dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 24
ionela.n spune:
Anca, ce ai folosit pt hemoroizi?
Se pare ca si eu am iar probleme
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
ancag1981 spune:
Eseea si Ionela,merci pt raspunsuri. Se pare ca trebuie sa am rabdare, nu? i-am zis sotului ca pana la Craciun m-oi face eu bine. el zice ca sunt optimista. probabil fiindca ma plang intr-una. greu, frate, greu...
voi mai folositi tampoane din acelea cu vata si tifon? eu da, insa sora mea, care a nascut natural de doua ori mi-a zis sa renunt la ele, fiindca s-ar putea si alea sa ma irite. asa am facut azi si parca sunt mai optimista. sper sa ma tina...acum folosesc tampoane Always, dar m-am gandit ca ar fi mai comode tampoanele zilnice. voi ce mai folositi? (daca mai e cazul)
Ionela, eu am luat azi de la farmacie unguent Hemorzon. o fosta pacienta a dr H s-a confruntat cu aceeasi problema si zice ca la ea a functionat. sper sa aiba efect si la noi...
mamica de viezuras MARA-IULIA
lavi02 spune:
Anca cocktailul folosit de mine pt vindecarea epiziotomiei a fost asa:
De mai multe ori pe zi dus + clatit cu ceai de galbenele (nu ai voie baie in cada sa stai cu fundul in niciun lichid pana la 6 saptamani ca sa nu intre nimic prin col, in uter).
Dupa asta pregateam un tampon de vata in fasa sterila, pe deasupra puneam comprese sterile peste care turnam crema Carpicon. Separat alte 2-3 comprese sterile pe care turnam betadina tinuta la frigider si le aplicam direct pe taietura. Peste trageam chilotii cu tamponul pregatit astfel.
Tampoanele de timp always au un strat de platic (pe spate) care impiedica circulatia aerului. Aerul e prietenul vindecarii ranilor. In schimb vata de bumbac si tifonul permit circulatia aerului.
BraveGirl spune:
Puteti folosi tampoane de la Natracare. Sunt din bumbac, nu au plastic, etc.
Cine are epiziotomie mediana, asa e...doare si se recupereaza mult mai greu. Cea medio-laterala se vindeca mult mai usor si nici nu deranjeaza.
La prima nastere si eu am regretat ca am nascut natural, am crezut ca nu mai scap odata de dureri, jena, etc. Dar toate au trecut, ce-i drept greu, dar au trecut, astfel ca si acum am nascut natural. Dar acum e super ok epiziotomia. Nu m-a deranjat deloc, a doua zi dupa nastere stateam turceste Si am prins curaj si nici nu am mai asteptat 6 sapt sa incercam 'nebunii'
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ancag1981 spune:
fetelor, multumesc pt sfaturi. sunt destul de stresata de toate durerile si jena asta. m-am uitat si eu "pe acolo", "la intrare", ca nu stiu sa explic mai bine, si am vazut ceva ce nu-mi place. un fel de rana, ruptura, taietura, habar nu am. posibil sa nu se fi prins bine sau nu stiu ce sa mai zic...astea s-or vindeca singure in timp?dupa nastere mi-a zis ca am vaginul friabil, ca s-a rupt repede si am sangerat mult. pe de-o parte mi-e o frica de mor de control, pt ca stiu sigur ca va durea (nu-mi aduc aminte de vreun control nedureros la mine), dar parca vreau sa ma lamureasca mai repede ce naiba e pe acolo si ce pot face...
mamica de viezuras MARA-IULIA
lavi02 spune:
Ancag, eu m-as duce la dr cat mai repede. Poate s-a desfacut cusatura si e nevoie sa te coase din nou, gandeste-te ca daca nu te duci poate se lipeste aiurea si ajungi la alta operatie mai tarziu sau mai stiu eu ce.
alina_mentor spune:
Buna, fetelor! Sunt o viitoare mamica, care mai are putin si va naste asistata de dr. catalin Haiduc, la Filantropia. Imi puteti trimite si mie un PM cu onorariul lui atat pentru nastere naturala, cat si pentru cezariana (din pacate bebe are cordonul in jurul gatului si o sa iau in calcul si aceasta varianta), cat si onorariile echipei lui? habar n-am cat se da la anestezist, moasa, asistente, etc.
Va multumesc mult de tot!
ioana.s spune:
Buna mamicilor,
aceeasi rugaminte o am si eu avand in vedere ca sunt insarcinata in 38 sapt. si in urma discutiei cu dr. doctor as putea sa nasc oricand. trimiteti-mi si mie va rog cand puteti un PM cu tarifele care se mai practica acum in filantropia. eu in principiu voi naste normal dar m-ar interesa si in caz de cezariana cat ar fi.
multumesc mult
misticgirl spune:
Buna seara, fetelor!
Vroiam sa va spun ca si eu am nascut pe 30 oct 2010, la ora 7:30 pe bebe Patrick-Stefan. A avut 3000 g si 50 cm. Povestea nasterii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158194&whichpage=13
Voi unde ati fost la control dupa 6 sapt de la nastere? La Medical City, Euroclinic sau Filantropia? Eu am fost sa-mi scoata firele, la o sapt dupa nastere, la Medical City si mi-a spus ca ma asteapta la 6 sapt, danadu-mi de inteles ca tot acolo. Si cät ati platit la privat la acest control? Sau cat i-ati dat dr daca v-ati dus la Filantropia?
Eu nu am stiut ca nu am voie baie in cada...am facut de cateva ori. Este singurl mod in care ma relaxez total.