete

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Misticgirl, ai PM

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Un off-topic: ma gandeam daca dl. dr. obisnuieste sa "rasfoiasca" pe net si poate din intamplare a dat si peste acest forum

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Ionela, mai ai putin si o vei tine pe bebelina ta in brate! Cum te simti?

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

ionela.n,multumesc pt PM. ti-am raspuns si eu. Acum am vazut ca mai ai putin pana la intalnirea cu bebelina. Iti urez nastere usoara!!!

Mergi la inceput